Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!! ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ "ΚΙΝΗΜΑΤΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ...


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΔΙΝΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ... ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ! ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.... ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ... ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΙΝΗΜΑΤΑ" ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τραγικος εισαι εσυ που κοιτας το δεντρο και δεν κοιτας το δασος.Αυτο ειναι το προβλημα?Ο ΣΥΡΙΖΑ?Ή μηπως οτι μας ζητανε ειτε να δεχτουμε να πληρωσουμε τα ελεεινα χαρατσια σε μια δηθεν δημοκρατικη χωρα,ειτε να ζησουμε χωρις ψυγειο και θερμοσιφωνο?

maria είπε...

AΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΦΙΛΕ.ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ.ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το κείμενο που δεν είναι ολόκληρο, αφού είναι φανερό ότι λείπουν σελίδες.
Δεν βλέπω κανένα καπέλωμα, αλλά τον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχουν στον αγώνα ενάντια στο χαράτσι.
Πραγματικά είναι απορίας άξιο πολλές φορές οι αναρτήσεις σας,σε σημείο να αναρωτιέται κανείς τι ρόλο ακριβώς παίζετε.
Έχετε μια τάση διχασμού του κόσμου σε εποχές που είναι το μόνο που δεν χρειάζεται.
Κανείς δεν είναι άγιος αλλά η προσπάθεια να χτυπάτε οτιδήποτε αντιμνημονιακό ως κομμουνιστές (ο διαχωρισμός δεξιών και αριστερών ήταν ένα κόλπο των επικυρίαρχων του πλανήτη για πολλές δεκαετίες ενώ τώρα ο αντικομμουνισμός έχει αντικατασταθεί από την αντιτρομοκρατική φοβία που μετά την 911 έχουν επιβάλει τα ίδια κέντρα εξουσίας)
Τον συγκεκριμένο διαχωρισμό η χώρα μας το πλήρωσε με εμφύλιο πόλεμο (ω,τι ηλίθια θύματα που πέσαμε)
Υπάρχει μια τάση αναβίωσης της βλακείας????
Με ποιό νόημα και ποιόν εξυπηρετεί?????

Ανώνυμος είπε...

φυσηκα η αρηστερα εχει παρει πολυ τα απανωτης τον τελευταιο καιρο ...... και καθως καποτε πρεπει να γινουν εκλογες οσο κιαν το καθιστερησουν οι μασονοσυμοριτες ...αρχισαν να ριχνουν λασπη στην αρηστερα.....\\\\ Το παραπανω εγκραφο που βλεπω του συριζα ....θα μπωρουσε να το γραψει ο οποιοσδηποτε νομιζω δεν εχει ουτε σφραγιδες ουτε υπογραφες......

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδες εδω μας παραμυθιαζει σαν αντιμνημονιακός ο Σαμαράς!! Γιατι τιο κανει? Γιατι μας αγαπαει? Την εξουσια θελουν ολοι. Τωρα αν υπαρχει μια πιθανοτητα να ωφεληθούμε α[πό καποιον, εκει θα παμε. Και επειδη φοβουνται τον Τσιπρα, μαλλον εκει θα παμε.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τους προηγουμενους.Ελεος πια με την ομαδοποιηση των ευθυνων και την ισοπεδωση των παντων-να παρετε ξεκαθαρη θεση ποιον θεωρειτε οτι ειναι μαζι μας και να καταγγειλετε τους αλλους...

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε ρε, δεν υπάρχει πολιτικό κόμμα που να μήν είναι παραμάγαζο.

Το έγγραφο δεν το διάβασα αλλά βιώσα προσωπικά την ύποπτη και πλήρως καθοδηγούμενη ενασχόληση των αριστερών κομμάτων στην πλατεία του λευκού πύργου. Μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του σύριζα (150 νοματαίοι είναι), ο οποίος έχει κατ επανάληψη εκφράσει ανθελληνικές θέσεις στο θέμα της Βαρντάρσκα, καθοδηγούσε τον διαμοιρασμό φυλλαδιων από την δήθεν συνέλευση της πλατείας και πρωτοστάτησε στην εκδίωξη του Αντωνίου όταν ήρθε να μιλήσει για την μύνηση που κατέθεσε. Μάλιστα τον κατηγόρησαν ότι πολιτεύεται με το ΛΑΟΣ, είμουν μπροστά τα είδα.

Ακόμα και ο Καζάκης αναφέρθηκε στον ύποπτο ρόλο που παίξανε στις πλατείες και είπε χαρακτηριστικά ότι είχαν έως και διαλυτικό ρόλο, γιαυτό και ο ίδιος ήταν συνεχώς στο πάνω μέρος της πλατείας συντάγματος.

Ξεκολλάτε με τα γ@@ωκόμματα, είναι όλα πουλημένα, τόσο δύσκολο είναι να το χωνέψετε; Δηλαδή δεν σας περνάει αό το μυαλό ότι μπορεί να είναι όλοι μέσα στο κόλπο, κάποιοι παίζουν τον κακό (κεντρωδεξιοί) και οι αριστεροί αποπροσανατολίζουν την λαϊκή οργή. Είναι τόσο απλό.

Ανώνυμος είπε...

καμια σχεση...νεα ταξη fail..

egw είπε...

δεν ερχεται ο πουτιν να μας (κατακτήσει) μπας και γλιτώσουμε! και να κατάργηση την βούλει των 300 απατεωνων.