Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Σόιμπλε: Παραχωρήστε μέρος της εθνικής σας κυριαρχίας


Η ολοκλήρωση της Ευρώπης πρέπει να προχωρήσει ως εκ τούτου ένα κράτος – μέλος με προβλήματα που δέχεται βοήθεια, πρέπει ως αντάλλαγμα να παραχωρήσει μέρος της εθνικής του κυριαρχίας στην Ε.Ε.» τόνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο Stern.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η εναλλακτική είναι σαφώς καλύτερη από το να οδηγηθεί ένα υπερχρεωμένο κράτος – μέλος εκτός ευρωζώνης. «Ο μόνος τρόπος να πετύχει η Ευρώπη είναι να καταστεί σαφές ότι τα μεμονωμένα κράτη δεν μπορούν να εξέλθουν της ευρωζώνης».
ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ....
ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ.

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΙ.
κιχ δεν ακουγεται.....
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΠΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΤΖΑΦΕΡΗ,
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Πηγη 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

patsaoyria.

Ανώνυμος είπε...

Έλα παλιογερμαναρά να την πάρεις! Το αίμα από τα εγκλήματα της κατοχής του 41-45 είναι νωπό!

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει ο Σόιμπλε αλλά οι δοσίλογοι οι πολιτικοί που ήδη έχουν ξεπουλήσει τη χώρα.Λογαριάζουν όμως χωρίς το ξενοδόχο.Από Σεπτέμβρη θα συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ. ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μουνι της λασπης ...αν εχεις αρχιδια ελα να την παρεις ...

Ανώνυμος είπε...

Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ θα ξεβρακωνεται ο Ελληνας και η Ελλαδα γενικοτερα.Δυστυχως θα γινουμε μαρτυρες ιστορικων στιγμων απο εδω και στο εξης.Μονη ελπιδα ο Κυριος γιατι εμεις ειμαστε αναξιοι απ οτι φαινεται.

Ανώνυμος είπε...

Η μανα του Γιωργάκη τους εχει ανοιξει την ορεξη και βιάζεται να δει το εργο της ολοκληρωμενο λογω της γεροντικης της ηλικιας. Αυριο μπορει και να μη ζει, τοσων χρονων που ειναι.
Εχει τον Τζεφρυ που χατηρι δεν της χαλαει, αρκει να του κανει δωρα μαγιώ και ποδηλατα να διατηρει την φορμα του.
Τον εχει προβαρει πως θα χαιρεταει, πως θα χαμογελαει, πως θα περιποιειται τον μύστακα, πως θα βαζει το χερι στην καρδια οταν εκφωνει λογους ωστε να παραπλανα τον λαουτζικο οτι ειναι δηθεν ειλικρινης, πως να φιλαει τα δυο μαγουλα των ευρωπαιων εταιρων του για να κερδισει την προσοχη τους και τι γενικολογα να λεει οταν δεν θυμαται τι ήθελε να πει.
Με τετοιο ραμολιμεντο η πωληση της Ελλαδας ειναι εξασφαλισμενη. 'Η μήπως δεν ειναι;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ, ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΑΝΕ.

ΠΑΓΟΥΡΑΣ

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

TO MONO ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΔΕΣ...
ΕΙΝΑΙ :
ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ... ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ :
YOU WILL TAKE FROM THE THRRE THE LONGEST MOTHERFUCKER!!!

Ανώνυμος είπε...

Σόιμπλε τα ίδια μυαλά έχετε όπως το 1940. Ιδια σκ...ά είστε και δεν αλλάζετε. Θέλετε να παίρνετε χώρες με τη πρώτη ευκαιρία το οποίο δείχνει ότι ακόμα δεν έχετε εκπολιτιστεί ασχέτως αν δεχθήκαμε να σας έχουμε στην Ευρώπη. Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν κάνετε για Ευρωπαίος δεν κάνετε για την ευρωπαϊκή οικογένεια διότι τεχνηέντως φέρνεται τον άλλο σε τέτοια θέση ώστε να του πάρετε την χώρα μέσω των τοκογλυφικών δανεικών. Δεν είναι έτσι οι οικογένειες !!! Αλλά στην βαρβαρική δεν έχει ακόμα διαδοθεί ο όρος οικογένεια! Ενισχύατε τα ελεγχόμενα πρόσωπα από εσάς ,ρίχνατε μίζες και περιμένατε ως απατεώνες πότε θα φτάσει το χρέος εκεί που θα παίρνατε την χώρα. Κατά τα άλλα οι νότιοι είναι οι απατεώνες.Εδώ κολλάει το φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα μεγάλα λαμόγια που διέλυσαν οικονομικά την Ελλάδα και είναι ακόμα στα ανώτερα αξιώματα ,θήτευσαν στην Γερμανία ως "αντιστασιακοί" στα διάφορα καταγώγια του βερολίνου και άλλων πόλεων σας.
Ξεφτιλισμένοι ,αν θέλετε να πάρετε την Ελλάδα τότε ελάτε να προσπαθήσετε. Το ξέρετε άλλωστε "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" και θα λάβεις τον ...

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

αντεγαμησου μαλααακα εσυ και αυτοι που σου ειπαν ναι

ΕΛΛΗΝ ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ: Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ;ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ Η ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ Ε.Ε. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ Ε.Ε ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ,Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΜΑΤΟΝΩΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

παιδιά ΟΚ όλα αυτά που λέετ!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ είναι το θέμα.ΑΜΑΝ δεν φεύγουν ρε μάλακα!!!!!!δεν το πιστευω!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολα κανονισμενα ειναι εδω και χρονια πριν!Μην λησμονατε την ορκομωσια του προδοταρου Παπουλια που ακουστηκε η φραση ενα μερος της εθνικης κυριαρχιας θα περιοριστει!Εχουν Γνωση οι Φυλακες!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΥΜΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ BLOGS(ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ) ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ(ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ)ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΚΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ,ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ,ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ, ΦΤΑΝΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΣΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ?ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ