Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Υπουργικές διακοπές σε... κατ' οίκον περιορισμό


Υπουργικές διακοπές σε... κατ' οίκον περιορισμόΧωρίς αμφιβολία, βιώνουμε ένα περίεργο καλοκαίρι. Και δεν μιλάμε για την κατάσταση της οικονομίας, αλλά για τις επιπτώσεις της. Ως και πέρυσι, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα περιοδικά lifestyle και οι μεσημεράδες της TV, είχαν για καλύτερους πελάτες τους βουλευτές και τους υπουργούς και μετά τους τραγουδιστές- ηθοποιούς και τις τηλεπερσόνες. Φέτος τα πράγματα άλλαξαν.



Γίνεται θα πείτε, Μύκονος και Ματογιάννια χωρίς Άρη Σπηλιωτόπουλο, Μιχάλη Λιάπη, Γεράσιμο Γιακουμάτο, Γιώργο Βουλγαράκη και τους λοιπούς; Γίνεται Νάουσα (της Πάρου φυσικά), «Μάριος» και «Μπαρμπαρόσα» χωρίς Δημήτρη Αβραμόπουλο, Γιάννη Ραγκούση και Άννα Νταλάρα, Γιώργο Αλογοσκούφη, Αλυκή χωρίς Σιούφα και Πίσω Λιβάδι χωρίς Γιώργο Παπανδρέου; Και όμως γίνεται.

Δεν είναι μόνον οι ημερομηνίες του Μεσοπρόθεσμου που κρατούν τους κυβερνητικούς στην Αθήνα. Δεν είναι που οι Νεοδημοκράτες φοβούνται τις εκλογές και ετοιμάζονται. Ούτε που ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς εμφανίζονται σφιχτοί στις άδειες. Κυρίως είναι ο κόσμος που έχει αγριέψει και οι πολιτικοί δεν θέλουν να προκαλούν.
Οι περισσότεροι, έχουν μειώσει τον χρόνο των διακοπών τους. Μια εβδομάδα, άντε 10 μέρες οι υπουργοί και δυο εβδομάδες οι βουλευτές. Και αυτές, σε... κατ οίκον περιορισμό. Ένα μπάνιο σε μη πολυσύχναστη παραλία και τα βράδια στα ξενοδοχεία ή τα εξοχικά τους- σαν να ανακάλυψαν τώρα το μπάρμπεκιου ένα πράμα.
Τυχεροί όσοι διαθέτουν και... υδατοσυλλέκτη, όπως ο Γ. Παπακωνσταντίνου...
ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ,ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΝΑ ΠΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ...ΔΙΕΡΩΤΑΜΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΥΗΔΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ Η ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΜΕΝΑ Η ΕΦΟΡΙΑ...????? ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ....ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΟΣΙΑΛΥΣΤΗΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ , ΚΡΟΙΣΟΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ....ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΤΟΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΜΑΚΟΣ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΑΜΑ ΤΟΥ....ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ .ΕΤΣΙ????

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ , ΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΝ ΥΔΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΒΡΩΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΘΑΛΑΣΣΑ, ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ'ΟΛΑ.