Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Τὰ Σκόπια ἀναγράφονται ὡς Μακεδονία στὸ παιχνίδι Pro evolution Soccer 2011 τῆς κονσόλας PSP


Ἔχουμε δεῖ πολλοὺς τρόπους μὲ τοὺς ὁποίους οἱ «καλοὶ» γείτονές μας προσπαθοῦν νὰ ἀλλοιώσουν τὴν ἱστορικὴ ἀλήθεια καὶ νὰ αὐτοπαρουσιαστοῦν ὡς "Μακεδόνες". Αὐτὸ ὅμως ποὺ ἀνακαλύψαμε εἰλικρινὰ δὲν τὸ περιμέναμε!
Ὕστερα ἀπὸ ἀναφορὰ ἑνὸς φίλου του ἰστολογίου, ψάξαμε καὶ βρήκαμε μία
κονσόλα PSP (play station portable)καὶ «τρέξαμε» τὸ παιχνίδι Pro evolution soccer 2011 (προκεται γιὰ ἕνα ἀπὸ τὰ πιὸ γνωστὰ παιχνίδια ποδοσφαίρου μὲ πολλὰ ἑκατομμύρια πωλήσεις). Στὴν ἐπιλογὴ τῶν ὁμάδων διαλέξαμε τὰ Σκόπια. Ἀρχικὰ τὸ παιχνίδι ἀνέφερε τὸ κράτος τῶν Σκοπίων ὡς Π.Γ.Δ.Μ. Μέχρι ἐκεῖ κανένα πρόβλημα. Πρὶν ὅμως ἀπὸ τὴν ἔναρξη τοῦ ποδοσφαιρικοῦ ἀγώνα...
τὸ Π.Γ.Δ.Μ ξαφνικὰ μετατράπηκε σὲ MKD δηλαδὴ MAKEDONIA ὅπως μπορεῖτε νὰ δεῖτε στὴ παρακάτω φωτογραφία-ντοκουμέντο...


Πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τί είδους ντοκουμέντο είναι αυτό ρε παιδιά;

στο εξωτερικό ΟΛΟΙ σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τους ξέρουν. η εξωτερική τους προβολή είναι με αυτόν τον όρο. στον ΟΗΕ σαν Μακεδονία είναι.

Μόνο εμείς εθελοτυφλούμε - για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης - και δεν κάνουμε τπτ.

Είμαι της άποψης να τους αφήσουμε να ονομαστούν επισήμως Μακεδονία ή οπως θέλουν.

Το αποτέλεσμα θα είναι να εξεγερθούν οι Αλβανόφωνοι και οι Βούλγαροι (όπως απειλούν) και να διαλυθούν τα Σκόπια εντός 2ετίας.

Θα μας φύγει και αυτός ο βραχνάς

Ανώνυμος είπε...

Το είχε πεί ο Μητσοτάκης πριν 17 χρόνια και εσείς χαζεύατε!!! Τι είχε πεί ; Σε 10 χρόνια κανείς δεν θα θυμάτε τίποτα !!! Τι εννοούσε ; Οτι όλα ο καιρός τα γιατρεύει και όλα ξεχνιούνται κάτω απο το βάρος της αβάσταχτης καθημερινότητας ενος λαού που έχει και τις αριστερές σειρήνες να του λέν.
<< κοίτα τώρα πως θα την περάσεις και άσε τις ταυτότητες και τις ιδιαιτερότητες. Εσύ είσαι προλετάριος και ο μόνος σου εχθρός είναι ο καπιταλισμός. Μόνο αυτό θα επαναλαμβάνεις συνέχεια μες το μυαλό σου όλα τα άλλα είναι τρυκ των ''φασιστών '' για να σε κοιμήσουν>> .
Τα αριστερά κόματα πάντως συμπεριλαμβανωμένου του ΠΑΣΟΚ της αριστερής πτέρυγας της ΝΔ και μέρους του πολυσυλεκτικού ΛΑΟΣ. Έκαναν τα πάντα για το θέμα της Μακεδονίας ''ανένδοτο αγώνα''.
Η νεοελληνική πραγματικότητα είναι... κλαυσίγελος

2368 (888) είπε...

Την Ελλαδα πως την εχει;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 1:57! Το πρωί διάβαζα στη Wikipedia κάποια άρθρα και είναι πλέον θεμελιωμένη αντίληψη σε πάνω από 100 χώρες στον κόσμο ότι λέγεται Δημοκρατία της Μακεδονίας. Και εμείς είμαστε οι κακοί Ελληνες που τους στερούμε την ιστορία τους. Το θέμα έχει κλείσει εξαιτίας των ανίκανων ή/και επιτήδειων "ηγετών" αυτού του τόπου! Μακάρι να ήταν διαφορετικά αλλά ίσως είναι καιρός να δούμε μια άλλη προσέγγιση. Είμαι της άποψης ότι ακόμη και Μακεδονία να λέγονται, το όλο παραμύθι του Γκρουέφσκι θα καταρρεύσει αργά ή γρήγορα γιατί δεν αρκεί ένα όνομα να σου χαρίσει ιστορία, πολιτισμό και βαρύτητα ύπαρξης! Αυτό που προέχει τώρα είναι να καταλάβουμε πως η Ελλάδα κινδυνεύει και πρέπει να τη ξελασπώσουμε! Όχι μέσα από blog και σχόλια αλλά με ειλικρινή αγώνα και αίμα. Αν σταθούμε στο ύψος της κληρονομιάς μας και ορθώσουμε ανάστημα σε εκβιαστές, κερδοσκόπους και λοιπά "υποκείμενα" να δείτε για πότε η Μακεδονία γίνεται Vardarska.

Με εκτίμηση

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ο 2:58 έχει δίκιο. Η Ελλάδα γιατί λέγεται Greece;
Γιατί τους επιτρέπουμε να μας λένε "Γραικούς" που είναι υποτιμιτικός όρος;

Ανώνυμος είπε...

Οι Γραικοι ητανε φυλο, οπως και οι Πελασγοι, οι Παιονεις, Αιολοι, Ιωνες, Δωριεις κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω προτεινω την Ελλαδα να την εχει ωσ : TROIKA HELLAS...

Ανώνυμος είπε...

6:50 to Γραικος δεν ειναι υποτιμητικο παρα το γραικυλος ειναι ως ο ξεπεσμενος,παρηκμασμενος και δουλοπρεπης Ελληνας. Ο Αριστοτέλης, το Πάριο χρονικό, ο Απολλόδωρος κ.α. αναφέρουν ότι οι Έλληνες πριν λέγονταν Γραικοί.