Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδας φωτογραφίες..Δείτε πως είναι μέσα..


National Grand Lodge of Greece
Δείτε πως είναι μέσα..
εντύπωση μου έκανε που έχουνε σημαία της Ελλάδας και της Κύπρου..Δεν το περίμενα.
πατήστε το διαβάστε περισσότερα..




Grand Lodge of Greece

anti-ntp: σύντομα θα σας ξεσκεπάσουμε...
























http://www.freemasonry-greece.com

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα στο blog οπου το κλέψατε το θέμα και είδα ότι οι φωτογραφίες απο μέσας φαίνεται να είναι της Grand Lodge Greece . Ενώ η πρώτη φωτό του κτηρίου εξωτερικά είναι της National Grand lodge Greece.
Άρα ο τίτλος σας είναι άκυρος παιδιά.

Μη μας κάνει εντύπωση που έχουν Ελληνικές σημαίες γιατί οι επαναστάτες του 21 ήταν όλοι μασόνοι.
Είτε αρέσει σε μερικο΄ς αμόρφωτους αυτό είτε όχι.Προσωπικά είμαι ουδέτερος.

Ανώνυμος είπε...

Σκακιέρα! Ανατρίχιασα!

Ανώνυμος είπε...

...Μηπως ξερει κανεις σε ποσα χρονια ο ευελπις γινεται ...ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ..!!!!!!!!!!!!

ΦΡΙΓΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η Εβραιομασωνία χρησιμοποιεί σάν όπλο τό νά παρουσιάζει ώς δικούς της όποιους δέν τήν προσκυνούν !!!!!
Ε όχι καί μασώνοι οί επαναστάτες τού 1821 !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ονομάζονται "μασόνοι" αλλά τέκτονες.
Η "φιλική εταιρία" που προετοίμασε το έδαφος και οργάνωσε τους Έλληνες προετοιμάζοντας την επανάσταση του 21 δανείστηκε τυπικά, κώδικες και συμβολισμούς απο τον τεκτονισμό καθώς τα τρία πρώτα μέλη ήταν τέκτονες.
Χαρακτηριστικός ήταν και ο "όρκος των φιλικών" αλλά και το λάβαρο της επανάστασης με τα σύμβολα.

Ανώνυμος είπε...

το θέμα είναι να δεις τι ήταν ο τεκτονισμός τότε και τι σήμερα, επίσης τι ήταν η μαφία τότε και τι σήμερα, πως ξεκίνησαν και πως έγιναν

Ανώνυμος είπε...

(Απάντηση στον 11:07)
Οι Επαναστάτες του 21 ήσαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ορκίζονταν στο Ευαγγέλιο να δώσουν και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια.
Αυτά που γράφεις είναι αρλούμπες, και αν τα πιστεύεις μάλλον εσύ είσαι ο αμόρφωτος.
Ας τελειώσει επιτέλους το παραμύθι ότι δήδεν οι Μασώνοι ενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Τότε γιατί κρύβονται σαν ποντίκια μέσα στα υπόγεια, γιατί τα μέλη τους είναι ΟΛΟΙ με υψηλά αξιώματα (από Βουλευτές μέχρι Πρωθυπουργούς και από Στρατηγούς μέχρι ανώτατους Δικαστικούς)
Η απάντηση είναι απλή: θέλουν να δημιουργήσουν ένα συνομωσιακό δίκτυο σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας για να ελέγχουν τα πάντα. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος τους. Όσο για τις σημαίες της Ελλάδας και της Κύπρου είναι στάχτη στα μάτια των πραγματικά αμόρφωτων. Χέστηκαν οι Μασώνοι για την Ελλάδα και την Κύπρο! Είδαμε τι έκαναν για την Κύπρο, είδαμε και τι κάνουν για την Ελλάδα σήμερα. Και ξέρεις κάτι κύριε ουδέτερε, όλα τα πουλημένα τομάρια που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια και κατάφεραν να φέρουν την Ελλάδα στο σημερινό μαύρο χάλι ανήκουν στην Μασωνία! Αυτό σου φτάνει για να καταλάβεις πόσο πατριώτες είναι οι Μασώνοι?
Γι αυτό να προσέχεις αυτά που γράφεις και μην το παίζεις και πολύ ουδέτερος!!!

Ανώνυμος είπε...

φοβου αντιμασωνους τυπου καρατζαφερη η κωλοτουμπα . Κανει η ειναι αντιμασωνος αλλα την προδοσια την εκανε. Α χαιρετισματα στον αλλον αντιμασωνο και ορθοδοξο λαμογιο που εκμεταλευομενος την 17 νοεμβρη εξεβιαζε καποιον παμπλουτο για δικο του κερδος.

Ανώνυμος είπε...

Εβραιομασόνοι γιατί δέν επιτρέπει ό κανονισμός σας νά δημοσιοποιηθεί τό όνομα κάποιου μέλους σας πού είναι έν ζωή , αλλά μόνον μετά θάνατον του ;;;
Μά ακριβώς γιά νά μπορείτε νά χαρακτηρίζεται ώς ....δικό σας όποιον εσείς θέλετε ,( Ηγετικές μορφές , Ηρωες , κ.λ.π.) , καί δέν υπάρχει πλέον τό περιθόριο νά σάς απαντήσει.

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίζεται ο ηλίθιος "ανώνυμος" και με ύβρεις ρωτάει γιατί δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματά μας... επειδή υπάρχεις εσύ και κάτι άλλοι ηλίθιοι. Γι΄αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η ´ελλειψη γνώσεων και πληροφοριών οδηγεί την ανταλλαγή απόψεων μεταξ´υ σας σε επίπεδο κάτω του μετρίου κρίμα η νοοτροπία δεν αλλάζει .
Το τι ´εχουν προσφέρει οι τέκτονες έιναι γνωστό δεν μπορέι κανένας να τους μείωσει .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ μετα κρίνεται.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ
ΕΣΕΙΣ ΜΕ την Ψήφο σας δεν κατασρέψατε τον τόπο !????