Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Συνεχίζει το παραλήρημα ο Ερντογάν…


Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε ένα ρεσιτάλ δηλώσεων. Δηλώσεων που δεν συνάδουν με την προσπάθεια της χώρας του για ένταξη στην Ε.Ε., ούτε βέβαια συνάδουν και με την προσπάθεια των τελευταίων ετών για καλή γειτονία με την Ελλάδα…







Τώρα ο Ταγίπ έβαλε στο μάτι την Ευρωπαϊκή Ένωση και δηλώνει ότι η «ΕΕ αδίκησε τους Τουρκοκύπριους και ξεγέλασε την Τουρκία». Μάλιστα, συνεχίζει και απειλεί ότι θα «παγώσει» τις σχέσεις της με την ΕΕ, αν δεν έχει λυθεί το Κυπριακό!

Γιατί πιέζει τόσο πολύ ο Ταγίπ; Πιθανότατα βλέπει ότι είμαστε στα μαύρα μας τα χάλια, βλέπει και την διπλωματική μας ανυπαρξία και λέει δεν κάνω μία επιθετική κίνηση στην σκακιέρα, τώρα που είναι ευκαιρία… Οι δικοί μας ακόμα κοιμούνται!!!

πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα του κλεισουν το στομα οι ισραηλινοι. Θα τον εγκλωβισουν σε πολεμο με την αρμενια και πάπαλα οι γκρίνια.

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανει ο γενητσαρος ερντογαν αλλα τον πουτιν τον ρωτησε???????????Στην καμιναδα που πιανεται στην σημαια εκει θα καθησει νομιζω??/Αρε πουτιν μηπως του ερθει ο πασαλος λιγο μικρος? ΔΕΝ ΝΙΚΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕςΣ ΡΕ !!!ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!