Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Πωλείται υπολογιστής...


Ο υπολογιστής είναι ένας Acer Aspire 5530G.Η τιμή πώλησης είναι 400?.

(Το pc είναι άψογο!!!Με κάθε 2-3 μήνες format!!!Έχω και τα DVD επαναφοράς της αρχικής του κατάστασης που και αυτά εννοείται μέσα στο πακέτο!!!Το pc μπορείτε να το ελέγξετε και από κοντά!!!Από την ημέρα παραλαβής χρησιμοποιώ antivirus αυθεντικά και όχι σπασμένα (αυτό μπορω να σας το αποδείξω από τα κουτιά της συσκευασίας τα οποία έχω κρατήσει)!!!Το pc θα πουληθεί στην αρχική του κατάσταση και ο ενδιαφερόμενος μπορεί....
να είναι παρόν στην διαδικασία αυτή ώστε να δει από κοντά για τυχόν υποψίες απάτης!!!Το pc είναι σε δωμάτιο από την ημέρα αγοράς, αυτό μπορεί να το παρατηρήσει κανείς από κοντά για την άριστη κατάσταση του!!!Η μπαταρία είναι εντελώς αχρησιμοποίητη μέσα στο κουτί της, διότι γνωρίζω καλά πως με τη συνεχής ...
λειτουργία της αχρηστεύει!!!Μαζί με την τιμή περιλαμβάνεται βάση στήριξης laptop με ανεμιστήρα, ασύρματο ποντίκι της logitech, ηχεία creative 2.1 και φυσικά η τσάντα μεταφοράς του!!!Προσοχή: το κουτί του και όλα τα χαρτιά είναι διαθέσιμα καθώς και οι κωδικοί του!!!)



ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Οθόνη: 15.4 in, AMD Turion 64 RM-70, 2 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός Δίσκος: 250 GB, Radeon HD3470, Ανάλυση: 1280x800 WXGA, DVD-RW, Windows Vista Home Premium


Ο ενδιαφερόμενος παρακαλώ ας αφήσει ένα e-mail να επικοινωνήσω.


Σας ευχαριστώ...
αναγνώστης

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γίνατε και χρυσή ευκαιρία τώρα;Οτι να'ναι!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάτε καλά????? Εγώ πουλάω tv, θα το βάλετε???
Εκτός αν ειναι κάποιος από τα παιδιά που έχουν το site...

Ανώνυμος είπε...

Για να κανει format καθε 2-3 μηνες παει να πει οτι δεν ηταν και τοσο καλο τελικα... Χαχαχαχα!!

Ανώνυμος είπε...

Για πλακα εβαλαν την αγγελια ρε παιδια........

Ανώνυμος είπε...

Σκάσαμε από τα γέλια φίλε 10:53

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πουλάω την πεθερά μου! Τα τραμπάρουμε;

Κατερίνα Λασπα είπε...

Αν δεν είχε αυθεντικά antivirus θα τον αγόραζα.....

Ανώνυμος είπε...

me auti tin anartisi den xanabeno sto site sas!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον παίρνουν και προμήθεια οι διαχειριστές του blog.Άντε γειά!

Ανώνυμος είπε...

Αντισταθητε ελληνες στην νεα ταξη με μεταχειρισμενα λαπτοπ.400 ευρο?Ευκαιριαρα.Με τοσα παιρνεις καινουργιο λαπτοπ με αυτα και καλυτερα χαρακτηριστικα. Βεβαια δεν θα εχει ενσημα αντιστασης κατα της νεας ταξης. Επιπλεον η μπαταρια οσο δεν χρησιμοποιειται ξεφορτιζεται. Οταν ξεφορτιστει τελειως χαλαει. Αμα ειναι να κανεις αναρτηση για πουλημα κοιτα να κανεις συμφερουσες προσφορες και να ψαχνεις κοροιδα.Με 150 στο παιρνω αφου δινεις και την τσαντα μεταφορας του!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!...................

Ανώνυμος είπε...

Σιγα ρε παιδια που το τοσο τραγικο?

Ανώνυμος είπε...

ENA 50 KE POLY EINE GI THN MPAXASTELA.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ? ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ? ΑΠΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ποσο ανοητοι ειστε ολοι σας??ειμαι το παιδι που πουλαει τον υπολογιστη!!εστειλα email στους διαχειριστες του blog και τους παρακαλεσα για οικονομικους λογους να με βοηθησουν στη πωληση μου!!!αν ηταν τοσο μεγαλο θεμα ας μην το εκανα καλυτερα!!!τι να πω ρε παιδια ψαχνεστε μου φαινεται απο δω και απο εκει για να πειτε τα αρνητικα σας σχολια!!!αν εχετε καποιο προβλημα ας μην το κοιταται το αρθρο!!!τελοσπαντων ευχαριστω τους διαχειριστες και συγγνωμη αν σας εβαλα σε μπελαδες!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν εξειδικευμενες σελιδες για τετοιες δουλειες,ηλεκτρονικες και μη, αλλα εκει γινεται ευκολα η συγκριση με αντιστοιχα προιοντα και δεν πιστευω να επιανε το 400αρι που ζητας. Σε καταλαβαινω ομως. Με τοσα ασπονδυλα εδω μεσα, βρησκεις ευκολα κοροιδα. Ελληνικο,πατριωτικο,αντι-νεοταξικο επιχειρηματικο δαιμονιο.

Ανώνυμος είπε...

αμάν έναν υπολογιστή πήγε να πουλήσει ο άνθρωπος. Εύχομαι να βρεις άκρη και εσύ και όσοι αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο (μπορεί ο καθένας μας αύριο μεθαύριο), κρίμα για την πατρίδα μας και τα νέα παιδιά αυτή η κατάσταση.

για κάποιες σελίδες κάπου είδα ότι μερικοί που πουλούσαν ή αγόραζαν βρήκαν τον μπελά τους λόγω τιμολογίων, αποδείξεων ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς, όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει τον κόσμο.