Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ποια κόμματα προτείνει σαν στόχους στην Ελλάδα ο μασόνος Νορβηγός στο μανιφέστο του;



Στο μανιφέστο του ο "τρελός" νορβηγός μασόνοςπροσπαθεί να αφυπνίσει τους Ευρωπαίους από τον κίνδυνο της ισλαμοποίησης της Ευρώπης για την οποίακαθιστά υπεύθυνους τους Cultural Marxists, δηλ. τουςπολιτιστικά Μαρξιστές οι οποίοι μεταφέρουν την οικονομική θεωρία του.... Μαρξισμού στην κοινωνία και τον πολιτισμό περνώντας το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν διαφορές στο φύλο, στο έθνος, στη θρησκεία κ.λπ. Για να επιβάλλουν τον πολιτιστικό Μαρξισμό εφηύραν τον"πολιτικά ορθό" που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στην κοινωνία και εξισώνει (αν όχι εξυψώνει) τις μειοψηφίες με τις πλειοψηφίες...

Τέλος πάντων για να μικρύνουμε την ιστορία, ο νορβηγός θεωρεί ότι στην Ελλάδα τα κόμματα του πολιτιστικού Μαρξισμού τα οποία αποτελούν στόχο του είναι:

Το ΠΑΣΟΚ
ο ΣΥΡΙΖΑ και
το ΚΚΕ

ενώ τη ΝΔ την βάζει σε λίστα παρακολούθησης και τη θεωρεί προς το παρόν ουδέτερη...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λένε οι Μαρξιστές τα λένε και οι Θεοσοφιστές NEW AGERS...περίεργο...
Η Θ.Ε. έχει τρεις σκοπούς
http://www.theosophicalsociety.gr/Greek_Site/Gr_HomeFrames.html
1- Σχηματισμός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας της ανθρωπότητας χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, φύλου. κοινωνικής τάξης ή χρώματος.
2- Ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.
3- Έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου.
Η Θεοσοφία οραματίζεται την «νέα τάξη» της ως εξής: οι λίγοι νικητές του «αόρατου πολέμου» της θα κυριαρχήσουν -αθέατοι- επί των «μαζών της ανθρωπότητας», οι οποίες θα είναι οι ηττημένοι. Οι ηττημένοι θα αποτελούν την «νέα ανθρωπότητα», που, χωρίς προσωπικότητα και βούληση, θα οδηγηθεί στην «μη-ύπαρξη». Αυτοί πια δεν θα είναι «Άνθρωποι» ούτε καν «άνθρωποι». Θα είναι απλά «ανθρώπινα όντα», χωρίς βούληση, χωρίς λογική συνείδηση, έρμαια των ενστίκτων και του ασυνειδήτου τους. Θα είναι δηλαδή ανθρωπόμορφα όντα που όπως «προφήτευσε» ο Ντοστογιέφσκυ, θα μπορούν «να δουλεύουν κιόλας». Και το σημαντικώτερο, θα πιστεύουν ότι η μετάλλαξή τους αυτή, δηλαδή η ήττα τους, συνιστά θριαμβική τους νίκη. Αυτό θα καθιστά την υποδούλωσή τους ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη.

Ανώνυμος είπε...

egw den mporw na katalavw to eksis pos ginete oi masonoi ellhnes politikoi tou pasok na einai islamolagnoi kai pakistonolagnoi kai tautoxrona enas masonos (o norvigos) na thelei na tous afanisei (kai ortha thelei) diladoi oi masonoi den exoun koina pistevw ?

Ανώνυμος είπε...

έλα ντε αυτό είναι ένα ερώτημα 7:31!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ...Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....ΠΑΝΤΟΣ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ