Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τα προμηνύματα του νέου αιμάτινου ιμπεριαλιστικού φαύλου κύκλου


Του Θύμιου Παπανικολάου
Με βάση το πλαίσιο που αναλύσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας (Το ιμπεριαλιστικό κτήνος και τα «σκιάχτρα» του), πλαίσιο καπιταλιστικής κατάρρευσης, λαϊκών εξεγέρσεων και εκρηκτικής όξυνσης του κοινωνικού (ταξικού) πολέμου, μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς τα «σήματα» που εκπέμπει καθημερινά το ιμπεριαλιστικό κτήνος.
Πρέπει να μην τα αφήνουμε να περνούν απαρατήρητα, τρεχούμενα και ασύνδετα: Δημοσιογραφική συνταγή ρωγμών της συνθετικής σκέψης, αποπροσανατολισμού και «υποταγής» μας στη ρουτίνα ώστε να συνηθίζουμε τα πάντα, όπως το κρύο το χειμώνα…


Ας συνθέσουμε λοιπόν την εικόνα των «σημάτων» της συγκυρίας:

ΠΡΩΤΟΝ. Η νεοταξική κατασκευή της Ευρωπαϊκής τρομοκρατικής «Διεθνούς»: Το ματωμένο ρύγχος του κτήνους για τους λαούς και τα έθνη της Ευρώπης.

Το αποτρόπαιο έγκλημα στη Νορβηγία, αποτελεί την πρώτη πράξη «οικοδόμησης» μιας «Διεθνούς» τρομοκρατίας με τα νεοταξικά ιδεολογήματα της «ρατσιστικής» φρενοβλάβειας, του «εθνικιστικού» μίσους και της «ακροδεξιάς» απειλής.

Τα αναλύουμε όλα διεξοδικά και λεπτομερειακά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5856


Η τρομοκρατική στρατηγική του πλανητικού ιμπεριαλισμού είναι ένα ιδεολογικό και πολιτικό μέτωπο αντι-νεοταξικού αγώνα από τα πλέον κεντρικά.
Δεν μπορεί να προωθηθεί αποτελεσματικός πολιτικός αγώνας ενάντια στην ιμπεριαλιστική κακουργία όταν δεν παροπλίζεται το προνομιούχο αυτό τρομοκρατικό της όπλο και το χειρότερο όταν σερνόμαστε πίσω από τους μύθους της αυτοκρατορικής τρομοκρατίας.
Η τρομοκρατία του ιμπεριαλιστικού κτήνους, όπως τα «ανοικτά σύνορα» (λαθρομετανάστευση) και η σταθερή και άκαμπτη υπεράσπιση της Ορθοδοξίας (ιδιαίτερα στην Ελλάδα) αποτελούν τη Λυδία Λίθο κάθε πολιτικής πρωτοβουλίας και κίνησης: Το αλάθευτο κριτήριο κάθε αυθεντικής αγωνιστικής πράξης ΕΝΑΝΤΙΟΝ της διεθνούς νεοταξικής «μαφίας».
Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα καιροσκοπικά πολιτικά σχήματα και «μέτωπα», κάθε τυχοδιωκτικό κατασκεύασμα, αφήνουν στο «απυρόβλητο» τους τρεις αυτούς ακρογωνιαίους «άξονες» του αγώνα ενάντια στη Νέα Τάξη: Αν τους θίξουν, έστω στο ελάχιστο, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να αναδειχτούν από ΚΑΝΕΝΑ μηχανισμό καθεστωτικής προπαγάνδας…
Γι αυτό οι καιροσκοπικές και τυχοδιωκτικές πολιτικές κινήσεις, ακόμα και αν δεν είναι καθεστωτικά «κατασκευάσματα», συχνά ευθυγραμμίζονται πλήρως με τα κυρίαρχα νεοταξικά κλισέ, άμεσα ή έμμεσα και πονηρά.
Για αυτά, όμως τα ΑΛΑΘΕΥΤΑ πολιτικά κριτήρια (Τρομοκρατία, Λαθρομετανάστευση, Ορθοδοξία) θα μιλήσουμε αναλυτικά σε άλλο άρθρο μας…
ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Το ΝΑΤΟ απειλεί ανοικτά στο Κόσσοβο

Το γεγονός της Σερβικής Αντίστασης εναντίον της ΝΑΤΟϊκής κατοχής πέρασε στα ψιλά ή «κλειδώθηκε» στα «εθνικιστικά» νεοταξικά κλισέ (ηγεσία ΚΚΕ και άλλοι…).
Εδώ βλέπουμε καθαρά το πώς συνδέεται το «μανιφέστο» των μυστικών υπηρεσιών (Άντερς Μπέχριγκ Μπρέιβικ) με το έργο της συκοφάντησης των εθνικών ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ…

Και το ΝΑΤΟ άρχισε τα πολεμικά ανακοινωθέντα εναντίον των Σέρβων αγωνιστών, κήρυξε απαγορευμένη ζώνη την περιοχή και ΑΠΕΙΛΕΙ με τη βία των όπλων!!!
Αυτά όλα τα παρασιώπησαν και τα υποβάθμισαν οι υστερικές πόρνες των ΜΜΕ καθώς και οι αντίστοιχες πολιτικές…
ΤΡΙΤΟΝ. Η Ελλάδα είναι η «τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης»!!!

Το νεοταξικό «λεξικό» εμπλουτίζεται με μία άλλη εκτρωματική λεκτική έννοια πολιτικής παράνοιας. Ο ξεδιάντροπος καθεστωτικός λακές, ο Πρετεντέρης, μας πλασάρει στα «ΝΕΑ», το χοντροκομμένο και αυθάδη μύθο ότι η Ελλάδα είναι η «Τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης»!!!

Ο μύθος βεβαίως δεν είναι δικός του. Αναπαράγει τα ιδεολογήματα του γερμανικού ιμπεριαλιστικού κτήνους.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Φ. Ρέσλερ ήταν αυτός που παρήγαγε το μύθο: «Στην Ελλάδα επικρατεί μια κατάσταση ανάλογη με εκείνη που επικρατούσε στις χώρες του πάλαι ποτέ σοσιαλιστικού στρατοπέδου μετά την κατάρρευσή του».
Η Μέρκελ αποσαφήνισε την ουσία του μύθου: «Η Ελλάδα έχει την τύχη να διαθέτει πολλές δημόσιες επιχειρήσεις»!!!
Ο καυγάς για το πάπλωμα λοιπόν: Το ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων!!!
Η νέα, ωστόσο, αυτή λεκτική κατηγορία έχει και τις ιδεολογικές σημάνσεις: Κατασκευάζεται το νέο αντικομουνιστικό ιδεολογικό «λεξικό», ακριβώς γιατί σύντομα θα πλανάται, πάλι πάνω από την Ευρώπη το φάντασμα του ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ…
Για το νεοταξικό «λεξικό» διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5835
Μάθαμε, λοιπόν, από τον Πρετεντέρη, το υστερικό παπαγαλάκι της «εκσυγχρονιστικής» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ αχρειότητας, ότι αυτό που υπηρετούσε σε όλη του τη ζωή και υπηρετεί ΦΑΝΑΤΙΚΑ και έμμισθα δεν είναι καπιταλισμός, αλλά κομμουνισμός!!!!
Του διέφυγε, βεβαίως, τούτο: Ότι ο ίδιος ήταν ο υστερικός κήρυκας και ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ προπαγανδιστής της «κομμουνιστικής Ελλάδας»!!!!
Για να είμαστε, όμως και δίκαιοι θα θυμίσουμε ότι την πατρότητα αυτής της λεκτικής παράνοιας περί «κομμουνιστικής Ελλάδας» την έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης και κάτι άλλα ψώνια τα οποία θεωρούν «κομμουνισμό» το τραπεζικό ιμπεριαλιστικό κτήνος…

Τα τρία αυτά παραδείγματα συνθέτουν την τρομοκρατική, οικονομική, πολιτική και ιδεολογική εικόνα του ιμπεριαλιστικού ρύγχους της συγκυρίας…
Πηγη