Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!!!


__01_02
Από το βιβλίο << Σκεύος εκλογής >>, του Αγιορείτη Ιερομόναχου Χριστόδουλου Αγγελόγλου, που κυκλοφόρησε το 1996.
<< Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μην μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε. Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό;
Ακούστε. Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρα μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν, για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει μα αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις !!!!!
πηγη

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμιά λύση για το πρόβλημα λέει;

Demetris είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΕΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.
ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΑΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΓΩ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η λυση 12:18 ειναι η μετανοια, ετσι ωστε να δωσουμε το δικαιωμα στον Κυριο να επεμβει και να μας λυτρωσει
γιατι ειναι ο μονος που μπορει να το κανει
αλλωστε η ΑΜΑΡΤΙΑ μας εφερε σ'αυτη την κατασταση
οποτε η λυση ειναι το ακριβως αντιθετο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

απόλυτα σύμφωνος είμαι και εγώ με τον 12.42!
έχουμε ξεφύγει τελείως σαν κοινωνία, η αμαρτία έφτασε να θεωρείται από φυσιολογική έως απαραίτητη. Και εγώ πιστεύω ότι η μετάνοια και τα μυστήρια της εκκλησίας θα μας σώσουν! όλα για αυτό τα επιτρέπει ο Θεός, αφήνει να δούμε όλη τη βρωμιά σε όλο της το μεγαλείο (και εμείς μέρος της βρωμιάς είμαστε) και μετά κάνει ότι μπορεί για να μας τραβήξει κοντά Του, που είναι το μόνο ασφαλές και σίγουρο λιμάνι! Δυστυχώς όμως οι καρδιές είναι πέτρες και δεν σπάζουν εύκολα, το βλέπω και από τη δικιά μου

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ είπε...

στο βιβλίο σκεύος εκλογής δεν αναφέρεται πουθενά το παραπάνω δημοσίευμα,γιατί το έχω διαβάσει.Πολύ περίεργο ΄ποιός γράφει αυτές τις μαλακίες.Καί κάτι άλλο.Σταματείστε επιτέλους κάθε τόσο να ρίχνετε όλα τα κακκά στον Θεό.Ότι εμείς αμαρτάνουμε και μας τιμωρεί ο Θεός καιθα μας σώσουν τα μακροβούτια της δήθεν μετανοίας μας. Ο καθένας πιστεύει στον Θεό με τον τρόπο που αυτός θεωρεί σωστό και ο Μεγαλοδύναμος και Πολυεύσπλαχνος,Θεός της αγάπης το γνωρίζει και αγαπά όλα τα παιδιά του.Αυτό που μισεί είναι η υποκρισία,η απάτη,η λατρεία του μαμωνά,και η στοές του Σατανά που οι περισσότεροι Δεσποτάδες είναι χωμένοι μέσα ως το λαιμό.Ο Θεός δεν βάζει στο ίδιο τσουβάλι όλους.Δεν υπάρχουν σ' αυτή την Χώρα 10 ευσεβείς για να σωθεί όλος ο κόσμος; Άν όχι,τότε άξιος ο μισθός μας.Αλλά δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ειναι ενα νεοταξικο μπλοκγ και αυτο.... κριμαααα!

Ανώνυμος είπε...

τελικα εισαι στοκος....κριμα

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑ ΡΙΛΑΞ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ ΕΛΠΙΖΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ,ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΦΗ ΟΛΟΙ ΠΡΟς ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Α βρε Παπουλη ποσο αληθινος βγαινεις!Ακομα και τωρα δεν βλεπουν τι ερχεται!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα. Αγαπητέ 1:15, θα πω κάτι χωρίς παρεξήγηση. Κι εγώ το έχω το βιβλίο και όντως στην σελ. 421 ή 425 δε θυμάμαι ακριβώς, γράφονται τα παραπάνω. Ξαναδοκίμασε να το δεις αν θες και θα δεις ότι όντως γράφονται. Και διάβασε και αυτά της σελίδας 417.
Πολύ φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ . ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Mαρτυρία κ. Μαυροκέφαλου Ανέστη περί Γέροντος Παϊσίου
“Θα περάσουμε μια μπόρα. Αυτοί που θα περάσουν την μπόρα θα δούνε και τις καλύτερες μέρες.
Ας ευχηθούμε όμως να μη συμβούν στις μέρες τις δικές μας γιατί εμείς πολλά περάσαμε (ο κόσμος επέμενε να μάθει τι είδους μπόρα είναι αυτή).
Παλαιότερα ο κόσμος πίστευε κι αν άκουγε κάτι το δεχόταν και συνετιζόταν. Τώρα τι να σας πω!
Εσείς ξέρω ότι πιστεύετε κι αν σας πω θα στενοχωρεθείτε.
Εξ’ άλλου αφού πιστεύετε αγωνίζεσθε και δεν έχετε ανάγκη.
Αν πάλι το πω σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν θα το ρίξουν έξω.
Αλλά σας λέω ό,τι και να δείτε να μην απελπίζεσθε.
Θα δείτε να εφαρμόζονται διατάξεις αλλά μην απελπίζεσθε μετά θα αποσύρονται. Άλλες πάλι δεν θα προλάβουν να βγουν".

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΥΣΗΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ.Η Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΤΙΣ ΚΑΘ'ΥΜΩΝ;ΕΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ;ΠΙΣΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΕΣ.Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΙ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ,ΜΗΔΕ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΩΤΑΡΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ,Ο ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ '21, ΕΙΧΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ,ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ,ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ.ΑΜΑΝ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΟΥΜΕΝΑ ΣΑΣ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΚΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 2:32 έχεις πάθει σύγχιση... Οι γεροντάδες από ποιόν φωτίζονται και γιατί φωτίζονται;
Εσύ απ' ότι φαίνεται πιστεύεις ό,τι σου γουστάρει, αμφισβητόντας και τους Αγίους του Θεού!! Σε λυπάμαι!! Μάθε καλύτερα τι πιστεύεις γιατί θα έχεις πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΠΑΣΑ ΔΟΣΙΣ ΑΓΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΝ ΔΩΡΗΜΑ ΤΕΛΕΙΟΝ,ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΕΣΤΙ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΝ.{μ.Βασίλειος].ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ.Η ΠΟΛΕΜΑΣ ΦΙΛΈ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ, Η ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟΝ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου,διάβασα και γω την σελ.421 στο βιβλίο 'σκεύος εκλογής'.Πράγματι αναφέρει αυτά που διάβασα στο παραπάνω blog,εντυπωσιάστηκα!!!
Τι να πω;