Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Oτί να ναί λέει!Παπακωσταντίνου: «Όσο ήμουν στο υπουργείο Οικονομικών πέρασα δύσκολα»


Παπακωσταντίνου: «Όσο ήμουν στο υπουργείο Οικονομικών πέρασα δύσκολα»Σφοδρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωσταντίνου, σε συνεντευξή του στην εφημερίδα, Real News, ενώ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ως υπουργός Οικονομικών.


«Στην πλατεία Συντάγματος, (όπου εδρεύει το υπουργείο Οικονομικών) περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, όμως η φυγή και η... παραίτηση από το κόστος και την ευθύνη δεν είναι στοιχεία του χαρακτήρα μου. Προσπάθησα να δώσω όλες τις μάχες με αξιοπρέπεια και με την αυτοπεποίθηση ότι κάνουμε αυτό που πρέπει για το καλό του τόπου» δήλωσε ο κ. Παπακωσταντίνου.

Ενώ συμπλήρωσε, «στο υπουργείο Οικονομικών δεν έχεις ποτέ την αίσθηση ότι η δουλειά έχει τελειώσει. Όμως, όλα τα υπουργεία έχουν το ρόλο τους στην ανάταξη και ανάπτυξη της χώρας μας. Αυτό το στόχο υπηρέτησα στο υπουργείο και αυτόν υπηρετώ και στη νέα μου θέση στο ΥΠΕΚΑ.

Όσον αφορά στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Παπακωσταντίνου εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας ότι: «Στην αξιωματική αντιπολίτευση περισσεύει ο λαικισμός, ενώ λείπει η σοβαρότητα και το αίσθημα ευθύνης».

Τέλος, ο υπουργός Περιβάλλοντος αναφέρθηκε στιε επικείμενες αποκρατικοποιήσεις κάνοντας λόγο για ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ μέσα στο 2012, ενώ αποκάλυψε ότι το φθινόπωρο θα παρουσιάσει το νέο πλαίσιο για την άρση της απαγόρευσης των πετρελαιοκίνητων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και ότι εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την Κερατέα.
πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ........... ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.........

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ . ΠΑΡΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΟΝΟΝ , ΒΟΥΝΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΥΝΟ , ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΡΑΒΡΩΝΑΣ, ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗ (ΠΙΣΙΝΑ), ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ 6500ΑΡΙ ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ,ΣΑ ΘΕΛΟΜΕ ΠΙΣΩ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΜΑΙΟ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , ΟΙ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟΙ, ΤΑ ΠΡΟΦΥΚΛΑΚΤΙΚΑ ??? ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ , ΚΛΑΝΟΝΤΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτοί λογικά θα ζήσουν πολύ έντονη βία. πολλή περισσότερη από όσο φαντάζονται.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΛΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ
ΠΕΡΝΑΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΙΣ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μιλαει για αισθημα ευθυνης, ο διεστραμενος. Ευθυνης προς τους παγκοσμιοποιητες, αφεντικά σου, αληταρά; Εχεις την εντυπωση οτι δεν υπάρχουμε και οτι μπορεις να μας αργοπεθαινεις χωρις αντιλογο και πάλη; Θρασυδειλο ανδρεικελο, τόλμα να κατεβεις στην Αθήνα χωρις σωματοφύλακες, .... υπευθυνε.... υπουργε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ?ΤΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ? ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ?ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΕΝΕΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι δύσκολα πέρασε και αυτός και ο γιός του που πήγαινε στα μπουζούκια και στα clubακια με λιμουζίνες...

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ? ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να πουμε για αυτον το δωσιλογο και τους ομοιους του ειναι λιγο.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.