Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟ FIMOTRO ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΕΚΛΟΓΕΣ



Από το : reporter24.gr
Το σκηνικό στήνεται άψογα. Το σύστημα της καμπάνας είναι παλιό και γνωστό. Χτυπάς ένα σημείο και ο χτύπος αντιλαλεί παντού. Χτυπάς έναν δυνατό εχθρό και ακούγεται στον ευρύτερο χώρο χαλαρώνοντας οι υπόλοιποι. Χτυπάνε ένα από τα πιο...

δυνατά blog της χώρας όπως είναι το fimotro για να χαλαρώσουν οι άλλοι και να στηθεί μια «αναίμακτη» προεκλογική περίοδος το ερχόμενο Φθινόπωρο. Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει αποδεδειγμένα χάσει την μάχη του διαδικτύου και για να ανακάμψει στο επίπεδο που θέλει, πράττει με άλλες μεθόδους. Προσπαθεί να πετάξει για ακόμα μια φορά την μπάλα στην κερκίδα ανακατεύοντας την τράπουλα. Δεν ξέρουμε που θα φτάσει όλη αυτή η ιστορία και δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες της υπόθεσης τόσο σε νομική όσο και σε ηθική μορφή. Είναι όμως πασιφανές πως ο στόχος ενός μεγάλου και πανίσχυρου πολιτικού και μιντιακού συστήματος δεν είναι να χτυπήσουν όπως φαίνεται ένα και μόνο blog, έναν και μόνο δημοσιογράφο αλλά μέσο αυτού να στήσουν μια κατάσταση και να δημιουργήσουν ρωγμές σε ένα πανίσχυρο και συμπαγές χώρο που λέγεται blogosfera η οποία θα είναι απέναντι τους στις εκλογές που έρχονται. Δεν νομίζουμε όμως πως θα τα καταφέρουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΣΤΟ MEGA ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ.