Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

H παγκόσμια διακυβέρνηση εγκαθίσταται. Παπαδήμος στην Ελλάδα, Μόντι στην Ιταλία... και πάει λέγοντας.


Γράφει ο Αντώνης ο Μπατήρης
Σιγά-σιγά η παγκόσμια τάξη άρχισε να εγκαθιστά τον ένα μετά τον άλλο Πρωθυπουργό στις ευρωπαικές πρωτεύουσες. Πρώτα ξεκίνησε με το Παπαδήμο, τον πρωην δανειστή της χώρας (ΕΚΤ). Στη συνέχεια έρχεται η σειρά του Μάριο Μόντι πρώην κοινοτικού επιτρόπου και οικονομολόγου στην Ιταλία. Κατά σύμπτωση είναι και οι δύο μέλη της.... Τrilateral Commision. Σε λίγο πρέπει να...
περιμένουμε ότι ο Παπαχελάς, άλλο ενα μέλος της Bilderberg και της Trilateral Commission θα επιλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Γιατι όχι άλλωστε; Aπo τον Ψυχάρη, τη Διαμαντοπούλου και τον Αλαφούζο θα ήταν καλύτερος... Ο Παπαδήμος εγινε χωρίς τη λαική ψήφο Πρωθυπουργός. Αντισυνταγματικά, αφου ειναι εξωκοινοβουλευτικός και μας τον έχωσαν με τη στηριξη Σαμαρα, Παπανδρέου και Διαμαντοπουλου μελών της Λέσχης Bildeberg, που δήθεν επι 5 μέρες ψαχνόντουσαν να βρούνε λύση, στον εγκάθετο των Τραπεζών... Αυτές τις λεπτομέρειες τις παραβλέπουν πολλά ΜΜΕ αφού και αυτά ενισχύονται απο τους γνωστούς κύκλους. Παράλληλα παλαια μελη της Λεσχης bilderberg, όπως ο Στεφανος Μάνος έβγαιναν στα καναλια και τον υποστηριζαν. Βλέπουμε λοιπόν μπροστά στα μάτια μας την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσα απο μια διόρθωση δήθεν των δημοσιονομικών κάθε χώρας λογω υπερδανεισμου αλλά στην ουσία τον έλεγχο των πολιτών μέσα απο τη πτωχευση της μεσαιας ταξης και τη συγκέντρωση του πλούτου κάθε χωρας στα χέρια λίγων. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι σε όσα μας κάνουν υπάρχει ένα αδύνατο σημείο. Η αποδοχή της εξουσίας των. Αυτό θα γίνει με την υπογραφή των δανειακών συνθηκών που προσπαθούν να κρατήσουν κρυφές αλλά και με τη προσφορά εργασίας μόνο σε όσους ειναι υπάκουοι και ευπροσήγοροι. Πρεπει όλοι μας να διαβασουμε τις δανειακες συμβασεις με λεπτομέρεια, όχι περίληψη. Δεν θα θελήσουν να μας τις δείξουν για να τις περάσουν στα μουλωχτά και θα μας πασχολούν με ασήμαντα πράγματα και γεγονότα. Για το λογο αυτό έγινε η κυβέρνηση ευρείας αποδοχής για να μη φανερωθεί τι υπάρχει μεσα στη νέα δανειακή συνθήκη. Κανένας δεν αναφέρεται σε αυτήν. Εμεις πρεπει να προφυλάξουμε τη Δημοκρατία και να μαθουμε τι θα υπογράψουν. Αυτο για τις 19 Φεβρουαρίου, τις εκλογες που έλεγε ο Σαμαράς παρτε το σαν ανέκδοτο... Δεν υπάρχει. Με την υπογραφή Σαμαρά και Λαος, το ΠΑΣΟΚ θα μεινει στην εξουσία 2 ακόμη χρόνια για να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του.
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χ.ν.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ολα αυτα τα σχολια βρε παιδια αλλα ΕΛΕΟΣ πια με τον τροπο γραφης !!!!
Ολα κεφαλαια, ουτε προτασεις χωρισμενες, ουτε τελειες, ουτε παραγραφοι... ειναι αυτο το χάλι Ελληνικη γραφη ?
Και μονο που βλεπει κανεις ενα τετοιο κειμενο, προδιατιθεται αρνητικα τοσο για το επιπεδο αυτου που το γραφει, οσο και σε σχεση με τη διαθεση του να καθισει να το διαβασει.
Ηθελα να 'ξερα δηλαδη, εσυ φιλε μου που γραφεις ετσι, τετοια γραφη διδαχτηκες ? Οσα διαβαζες στο σχολειο σου, η διαβαζεις καθημερινα, ετσι ειναι γραμμενα ? Θα σου αρεσε ότι κειμενο διαβαζεις η εχεις διαβασει να ηταν σε τετοιο χαλι ???
Κατσε βρε ανθρωπε του Θεου κανε ενα στοιχειωδη ελεγχο του κειμενου σου πριν το κανεις copy-paste σε ενα σωρο θεματα.
Αμ τα διπλα post ? Αυτο παλι ? Τι μας κοπανας 2 φορες στο ιδιο θεμα το σχολιο σου ? Τυφλοι ειμαστε ?

Τι να πω ??? Απο τη μια το παιζουμε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, και απο την αλλη, καποιοι δειχνουμε απο μονοι μας, απο τα πιο απλα πραγματα, το ποσο εχουμε αλλοτριωθει.
Για να μην αναφερθω και σε αλλα σχολια με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ορθογραφικα λαθη, η ακομα χειροτερα, στα greeklish της κακιας ωρας !!!

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!

Την καλημερα μου σε ολους !!!