Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Εξαρθρώθηκε ομάδα εκτελεστών «συμβολαίων θανάτου»


Εξαρθρώθηκε ομάδα εκτελεστών «συμβολαίων θανάτου»Ομάδα η οποία σύμφωνα με την αστυνομία εκτελούσε "συμβόλαια θανάτου" εξαρθρώθηκε στο Αίγιο. Σκότωσε 59χρονο επιχειρηματία για 50.000 ευρώ και ήταν έτοιμη να αναλάβει άλλο "συμβόλαιο" για την κόρη του. Τα χρήματα τους τα είχε δώσει άλλος επιχειρηματίας, με τον οποίο το θύμα είχε οικονομικές διαφορές.


Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 46, 27, 24 και 23 ετών, κατηγορούμενα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατά συναυτουργία.
Στη δολοφονία ενέχεται και μία 25χρονη που είχε αναλάβει την παρακολούθηση του επιχειρηματία (ιδιοκτήτης φροντιστηρίου και καφετέριας στην παραλία του Αιγίου) και η οποία ενημέρωνε τον εκτελεστή του "συμβολαίου".

Εξαρθρώθηκε ομάδα εκτελεστών «συμβολαίων θανάτου»
Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Αίγιο από τον 27χρονο, έπειτα από εντολή του 46χρονου, με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές.
Ο νεαρός πήρε από τον 46χρονο 50.000 ευρώ και εν συνεχεία άρχισε να συγκροτεί την ομάδα που θα εκτελούσε το "συμβόλαιο θανάτου".
Ο 24χρονος και η 25χρονη είχαν αναλάβει την παρακολούθηση του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν το σπίτι του, αλλά και τις καθημερινές του συνήθειες.
Την ημέρα της δολοφονίας, στις 3 Φεβρουαρίου, ο 24χρονος και η 25χρονη εντόπισαν και άρχισαν να παρακολουθούν τον 59χρονο.Ενημέρωσαν τον εκτελεστή του "συμβολαίου", ο οποίος του έστησε ενέδρα στην πιλοτή της πολυκατοικίας και μόλις έφθασε τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο και τον σκότωσε.

Στη συνέχεια ο δράστης πέταξε το όπλο στη θάλασσα και έφυγε από την περιοχή. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η εν λόγω ομάδα είχε προσπαθήσει και άλλη φορά να σκοτώσει τον επιχειρηματία.
Ο 27χρονος, με εντολή του 46χρονου σχεδίαζε, σύμφωνα με την αστυνομία, να σκοτώσει, με τους ίδιους συνεργούς και την 32χρονη κόρη του θύματος.
Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο 27χρονος και ο 24χρονος είχαν εισβάλει πριν από περίπου δύο χρόνια σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Αιγίου, όπου με την απειλή κυνηγητικού όπλου είχαν αρπάξει από τον 48χρονο υπάλληλο τ890 ευρώ.
Κατά τη διάρκεια της ληστείας είχε εκπυρσοκροτήσει το κυνηγητικό όπλο και είχε τραυματιστεί ο υπάλληλος.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι φυλακη, αλλα εκτελεση.