Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

To video του αποκρουστικού σχιζοφρενή Νορβηγού (που καταργήθηκε από τα περισσότερα sites)


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ good

Ανώνυμος είπε...

λυπάμαι που το λέω αλλά είναι και γαμώ τα βιντεάκια

Ανώνυμος είπε...

Αν βλέπαμε αυτό το βίντεο πρίν μάθουμε τι έκανε πως θα το χαρακτηρίζαμε ?

εγώ προσωπικά πολύ καλό ...

Δυστυχώς όμως έγινε αυτό το έγκλημα με τα 92 θύματα και πλέον τα πράματα είναι τραγικά.
Τραγικά για την Ευρώπη που πλέον θα παραδοθεί στους λαθραίους εξαιτίας του γεγονότος , τραγικά για τους γονείς των παιδιών θυμάτων .

Πόσοι Έλληνες έχουν σφαχτεί από λαθραίους ? έκλαψε κανείς καριόλης ? ή επειδή ήταν 1 ανά μέρα δεν τρέχει τίποτα. Γιατί κλαίνε όλοι τώρα και δεν κλαίνε με τους εγκληματίες που φόρτωσαν τα κράτη της Ευρώπης. Από 8-9 χρόνια πριν έλεγαν ότι στο Όσλο οι γυναίκες κινδυνεύουν και βάφουν μαύρα τα μαλλιά τους για να μην γίνονται στόχος βιαστών-λαθρομεταναστών .Είχαν γίνει γκέτο μέσα στη πόλη οι διάφορες φυλές.
Το έγκλημα γεννά έγκλημα.
Βέβαια το γιατί αυτούς θα το απαντήσει ο ίδιος. Ίσως είδε ότι η εύνοια του κόμματος προς τους λαθραίους να είναι η γενεσιουργός αιτία των προβλημάτων και της καταστροφής της νορβηγικής κοινωνίας όπως την είχαν φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια και ενδεχομένως να ήθελε να τους εκδικηθεί με αυτό το σκληρό τρόπο !
Δεν είναι σωστό όμως να βαράς στα παιδιά που και αυτά ενδεχομένως να είναι θύματα αυτών που τα εμπλέκουν σε διάφορες πολιτικές .
Εδώ υπάρχει θέμα για τους κύριους της Νορβηγίας που παρασέρνουν σε πολιτικές εκδηλώσεις και σε παραγωγή πολιτικής ανήλικα βάζοντάς τα σε κίνδυνο.
Σκοτώνοντας παιδιά που για μένα είναι δύο φορές θύματα (πολιτικά εξαπατημένα και πλέον φυσικά εξοντωμένα) δεν λύνεται έτσι το μεγάλο πρόβλημα της Ευρώπης.

Τι έκανε το κυβερνών κόμμα και προκλήθηκε αυτή η σφαγή? Τι έκαναν στις κατασκηνώσεις αυτά τα παιδιά(από πολιτική άποψη) ?

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι είδα ένα fail βιντεάκι (τσάμπα χρόνος) το οποίο έπαιρνε δύο-τρία πράγματα τα οποία ισχύουν και έριχνε από πάνω εκατό κιλά προπαγανδιστικές και φασιστικές σάλτσες τις οποίες το σύστημα θέλει να μας περνάει για να μπορούμε να είμαστε ελεγχόμενοι.

Αυτό το βιντεάκι είναι η ουσία της προπαγάνδας του συστήματος ,διότι το παιδί αυτό ακούγοντας κάποια πράγματα τα οποία είναι ενδεχομένος σωστά ,τα ακούει με τέτοια συχνότητα και αδιαλαξία που σχηματίζει απόψεις (οι απόψεις στο βίντεο) οι οποίες μας κάνουν ολοκληρωμένα ζώα ,προσπαθώντας να παροτρύνουν τα προτόγονα ένστικτα του μίσους μέσα μας .

Παίζουν τα τσουτσέκια τα παιχνίδια τους στις πλάτες μας και σε πολλά ταμπλό και οι αδαείς (δες αυτό το παιδί) χωρίς να το θέλουν γίνονται τα πιόνια .Κρίμα !!!

Προμηθέας

Ανώνυμος είπε...

to video leei xodres alithies

Ανώνυμος είπε...

kai h ellada einai to prwto thima to islam

Ανώνυμος είπε...

Στη πραξη ο νεαρος δεν σκοτωσε μουσουλμάνους, αλλα συμπατριώτες του!!! Αυτο δεν προβληματιζει οσους ειδαν και καταλαβαν το βίντεο;
Ο εχθρος ειναι οι βιαστες των γυναικων της Νορβηγιας και οχι τα παιδια του νησιου. Οπως επισης ειναι εχθρος οι πολιτικοι που δεν διωχνουν ολους τους μουσουλμάνους στις χωρες καταγωγης τους.