Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Άνθρωπος που γνώρισε τον Νορβηγό υποστηρίζει οτι είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου!(vid)


Ο Ulav Andersson, που γνωρίζει και έχει εργαστεί με τον Breivik, αναφέρει οτι υπάρχει περίπτωση να έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου..
Δείτε το βίντεο..




12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε και αυτό το άρθρο:
The high-degreed freemasons via their Lodges, throughout the world are the most common organization used by the globalists to shelter & help maintain the programming of MKUKULTRA & Monarch MC slaves.
http://threedeadwords.com/2011/07/23/july-2311-ebook-selling-on-three-dead-words-my-mkultra-story-saskatchewan-canada-2011/

Ανώνυμος είπε...

Δεν θελει και πολυ μυαλο. Ας υποθεσουμε οτι εγω ειμαι ενας φανατικος εθνικιστης και ρατσιστης και δεν γουσταρω τους πακιστανους και τους αλβανους.

Σχεδιαζω δυο χρονια πως θα αφησω το στιγμα μου εχοντας χρονο και χρημα. Ειναι ποτε δυνατον να σκοτωνα 100 ελληνοπουλα αντι για να ανατιναζα καμια πολυκατοικια με λαθροορκ;

Ανώνυμος είπε...

Κλωνοιστηκε ο κόσμος...

Ανώνυμος είπε...

νομίζω αγαπητέ 10¨12 λες το απλούστατο επιχείρημα που καταρρίπτει την παιδαριώδη δικαιολογία. Όταν έχεις χρόνο να ετοιμάσεις ένα χτύπημα δύσκολα έχεις παράπλευρες απώλειες!!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα λεει ο 10:12. Πάρτε και τον τίτλο με κεφαλαία γράμματα (για όσους είδαν) στο δελτίο της ΝΕΤ: ''Απειλείται η ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας;'' Θελουν να τον βγάλουν ακροδεξιο και δεν ασχολουνται καν με το οτι ειναι μασονος. Και φυσικα θα βγει και θα πει οτι βολευει τους μασονους απλα...

Ανώνυμος είπε...

Μασόνος ακροδεξιός ,τ' ακούσαμε και αυτό!

Δείμος είπε...

paides apla to palikari itan trelosm stamatiste na lete mparoufes!

Ανώνυμος είπε...

Want to know the real Templars behind the the Oslo attack?
Look to the Glücksburg vermin Harald V the King of Norway remember Prince Philip is a Glucksburg and all with Teutonic roots. Harald is a member of the Royal Order of the Seraphim. Now take a look at the Star of the Order and note the IHS of the Jesuits revived Knights Templars of the Kingdom of Aragon aka Borgia & Loyola;
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Serafijnorde;ster.jpg

Ανώνυμος είπε...

Anders Behring Breivik's Video Manifesto Titled Knights Templar 2083 ΔΕΙΤΕ ΤΟ:
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread731923/pg1

Ανώνυμος είπε...

σταματηστε να βλεπετε παντου συνομοσιες ,θεωρω καλυτερο να το βλεπουμε ως μια πραγματικοτητα .οι πληροφοριες που παιρνουμε για αυτο το γεγονος ερχονται απο την νορβηγια μια σοβαρη χωρα και ετσι μπορουμε ευκολα ν βγαλουμε καποια συμπερασματα !!! Ο δραστης αντιισλαμιστης και κατα τις πολυπολιτισμικοτητας εδρασε με βαση μια αρχης του οπως αυτο ειπε "Είναι καλύτερα να σκοτώσεις πάρα πολλούς παρά αρκετούς όταν αποφασίσεις να χτυπήσεις αλλιώς ρισκάρεις να μειώσεις τον ιδεολογικό αντίκτυπο της πράξης σου" και το ιδεολογικο του αντικτυπο ειχε σαν σκοπο να βλαψει το πολιτικο συστημα ,ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πρόβλημα με τους μετανάστες που ενσωματώνονται στις νέες τους πατρίδες και πως η οργή του είναι για το φιλελεύθερο πολιτικό κατεστημένο και γιαυτο επιτεθηκε σε νεους που ανηκαν σε πολιτικο φορεα τις νορβηγιας και που θα ηταν το μελλον αυτων που περνουν τετοιες αποφασεις πολιτικες !!! Ο ανθρωπος με λιγα λογια ειναι αρρωστος εγκεφαλικα απο την στιγμη που επελεξε να επιβαλη την αποψη του αφαιρωντας 100 ζωες !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να δειτε που θα υποστηριξει οτι ειναι ψυχικα διαταραγμενος,θα κανει καμια 10αρια(το πολυ) χρονακια σε ψυχιατρικη κλινικη,και οταν βγει θα γαμαει και τα μουνια που θα του στελνουν γυμνες φωτο τους οσο ''εκτιει'' την ποινη του.

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2017709/Anders-Behring-Breivik-arrested-holiday-island-massacre.html

massonos