Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ισπανός Ποδοσφαιριστής Κρέμασε τα Παπούτσια Στα 24 του!


Το μήνυμα του ποδοσφαιριστή απευθύνεται προς όλους τους κάφρους-οπαδούς όλων των συλλόγων και εμπεριέχει ένα ερώτημα: ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Κι όμως γίνονται και αυτά στις μέρες μας. Ποδοσφαιριστής κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 24 ετών επειδή «το ποδόσφαιρο είναι για να αποσπάει την προσοχή από τον κανονικό κόσμο»!


Τι και αν κατάφερε αυτό που οι περισότεροι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται; Τι και αν ήταν πολλά υποσχόμενος και συμμετείχε με την ομάδα του σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπη; Ο Χάβι Πόβες της Σπόρτινγκ Χιχόν δήλωσε «μπουχτισμένος» με την κατάσταση και είπε «αντίο» στον χώρο του ποδοσφαίρου σε ηλικία 24 ετών.

Ο Πόβες ήταν ένας πολλά υποσχόμενος αμυντικός, έχοντας κάνει ντεμπούτο στην Primera Division την περασμένη σεζόν στην οποία η ομάδα του κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Αντίθετα με ότι μπορεί να περίμεναν οι περισσότεροι, δεν κοίταξε στο μέλλον και δεν έψαξε τον τρόπο με τον οποίο θα ανέβαζε την καριέρα του, αφού η απογοήτευσή του γύρω από το ποδόσφαιρο είχε μεγαλώσει πολύ. Πήρε μία απόφαση που τράβηξε τα βλέμματα από όλο τον κόσμο. Πήγε στα γραφεία της Χιχόν και υπέβαλλε την παραίτησή του.

«Ολα γίνονται για τα λεφτά και οι παίκτες αγωνίζονται για να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από αυτά που συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο» ήταν τα λόγια του Πόβες στο Associated Press. «Αυτά τα πράγματα άρχισαν να με τρελαίνουν και με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν σοκ στην Ισπανία, μία χώρα η οποία όπως και η Ελλάδα μαστίζεται από οικονομική κρίση αλλά και ανεργία. «Εμεινα έκπληκτος, αφού είχε όλη την ποιότητα για να συνεχίσει να παίζει» είπε ο συμπάικτης του στην Σπόρτινγκ, Νταβίδ Μπαράλ, ο οποίος μοιράζονταν το δωμάτιο με τον Πόβες. «Είχε τις ιδέες του και εγώ τις δικές μου. Τον στηρίζω, αφού είναι φίλος μου, έχει χρυσή καρδιά».

Η El Pais του έδωσε τον τίτλο «ο θυμωμένος ποδοσφαιριστής», ενώ τα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης τον αποκάλεσαν «αντι-ποδόσφαιρο» λόγω της άρνησής του για το παιχνίδι. Για τον Πόβες είχε απλά να κάνει με το ότι οι αξίες είναι πάνω από το ποδόσφαιρο. «Εχασα το κίνητρό μου στις προπονήσεις και η ομάδα δεν ήταν χαρούμενη αν συνέχιζα έτσι. Οπότε εγκατέλειψα λόγω των ιδεών μου, οι οποίες, ομολογουμένως, δεν είναι τόσο συνηθισμένες»
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε παιδιά και τις ντόπες που τους υποχρεώνουν να παίρνουν

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ ..ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

έτσι όπως έχουν καταντήσει οι κοινωνίες,όποιος σκέφτεται κοινωνικά και έχει ευαισθησία για τα όσα γίνονται γύρω του δηλαδή είναι καλός χριστιανός όπως αυτό το παιδί φαντάζει ως ξένο σώμα μέσα σε μια παρακμιακή και αντίχριστη κοινωνία. Και βέβαια αυτού του είδους η κοινωνία στο τέλος ρουφά και τους αντίχριστους υπηρέτες της.
Εύγε στο παιδί αυτό και μακάρι πολλά ζώα στην Ελλάδα να σήκωναν ανάλογο ανάστημα μπας και συνέλθει η κοινωνία .

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΞΙΟ το παλληκάρι!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ...ΣΠΑΝΙΑ ΠΙΑ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

δεν καταφερε να κανει στη ζωη του αυτα που ηθελε,και με αυτη του την αποφαση σταματησε να την εξευτελιζει.ευγε!!!!

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

NO MODERN FOOTBALL
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΟ.ΑΞΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ευγε ποβες

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ=ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ !!!!!!!