Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

MEGA: Η εμπροσθοφυλακή του ευρω-πραξικοπήματος



«Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται εντελώς, να διαστρεβλώνει, να δυσφημεί, να φέρεται δουλοπρεπώς στα πόδια του μαμμωνά και να πουλάει την πατρίδα του και το γένος του για τον επιούσιο. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω, και τι είδους βλακεία είναι αυτή να κάνουμε πρόποση για ένα ανεξάρτητο τύπο. Είμαστε τα εργαλεία και οι δουλοπάροικοι πλουσίων ανδρών πίσω από τη σκηνή. Είμαστε οι μαριονέτες που τους τραβούν τους σπάγκους και χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι ικανότητές μας και οι ζωές μας είναι όλα περιουσιακά στοιχεία άλλων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».

Πούτιν: Ανησυχούμε για την Ευρωζώνη


Την ανησυχία της Ρωσίας εξαιτίας της παράτασης της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν επισημαίνοντας ότι προέχει να ληφθούν γρήγορα μέτρα, ώστε να αποτραπεί η στασιμότητα του προβλήματος.

«Όλοι μας είμαστε πολύ ανήσυχοι από την κρίση στην ευρωζώνη. Εάν επειγόντως δεν ληφθούν μέτρα, στο επόμενο χρονικό στάδιο το πρόβλημα θα παρουσιάσει στασιμότητα», δήλωσε...

Η προφητεία ενός Ναζί (απίστευτο)


Η προφητεία ενός Ναζί
Ψάχνοντας στο παρελθόν μπορεί να βρεις το μέλλον.
Ένα κείμενο που γράφτηκε το 1995 από τον Μάριο Πλωρίτη
Ευχαριστούμε τον @shristos για το απόκομμα
Διαβάστε το απόκομμα σε μεγέθυνση:

Επιστολή-καταπέλτης Ελληνίδας στο βρετανικό Channel 4: Αντί να μας διασύρετε, επιστρέψτε μας αυτά που μας χρωστάτε!


Μετά τη «φαεινή» και άκρως προσβλητική ιδέα του αγγλικού καναλιού 4 να στήσει ένα ολόκληρο ριάλιτι, με τίτλο «Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα», διακωμωδώντας με το χειρότερο τρόπο την Ελλάδα και τους Έλληνες, μια υπερήφανη Ελληνίδα έστειλε επιστολή-καταπέλτη στο κανάλι, την οποία και νομίζουμε ότι αξίζει να σας παραθέσουμε αυτούσια…

ΒΙΝΤΕΟ: Oι ANONYMOUS θα δημοσιεύσουν αστυνομικές ταυτότητες «κουκουλοφόρων»


ΒΙΝΤΕΟ: Oι ANONYMOUS θα δημοσιεύσουν αστυνομικές ταυτότητες «κουκουλοφόρων»Οι Αnonymous ισχυρίζονται ότι έχουν στη διάθεση τους μια μεγάλη λίστα από αστυνομικές ταυτότητες «κουκουλοφόρων»

Το βίντεο που ακολουθεί έχει σταλεί από την Αμερική και έχει ήδη δημοσιευθεί στους Anonymous της Γαλλίας, της Σουηδίας και σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ενημέρωσης των Anonymous με σκοπό τον συντονισμό τους στη νέα επιχείρηση «Οperation Greece» με μεγάλο θύμα, αυτή τη φορά, την Ελληνική Αστυνομία.
Δείτε το βίντεο των Anonymous και διαβάστε το μήνυμα τους:

Καρατζαφέρης,ο λαγός του Παπαδήμου και της "Επιτροπής"!


Απίστευτη επιτυχία της Βάσως Παπανδρέου!!!!! (Εξαιρετικό βίντεο)


ΣΟΚ: Τούρκοι έκαψαν σπίτι Ελλήνων για χάρη της τηλεθέασης!


Σάλο έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία Τούρκων τηλεοπτικών παραγωγών να κάψουν οικία που ανήκε σε Έλληνες στην περιοχή Μουσταφάπασα της Καππαδοκίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς.

Το θέμα ανέδειξε ο Μουσταφά Καγιά, ιστορικός ερευνητής του ιδρύματος ÇEKÜL, ο οποίος σημείωσε σε συνέντευξη του στο CNN TURK πως «δεν είναι κατανοητό για χάρη της τηλεθέασης να τηρούμε τέτοια στάση ενάντια στις ιστορικές αξίες», ενώ υπενθύμισε και παλαιότερο περιστατικό, κατά το οποίο Τούρκοι παραγωγοί είχαν βεβηλώσει ορθόδοξη εκκλησία!

Χαρὰ Νικοπούλου: Ἑλλάδα εἶμαι δημιούργημά σου



Από το: http://didymoteicho.net/
Μια "διαφορετική" Ελληνίδα!
(κορυφαίο κείμενο, της αξιόλογης Χαράς Νικοπούλου)

Ἑλλάδα εἶμαι δημιούργημά σου. Μοῦ εἶπες πὼς εἶμαι τυχερή, γιατί δὲν γνώρισα τὴ Xούντα... Μὰ μὲ ὑποχρέωσες νὰ ζῶ σὲ μία δημοκρατία ποὺ τὴ χούντα τῆς κρατοῦσαν καλὰ οἱ δημοκράτες πολιτικοί της. Μοῦ ἔμαθες τὰ πρῶτα Ἑλληνικά, με δασεῖες-περισπωμένες,...

Υπάρχει πλήρης γνώση για το τι μαγειρεύουν οι προδότες



Υπάρχει και αυτός ο λαός που τα πορνοκάναλα αποφεύγουν να δέιξουν

Ζωντανά στην Λαμία ο ΚΑΖΑΚΗΣ


ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ



Διαβάσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση δήλωση του Αντώνη Σαμαρά που ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι πέτυχε και τους 4 στόχους που είχε θέσει.

Ας δούμε όμως ποιόν στόχο έπιασε ο Σαμαράς στην πραγματικότητα....

ESM - ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ


"Ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;"


Μετά από την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας "εθνοσωτήριας" κυβέρνησης, οι ελπίδες που έντεχνα είχαν καλλιεργήσει τα φερέφωνα στα media κατέρρευσαν. Βλέπετε, κόντευαν να μας πείσουν ότι "με τον Παπαδήμο αλλάζουμε σελίδα", "ίσως τώρα να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο", "ας στηρίξουμε όλοι μαζί τη νέα αυτή προσπάθεια", κτλ.

Μόνο που η "νέα" κυβέρνηση του Παπαδήμο βρωμάει ναφθαλίνη, αν όχι φασισμό.

Αποκάλυψη: Η κρυφή ζωή του βενιζέλου (βίντεο)


Έτσι εξηγούνται όλα. Το διέρρεε καιρό πως δεν θέλει να καταλάβει τη θέση του πρωθυπουργού στην μεταβατική κυβέρνηση, αλλά δεν τον πίστευε κανείς. Εκείνος ήξερε, πως το βεβαρημένο πρόγραμμα, δεν θα του άφηνε χρόνο να ζήσει τη ζωή που δεν έζησε, από τη στιγμή που τον «έφαγαν» τα πήγαινε- έλα στις Βρυξέλλες.
Άλλη καριέρα ονειρευόταν, άλλη του προέκυψε- καταραμένη η στιγμή.
Το www.koutipandoras.gr φιλοξενεί αποκλειστικά βίντεο με στιγμές σκληρού ροκ, από τον καλλιτέχνη με τα στρουμπουλά χεράκια.
Ο Eκδοροσφαγέας
ΔΕίτεο το βίντεο....

Η ανατριχίλα του Μεσσιανισμού


Η ανατριχίλα του Μεσσιανισμού

Διαβάστε το κείμενο...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Ομιλος Πολιτικού Προβληματισμού Ηλιούπολης σας καλεί, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ, στο Αλσος "Δημήτρης Κιντής", σε εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα : Δημόσια Περιουσία- Σχέδιο Ξεπουλήματος "Εύρηκα¨. Ομιλητές : -Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος-αναλυτής, -Στέφανος Ληναίος, ηθοποιός, εκπρόσωπος της Επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων...

ΕΔΙΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ!


Ρεπορτάζ : Α. Μπουγάτσου-Κ. Κατή
(από την Ελευθεροτυπία)
Τίναζαν την μπάνκα στον αέρα με το που αποχωρούσε το κλιμάκιο των ελεγκτών της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ), το οποίο είχε ήδη καταγράψει ένα απίστευτο πλιάτσικο στην Proton Bank! Αυτό προκύπτει -μεταξύ άλλων- από το Εμπιστευτικό Πόρισμα... Ελέγχου της Proton Bank, στο...

Μάθαν ότι ήρθε η χούντα και ξεσπάθωσαν τα κεμαλοναζιστικά κτήνη.


Είναι παράδοση άλλωστε. Όποτε έχουμε χούντα στην Ελλάδα, η φασιστική Τουρκία πανηγυρίζει.

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής έτοιμο να τινάξει την Θράκη στον αέρα!
Δεν προκαλεί έκπληξη η ευθεία πρόκληση από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και αυτή τη φορά μέσα στην Ξάνθη. Μέσα στις δραστηριότητές του ο τούρκος πράκτορας – πρόξενος αποφάσισε να επεκταθεί από την Κομοτηνή στον γειτονικό νομό της Ξάνθης, μέσα στα πλαίσια επίδειξης ισχύος απέναντι στην μηδενικής αντίδρασης κυβέρνηση των Αθηνών.

Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Θα ορκίσει ετερόδοξο ως Πρωθυπουργό;


Από:Λεόντιο Διονυσίου

Ο νέος Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος εκτός απο στέλεχος του τραπεζοπιστωτικού συστήματος και μέλος της πιό "σκληρής" οργάνωσης "Trilateral Commission" που ελέγχει το "ίδρυμα Ροκφέλερ" είναι, όπως γράφτηκε, και «οπαδός της προτεσταντικής αίρεσης των "Ευαγγελικών"».
Για τις πολιτικές και εθνικές συνέπειες της επιλογής του έγραψαν και θα γράψουν άλλοι.
Από τη μεριά μου θα ήθελα να ρωτήσω:

ΜΕ... CAMEL ΤΟ 'ΒΑΨΕ;


Εντάξει Πέτρο μη σκύβεις άλλο. Το είδαμε το βαμμένο κομοδινί...
μαλλί. Καλορίζικο!...

Του προτάθηκε υπουργείο το αρνήθηκε και τώρα γράφουν οτι δεν τον προτίμησε ο πρόεδρος.


Ο λόγος για το Κ. Βελόπουλο που ζει δύσκολες ώρες καθώς  πριν  από λίγο έχασε την Μητέρα του. Την ίδια ώρα που γράφονται ανακρίβειες για δήθεν συνεργάτες του που μιλούν για δυσαρέσκεια από το πρόσωπό του γιατί δεν πήρε υπουργείο, εκείνος δέχεται συλληπητήρια από φίλους και γνωστούς για τον χαμό της μητέρας του. Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν μια και έξω, το anti-ntp έιναι σε θέσει να γνωρίζει οτι υπήρχε έντονη πίεση να αναλάβει ρόλο σε υπουργείο (καθώς είναι ένα απο τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Λαος, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει. Ο λόγος; Προφανώς δεν θέλει να λάβει μέρος στην Λεηλασία της χώρας..

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ


Στην σύλληψη ενός 57χρονου οδηγού ταξί προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η αστυνομία στην Ακτή Ξαβερίου στον Πειραιά για επέμβαση στις ενδείξεις του ταξιμέτρου του οχήματος. Οπως διαπιστώθηκε, στην καλωδίωση που συνδέει το ταξίμετρο με την...

ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΘΕΜΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Από εκεί που όλοι πίστευαν ότι δεν θα είναι και πάλι στην κυβέρνηση, όχι μόνο παρέμεινε αντιπρόεδρος, αλλά πήγε σήμερα στη ΝΕΤ και παρέδιδε μαθήματα πολιτικής συμπεριφοράς στον Σαμαρά που στηρίζει την κυβέρνηση στην οποία είναι...

ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ SIEMENS ΤΡΕΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ


Ρεπορτάζ : Κασσιανός Τζέλης
(από την Ημερησία)
Σε περιβαλλοντική... «χρεοκοπία» για τους κατοίκους της Αθήνας που συνεχίζουν να ζουν σε θάλαμο τοξικών αερίων άλλα και οικονομική επιβάρυνση 250 εκατομμυρίων ευρώ που θα πρέπει να επιστραφούν στην Ε.Ε. το ερχόμενο καλοκαίρι, οδηγεί η υπόθεση..

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν…

Βίος και πολιτεία Παπαδήμιου. ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΚΑΛΑΜΑΝΟΣ 11-11-11 ΡΑΔΙΟ9


Οταν οι πολιτικάντηδες παθαίνουν .. αφωνία (Βίντεο)


Αρκετά ενδιαφέρουσα η χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή από την ΕΤ3 «Λαβύρινθος». Επιλέξαμε να παρουσιάσουμε σε βίντεο κάποια αποσπάσματα.

Αρχικά παρακολουθούμε τον παρουσιαστή της εκπομπής να μιλάει, επικαλούμενος δηλώσεις αξιωματούχων της Ε.Ε ότι αποκλείετε η αποβολή χώρας της Ε.Ε από την ευρωζώνη και να ρωτάει τον...

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά, πατέρα;


Χρειάζεται καμιά παραπάνω απόδειξη ότι η κυρίαρχη ιδεολογία της κοινωνίας είναι η ιδεολογία της κυρίαρχης τάξης; Έχει κανείς αμφιβολία ότι η κυρίαρχη αυτή ιδεολογία ενσταλάζεται στην κοινωνία από τα ΜΜΕ, κάνοντάς την μόνο δια της επανάληψης και της αυθυποβολής, να πιστεύει ότι μοιράζεται τις ίδιες λαχτάρες και τα ίδια συμφέροντα με τις χαριτωμένες, μα ακριβοπληρωμένες...

Για την Ελληνική ιθαγένεια...


Η Ελλάδα είναι πλέον επίσημη αποικία του καρτέλ. Το καρτέλ θα εισπράττει τους φόρους του κανονικά. Οι ιθαγενείς, ανάξιοι και ανήθικοι, ούτε αποζητούν, ούτε αξίζουν την ελευθερία. Ούτε τη Δημοκρατία. Από εδώ και στο εξής, πρωθυπουργό θα διορίζει το καρτέλ. Το καρτέλ ξέρει πως θα τηρηθούν τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι δανειακές συμβάσεις. Το σχέδιο προχωράει...

Εδιναν δάνεια παρά την απαγόρευση των ελεγκτών


Των ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ
Τίναζαν την μπάνκα στον αέρα με το που αποχωρούσε το κλιμάκιο των ελεγκτών της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ), το οποίο είχε ήδη καταγράψει ένα απίστευτο πλιάτσικο στην Proton Bank!

Αυτό προκύπτει -μεταξύ άλλων- από το Εμπιστευτικό Πόρισμα Ελέγχου της Proton Bank, στο οποίο εδράζεται ο ποινικός έλεγχος του επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη, εκτελεστικών μελών του Δ.Σ....

Επεισοδιακή η παρέλαση στη Χίο για την 99η απελευθέρωση του νησιού (Βίντεο)


Η πρώτη αντικυβερνητική συγκέντρωση και διαμαρτυρία κατά της συναινετικής κυβέρνησης έγινε σήμερα στη Χίο με αφορμή την παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου, 99η επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού...

Θεόδωρος Γιουρτσίχιν: «Τα Ελληνόπουλα πρέπει ν’ αρχίσουν να ονειρεύονται το διάστημα κι όχι αυτοκίνητα»



-
Στην ποντιακή γλώσσα ξεκίνησε τη διάλεξή του, χτες το βράδυ(9/11/2011) στο Κέντρο Διάδοσης Eπιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «Νόησις», της Θεσσαλονίκης, ο ελληνικής καταγωγής Ρώσος κοσμοναύτης Θεόδωρος Γιουρτσίχιν - Γραμματικόπουλος, δημιουργώντας έτσι μια αμεσότητα με το κοινό, που είχε κατακλύσει την αίθουσα.

Ο κοσμοναύτης μίλησε για τις ...

Αποκαλύψεις για το μηχανισμό των δοσίλογων που μας φέρνει τη νέα κυβέρνηση. Χαριστική βολή στην Ελλάδα η επιβολή του πρασινομπλέ υποκόσμου.


Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος
Μέρος του σκοτεινού μηχανισμού που έσπρωξε την Ελλάδα προς το χάος είναι η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία, παρ’ ότι δεν βρίσκεται υπό κρατικό έλεγχο, αποτελεί το βασικό ρυθμιστή όλου του Ελλαδικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Χαρακτηριστική είναι η συστηματική απόκρυψη που έκανε η Τράπεζα αυτή για την...

Δημήτρης Αβραμόπουλος:"Η εθνική μας κυριαρχία δεν διαπραγματεύεται"


Αρχηγική εμφάνιση του νέου υπουργού Εθνικής άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου κατά τη διάρκεια της σημερινής τελετής παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Σημειώνουμε τρία σημεία από το σύντομο και μεστό λόγο του νέου υπουργού:

«Η εθνική μας κυριαρχία και ο τρόπος άσκησης αμυντικής και εξωτερικής πολιτικής δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, δεν περιορίζεται, ούτε συμπιέζεται.»

«Εκείνοι που εικάζουν ότι οι οικονομικές δυσκολίες και η ....

Γεώργιος Κασιμάτης: «Το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν τολμάει να εκδώσει απόφαση για τη νομιμότητα του Μνημονίου»


Όλες οι επαχθείς συμφωνίες της Ελλάδας με την τρόικα είναι παράνομες και «στον αέρα», διάτρητες νομικά σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, αλλά το Συμβούλιο της Επικρατείας έσπευσε να τις χαρακτηρίσει «νόμιμες» με ανακοίνωση που μοίρασε στα μέσα ενημέρωσης την παραμονή της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου...

Ο Κάρλος Μένεμ αλά… ελληνικά βρέθηκε. Μαζί του και όλο το πολιτικό σύστημα, που συσπειρώθηκε όπως οι λατινοαμερικάνικες χούντες.



Με την επιλογή του Παπαδήμου, το σάπιο και διεφθαρμένο ελληνικό πολιτικό σύστημα, βρήκε τελικά τον δικό του Κάρλος Μένεμ.
Φυσικά δεν έχει τις «χαριτωμενιές» του Αργεντινού απατεώνα. Δεν έχει τα ημίγυμνα νυμφίδια να τον περιτριγυρίζουν. Δεν έχει το ....

Ιγνατίου: Ανοίγουν σαμπάνιες οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ μας


Με καυστικό τρόπο σχολίασε την σύνθεση της νέας κυβέρνησης ο Μιχάλης Ιγνατίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, σχολίασε πως οι δανειστές μας θα ανοίξουν σαμπάνιες με των διορισμών των 49 υπουργών...

Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ!!!



Κι ας επιμένουν κάποιοι να τον εμπλέκουν άμεσα ή έμεσα. Κι ας γράφουν και ξαναγράφουν οι συνομιλητές των αντιρρησιών συνείδησης που τον είδαν ακόμη και στο... ανύπαρκτο "κόμμα αποστράτων". Ο Φράγκος δεν τσιμπάει ούτε από "δελεαστικές" προτάσεις "υφυπουργοποίησης" ή και....

ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!


Γράφει η Ηλιογέννητη
Ας καμαρώσουμε για μια ακόμη φορά τους εθνοπροδότες,αυτούς που υπόσχονταν οτι θα αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο,που ορκίστηκαν οτι θα υπερασπιστούν το δικαίωμά μας για ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο,για μια Ελλάδα δοξασμένη..Η διαφορά τους είναι.. μόνο στην ταμπέλα που φέρουν-σοσιαλιστής ο...

Κατηγορούμε το 4ο Ράιχ με μάρτυρα το…3ο !


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΑΚΩΒΙΝΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ…
Όλοι μιλούν για 4ο Ράιχ , για 4ο οικονομικό Ράιχ ελάχιστοι όμως γνωρίζουν πως δημιουργήθηκε το φιλελεύθερο έκτρωμα που βασανίζει την Πατρίδα… Ιδέες όπως… “Ευρωπαική κοινότητα”, “Ευρωπαική Ένωση”, “Ευρωπαική Ομοσπονδία”, “ΕΟΚ”, “ΟΝΕ”, “Τελωνιακή Ένωση” δεν ανήκουν στους ψευτοδημοκράτες...

Το νέο πολίτευμα.


Αυτή τη συμφωνία (EFSF) θα την υπογράψετε κ. Βουλευτές ;; Για τη ΝΔ μιλάμε…



ΠΑΡΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΥΙΟΘΕΤΏΝΤΑΣ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟ… ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ.
Προσέξτε τώρα τι.....

Παπαδήμος: «Ξεχάστε τις εκλογές»


Παπαδήμος: «Ξεχάστε τις εκλογές»
Ο Λουκάς Παπαδήμος  δεν θέλει τα πολιτικά κόμματα να υποθηκεύσουν τη νέα κυβέρνηση στις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας τους.
Γι’ αυτό  το λόγο απευθυνόμενος προς τους πολιτικούς αρχηγούς  ζήτησε συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και όχι να προσηλωθούν μόνο στον προεκλογικό τους αγώνα.
Οι  εκλογές θα γίνουν όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της νέας συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου. Εξάλλου δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη η ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου.

«Πόλεμος» Σαμαρά – ΜΜΕ



«Πόλεμος» Σαμαρά – ΜΜΕ
Συνεχίζεται ο βρώμικος πόλεμος κατά Σαμαρά από τα ΜΜΕ της διαπλοκής που παίζουν από το πρωί ότι η μεταβατική κυβέρνηση θα ψηφίσει τον Ιανουάριο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στο....

Spiegel: Ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για την δουλειά!


Η επιλογή του Λουκά Παπαδήμου είναι συμβολική των πολιτικών εξελίξεων στην Αθήνα. Ο Παπανδρέου χρειάστηκε τρεις φορές μέχρι να εκλεγεί πρωθυπουργός τον Οκτώβριο του 2009, όπως και ο Παπαδήμος χθες. Το 2009 είχε αρνηθεί μια πρόταση του Παπανδρέου να αναλάβει θέση κλειδί στην σοσιαλιστική κυβέρνηση. Το καλοκαίρι του 2011 αρνήθηκε να αναλάβει του υπουργείο...

Κεραυνοί σκανδάλων από ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κατά Λ.Παπαδήμου


Mε ένα άρθρο - κεραυνό η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ θέτει καίρια ερωτήματα για τον διορισμό από ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ και τις σκοπιμότητες που αυτός υπηρετεί, ενός τραπεζίτη στην ηγεσία της χώρας. Στο άρθρο-παρέμβαση τίθενται ζητήματα όπως η συμμετοχή του στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, η συμμετοχή του στην πλατσογράφηση των....

Νέα μέτρα εξαθλίωσης των πολιτών από τραπεζίτες-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ


Νέα εισπρακτικά φορολογικά μέτρα για το 2012 και ακόμα... νεότερα το πρώτο τρίμηνο του 2012 για τα έτη 2013-2014 προβλέπει η ατζέντα της κυβέρνησης τραπεζιτών που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Ν.Δ.

Καταρχάς, δεδομένες θεωρούνται οι αποφάσεις για να ....

Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαίτε…


«Aυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό, αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ’ τα ξένα βήματα, αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο, αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο». Γιάννης Ρίτσος

Γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι το λαό, η κολεγιά αποφάσισε να βάλει πρωθυπουργό τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο. Τρεις...

Tο παρασκήνιο για Παπαδήμο και η μυστική συνάντηση της Φρανκφούρτης...



O Λουκάς Παπαδήμος, αν και σπούδασε φυσική και έκανε μεταπτυχιακό ως ηλεκτρολόγος –μηχανικός, στήριξε την καριέρα του στο διδακτορικό του στα οικονομικά. Οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος, υποδιοικητής και διοικητής στη συνέχεια, αργότερα και....

Σαμαράς, ο κρυφός άσος του μνημονίου!


Η στάση της ηγεσίας της ΝΔ και του προέδρου της ήταν από την αρχή ως τώρα μια συνεπής στάση κρυπτο-μνημονιακού υποστυλώματος, που δεν μπορούσε να κρυφτεί Ορισμένα ΜΜΕ, και διαδικτυακά μέσα, που μέχρι χτες στήριζαν τον πρόεδρο της ΝΔ, με έναν εντελώς προσωπολατρικό τρόπο μάλιστα, και χωρίς να...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τις Κάννες στον Παπαδήμο. Όλο το παρασκήνιο που ανατρέπει αυτά που γνωρίζαμε εως σήμερα.



…και ο κρίσιμος ρόλος του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Διαβάστε το, είναι ένα ηχηρό μάθημα για το πως τα “συμφέροντα” επιβάλλουν καταστάσεις, ενίοτε και πρωθυπουργούς. Όλη η μεθόδευση.Κερασάκι; Οι σακούλες του Λαυρέντη και οι ....

Ευφυείς, αλλά αδίστακτοι


Η άποψη ότι σε δύσκολους καιρούς πρέπει να αναλαμβάνουν οι ειδικοί και όχι οι πολιτικοί δεν είναι νέα. Ορισμένα από τα χειρότερα καθεστώτα της σύγχρονης Ιστορίας ακολούθησαν κυβερνήσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τεχνοκρατικές». Είναι, αλήθεια, δυνατόν να είμαστε τόσο... κακόπιστοι; Πριν καν ανακοινωθεί η νέα κυβέρνηση και ορκιστεί ο νέος τεχνοκράτης πρωθυπουργός, να...

ΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ???;;


ΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, Ο "ΣΩΤΗΡΑΣ" ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΛΑ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΣ" ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ!


Ο κ. Παπαδήμος εκτός απο μεγαλο-στέλεχος του τραπεζοπιστωτικού συστήματος, είναι οπαδός της προτεσταντικής αίρεσης των ....

Θνησιγενής κυβέρνηση χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση


Η μόνη ευχάριστη εικόνα της ημέρας. Ο ΓΑΠ εγκαταλείπει οριστικά το Μαξίμου Πώς θα συμπλεύσουν ο Πάγκαλος με στελέχη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ; Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν. Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρώτο σχόλιο για τη νέα κυβέρνηση η οποία είναι η παλιά… επιτυχημένη ομάδα του ΠΑΣΟΚ μου μας έφερε στο χάλι αυτό...

Άλλα κόλπα: Προγραμματικές δηλώσεις κυβέρνησης από την ... Alpha Bank!


Κάποτε τα κυβερνητικά προγράμματα και τις προγραμματικές δηλώσεις για τις πρώτες 100 ημέρες της διακυβέρνησης της χώρας, τα έκαναν οι πολιτικοί που είχαν εκλεγεί από τους πολίτες της χώρας.

Aπό σήμερα, με τον διορισμό στην ηγεσία της χώρας ενός....

Έχουν καταλάβει ότι δεν σώζονται;


Όσο ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και λοιποί παρατρεχάμενοι αναζητούσαν πρόσωπο κοινής (μεταξύ τους) αποδοχής για να διασφαλίσει την... παραμονή της χώρας στο ευρώ, οι Ευρωπαίοι είχαν να αντιμετωπίσουν ένα άλλο μεγαλύτερο πρόβλημα: το πιθανότατο ενδεχόμενο ευρώ και Ε.Ε. να τιναχθούν στον αέρα... Καθώς στην Αθήνα ανεζητείτο πρωθυπουργός για να κάνει τη δουλειά...

Αντίσταση κατά της χούντας των τραπεζών


Οι πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας είναι οι χειρότερες που θα μπορούσαν να συμβούν. Η ανάληψη της πρωθυπουργίας από ένα στέλεχος από τον σκληρό πυρήνα του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, αποδεικνύει πως η Ελλάδα βρίσκεται πλέον και επισήμως υπό καθεστώς κατοχής, υπό καθεστώς εκποίησης, αφού ο ρόλος του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι καθαρά ρόλος εκποιητή...

Περιμένω την καταστροφή...


Περιμένω την καταστροφή, δηλαδή την απόλυση, το τέλος μιας καριέρας που δε μ' ενδιέφερε ιδιαίτερα, το βίαιο τέλος της καταναλωτικής μου μανίας, τη μέρα που δε θα έχω 4 ευρώ να πάρω καπνό και ίσως και να δακρύσω από τα νεύρα μου...

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ


                     ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ;
                    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ                                                        Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Πηγη 

Χαρά Νικολακοπούλου: Ελλάδα είμαι δημιούργημά σου.



Ελλάδα είμαι δημιούργημά σου.

Μου είπες πως είμαι τυχερή, γιατί δεν γνώρισα τη χούντα... Μα με υποχρέωσες να ζω σε μια δημοκρατία που τη χούντα της κρατούσαν καλά οι δημοκράτες πολιτικοί της.

Μου έμαθες τα πρώτα Ελληνικά, με....

Παπαδήμος, συνεργός του Σημίτη & δήμιος της Ελλάδας


Δείτε το βίντεο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...

Το Εβραϊκό-Σιωνιστικό προφίλ της Ελλάδας! Ποιοι μας κυβερνούν;



 Αυτοί μας κυβερνούν τόσα χρόνια....


ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: - Εβραίος της Πολωνίας
- Μεγάλος χρηματοδότης του ΠΑΣΟΚ: ένας από την δυναστεία Ροκφέλλερ και φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου
- Ένας από τους κολλητούς του Ανδρέα ήταν κι ένας σημαντικός τεχνοκράτης της «Υπάτης Στοάς» και είναι ....

Ευρώ ή εθνικό νόμισμα…μύθοι και πραγματικότητες με πολύ απλά λόγια ( βίντεο)


Ευρώ ή εθνικό νόμισμα (δραχμή), με απλά λόγια.

ΕΝΑ ΑΠΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ
Πριν 10 χρόνια η Ελλάδα είχε το εθνικό της νόμισμα. Οι συναλλαγές γίνονταν ομαλά και ο κόσμος εισέπραττε τις συντάξεις και τους μισθούς του, η δε...

Πατρινοί πολίτες προχωρούν σε σύσταση ομάδων αυτοοργάνωσης και αυτοπροστασίας



ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΗΣ


Δωρεάν προστασία από τράπεζες , χαράτσια και ιατρική φροντίδα από μέλη του ΕΠΑΜ Πάτρας 
Τέσσερις ομάδες δράσης αποφάσισε να ....

Αυτή τη συμφωνία (EFSF) θα την υπογράψετε κ. Βουλευτές ;; Για τη ΝΔ μιλάμε…



ΠΑΡΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΥΙΟΘΕΤΏΝΤΑΣ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟ… ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ....

ΙΤΑΛΙΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επικυρώνει την απόλυση του Εβραίου δικαστή που δεν δίκαζε γιατί υπήρχαν σταυροί στις αίθουσες!


Ο Δικαστής Luigi Tosti (φωτο κάτω), είχε προσφύγει στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, αφού απολύθηκε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (CSM), πέρσι επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα δικαστικά του καθήκοντά στο δικαστήριο, στην πόλη Camerino από τον Μάιος του 2005 έως τον Ιανουάριο του 2006, σε «ένδειξη διαμαρτυρίας» για την ...

Ένας από τους λόγους που επιχειρησαν να κλείσουν την Ελευθεροτυπία, είναι το άρθρο της Αριστέας Μπουγάτσου που ακολουθεί…


…αυτή η πανάξια Ελληνίδα ήταν η πρώτη που είχε ξεσκεπάσει από το 2004 τον σχεδιασμό της “σκληρής” υπερεθνικής ελίτ ενάντια στην Εθνική ανεξαρτησία των χωρών. Διαβάστε το σημερινό άρθρο με ιδιαίτερη προσοχή… Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος δεν είναι «επαρχιώτης στην Ομόνοια», όπως θα βόλευε ένας τέτοιων χαρακτηριστικών πρωθυπουργός «ορισμένου χρόνου». Ανήκει στην κυβερνώσα ελίτ, έχει εκπαιδευτεί απ’ αυτήν, όλη του η καριέρα είναι δρομολογημένη και πειθαρχημένη στα κέντρα που μεριμνούν ώστε μια παγκόσμια οικονομική δύναμη να υπαγορεύει στην πολιτική....

Η πραγματικότητα είναι μάλλον διαφορετική - Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο μυστικό της “ελληνικής κρίσης”



Παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα επικρατεί ακόμη πολιτικό χάος η κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν τα πράγματα όσον αφορά στο οικονομικό μέλλον της χώρας φαίνεται πως έχει καθοριστεί: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα στηρίξουν την υπογραφή της νέας συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου ‘ως ....