Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Πως παρασκευάζεται το χαρτί υγείας στην Κίνα (24φωτογραφίες)


Δείτε τις συνθήκες που επικρατούν σε ένα εργοστάσιο παρασκευής χαρτιού υγείας στην Κίνα. Οι εικόνες δίνουν μια σχετική εξήγηση γιατί τα κινέζικα προϊόντα είναι....
σχεδόν πάντα πολύ φθηνότερα και χαμηλής ποιότητας.
























Πηγη

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι κωλόχαρτα μόνο γιά όσους τρώνε μόνο ρύζι

Ανώνυμος είπε...

vasika auto den einai xarti igias einai xarti xoleras , ta afinoun sto patoma pou exoun na katharisoun 1 eona oi mpixles..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί γενικεύετε;
δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάχνεται τι χαρτί έτσι σε όλη την Κίνα που είναι πάνω από 1,5 δισ άνθρωποι. Σίγουρα υπάρχουν τέτοια "εργοστάσια" και στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Και μετα σου λενε υπερδυναμη η Κινα..Το κακο τους τον καιρο!!!!!! Κριμα που δεν τους διελυσαν οι Ιαπωνες..Πολυ ανωτερος λαος.

Ανώνυμος είπε...

Βρε κατακαϊμένοι εθνικιστές που σοκαριστίκατε κι ολας. Έχετε μπεί σε όλες τις κουζινες των Ελληνικών σουβλατζίδικων/εστιατορίων, έχετε δει τα σκουπίδια στους δρόμους, έχετε δει την κατάσταση στα Ελληνικά εργοστάσια και κράζετε μια τυχαία σειρά από φωτογραφίες της Κίνας. Είναι που εμείς είμαστε τέλειοι σε όλα και μας φταίνε οι άλλοι...

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν τρωμε σκυλους φιδια κ.λ.π ειμαστε εθνικιστες, οταν θα μας επιβαλλουν τις συνηθειες τους και τους μισθους τους ,τοτε μερικοι θα καλαβουν ...τι ειχαν και τι εχασαν...

Ανώνυμος είπε...

δες τι βάζουμε στον κόλο μας...

Γιωργης είπε...

Μπείτε και σε ένα σργοστάσιο στην Ελλάδα να δείτε...

Ανώνυμος είπε...

Μηπως μας προοριζουν για κατι παρομοιο;

Ψυχαναλυτης:"Aι συνεπειαι του...Αυνανισμου"! είπε...

Και εδω.... το ιδιο γινεται!!! Θυμαστε την εκπομπη του Ευαγγελατου...πριν κατι χρονια;;;(δεν θυμαμαι,ποιος ηταν ο τιτλος της εκπομπης...δεν ανοιγω τηλεοραση πια...) Τα χαρτια...γενικα ειναι..."βρωμικα"!!! {οι κινεζοι... τρων μωρα...στα κολοχαρτα...θα..."κολλησουν";;;;!!!! (Ελλην κ Χαος!!!)κ οχι μονο...και αλλου θα τα διαβασετε(κ σκονη σε καψουλες με μωρα...κ εγκεφαλους μωρων σε βαζακια στα σουπερ μαρκετ!!!)κ "κανιβαλλοι"..."σιγα τωρα...στα κολοχαρτα" "κολλησαμε";;;!!!! Εδω γινεται...της "Π@ytaν@ς"!!!!!!! "Ξυπνατε"!!! Δεν εχουμε "χρονο"!!! ΕΛΛΗΝ Κ ΧΑΟΣ...ΠΕΡΣΕΥΣ...μπειτε να "ξεστραβωθειτε"!!!

Ανώνυμος είπε...

re paidia exw tixi na dw mera mesimeri eksw apo patsatzidiko na ftiarizoyn ta [kreata] apo ton dromo....ayto sas peirakse?

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις ετσι κι' αλλιως κολοχαρτα για τον κολο ειναι. Οι φωτογραφιες σας πειραξανε;

Ανώνυμος είπε...

Σε εκπομπή του Ευαγγελάτου, αποδείχθηκε, οτι το νερό στο καζανάκι της τουαλέτας μιας καφετέρειας στην Αθήνα, είχε λιγότερα κολοβακτηρίδια, από ότι τα παγάκια που δίνανε στο κόσμο.
Τι να συγκρίνουμε τώρα; Δε λέω ότι δε πρέπει να ληφθέι υπ όψην η εν λόγω κατάσταση. Αλλά όχι ότι είμστε καλύτεροι...