Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Άννα Τζιροπούλου «Ελληνική Γλώσσα» ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ!



Μέλι στάζει το στόμα του για τη Μάνια!..


ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!

Ανεπίτρεπτο για την ηλικία και την ιστορία του του Φυντανίδη να εκστομίζει τέτοιες εκφράσεις. Και ειδικά για μια εφημερίδα στην οποία εργάστηκε τόσα χρόνια και στην οποία ως διευθυντής είχε την τύχη να επιβιώνει και επειδή τα μεγέθη της κρατικής διαφήμισης ήταν πολύ μεγαλύτερα. Το Ράδιο Marconi 96,1 του Βόλου, επέλεξε...
για να βγάλει τα απωθημένα του.

Δεχόταν απειλές για τη ζωή του - Τον βρήκαν νεκρό με 8 σφαίρες


Ο ρεπόρτερ Χαντζιμουράντ Κάμαλοφ δολοφονήθηκε κοντά στο γραφείο του στην εβδομαδιαία εφημερίδα Τσέρνοβικ. Σύμφωνα με τις αρχές, υπέστη τραύματα από τουλάχιστον οκτώ σφαίρες.
"Το Νταγκεστάν και ο Βόρειος Καύκασος είναι γνωστό πως βρίσκονται ανάμεσα στα πιο επικίνδυνα μέρη του κόσμου για τους δημοσιογράφους", δήλωσε η εκπρόσωπος του...

Διαμαρτύρονται για το «Ιεράπετρα»


Διαμαρτύρονται για το «Ιεράπετρα»Σύλλογοι νησιωτών λένε πως ξυπνάει μνήμες «Σάμινα»

Κατάληψη στο πλοίο «Ιεράπετρα» έκαναν οι σύλλογοι Ικαρίας και Φούρνων στο λιμάνι του Πειραιά, καθυστερώντας σημαντικά τον απόπλου. Οι σύλλογοι διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν επικίνδυνο το πλοίο που τους μεταφέρει στα νησιά τους. Το εν λόγω πλοίο είναι 35 ετών και ξυπνάει, όπως λένε, μνήμες «Σάμινα».

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: Η ΤΡΟΪΚΑΝΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ



«Κολλημένοι» στις οθόνες οι έλληνες έφηβοι


«Κολλημένοι» στις οθόνες οι έλληνες έφηβοιΣχέση «πάθους» με την τηλεόραση και τον υπολογιστή

«Κολλημένοι» με την τηλεόραση είναι οι έλληνες έφηβοι. Έρευνα σε σχολεία όλης της χώρας δείχνει ότι οι μαθητές περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους μπροστά στη μικρή οθόνη, ενώ όλο και περισσότεροι ασχολούνται ατέλειωτες ώρες με τον υπολογιστή και με ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Βγάζουν τα δόντια των γουρουνιών χωρίς αναισθητικό


Βγάζουν τα δόντια των γουρουνιών χωρίς αναισθητικόΜεσαιωνικές πρακτικές στη Βρετανία

Αποτροπιασμό και αηδία έχει προκαλέσει στη Βρετανία η αποκάλυψη ότι κτηνοτρόφοι βγάζουν με τανάλια και χωρίς αναισθητικό τα δόντια μικρών γουρουνιών, για να μην δαγκώνει το ένα το άλλο.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ


Σχόλιο αναγνώστη:Έχοντας ταξιδέψει σε τουλάχιστον 10 χώρες, συνειδητοποιώ πως, έχουμε την πιο όμορφη χώρα στον Πλανήτη. Το βίντεο αυτό δείχνει μονο το 1/5 της ομορφιάς της. Η διαφορά μας, με τις άλλες χώρες είναι ότι εμείς δεν την προσέχουμε.Αν την προσέχαμε θα ζούσαμε μονό από τον τουρισμό. ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Δείτε αυτό το εκπληκτικό βίντεο! Τρομερή δουλειά και μπράβο σε όποιον την έκανε!


Στην Ιταλία θα καταλήγει ο South Stream


Στην Ιταλία θα καταλήγει ο South StreamΜάλιστα ο λόγος της αλλαγής των σχεδίων σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα, ήταν το «εμπόδιο» της ΕΕ στα σχέδια της Gazprom να εξαγοράσει το 50% της εγκατάστασης εμπορίας φυσικού αερίου Central European Gas Hub (CEGH) στην Αυστρία, ευνοώντας κατ’αυτόν τον τρόπο τον ευρωπαϊκό αγωγό Nabucco.

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ


Τρομο-φάκελοι με σφαίρεςΕπικίνδυνα αυξάνεται η κοινωνική ένταση στην Ιταλία, καθώς νέοι φάκελοι με σφαίρες και απειλές εστάλησαν χθες προς τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος Πιερλουίτζι Μπερσάνι, την υπουργό Εργασίας Ελσα Φορνέρο και τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ!


ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ!
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ «ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΕΛΛΑΣ»!

Δηλώσεις-σοκ έκανε ο Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος - στα πλαίσια επίκαιρης ερώτησης της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία συζητήθηκε στη...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ


Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε
τις θέσεις εργασίας σας και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για
συμπατριώτες σας!!!

12 Αλλαγές που μπορούν να...

Ξένες τράπεζες πείθουν Έλληνες να διώξουν τις καταθέσεις τους


Ξένες τράπεζες πείθουν Έλληνες να διώξουν τις καταθέσεις τους Παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για επιβολή έκτακτου φόρου στις καταθέσεις στο εξωτερικό, φαίνεται πως λίγοι είναι εκείνοι που υπάκουσαν στις προειδοποιητικές εξαγγελίες του υπουργείου Οικονομικών, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής

ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...



Πληρώνουμε για υποβρύχια που δεν παραλαμβάνουμε


Εμπλοκές και καταγγελίες στις συμβάσεις καθυστερούν την παράδοση υποβρυχίων στο Ελληνικό ΠΝ. Το Δημόσιο έχει καταβάλει μέχρι σήμερα 1,8 δις ευρώ για τέσσερα υποβρύχια τύπου 214, ενώ στα χέρια του έχει μόνο το "Παπανικολής"

Μίκα Κοντορούση
Ακόμα να βρεθεί η άκρη στα προγράμματα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού, για τα οποία το ελληνικό Δημόσιο έχει...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Κ. ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ και ΣΤ. ΣΚΑΠΕΡΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΦΑΚΕΛΟΙ'' του ΑΛ. ΠΑΠΑΧΕΛΑ


ΜΕ ΘΕΜΑ ''ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ 'Η ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ; ''
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

Η "Τριμερής Επιτροπή", η Siemens και οι οίκοι αξιολόγηση​ς


Η “Trilateral Commission”, γνωστή στην Ελλάδα ως “Τριμερής Επιτροπή”, είναι ένας οργανισμός που συστάθηκε την δεκαετία του 1970 από σημαίνοντα πρόσωπα της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας, από τις τρεις πιο ισχυρές περιοχές του κόσμου. Πρόκειται για τα τρία “σκέλη” της “Τριμερούς Επιτροπής”: Βορείου Αμερικής, Ευρώπης και Ιαπωνίας.

Aυτή είναι κυβέρνησή που πιάνει φουκαράδες ψαράδες και αφήνει λαμόγια ελευθέρα


Χτύπησαν πάλι η μαλάκες το έγκλημα.... διαβάστε τι έγκλημα μεγάλο εκαναν ... (19) κιλά ιχθείς του είδους σαργού, υπολειπομένων διαστάσεων 19-21εκ. (αντί του προβλεπόμενου 23εκ.).

Τι σημαίνει η λέξη "Ιταλία";



γράφει ο Σωτήρης Αθηναίος (24grammata.com)

Ο πληθυσμός της γείτονος χώρας είναι 58.462.375 (απογρ. 2005). Έγινε ανεξάρτητο και ενιαίο κράτος το 1861 (τριάντα χρόνια μετά από εμάς). Από το δημοτικό σχολείο μαθαίνουμε για την κοινή πορεία που ενώνει τους δύο λαούς, αν και για την αρχαιότητα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μία ξεχωριστή χώρα αλλά για την κύρια περιοχή που ζει και μεγαλουργεί ο Ελληνισμός (Μεγάλη Ελλάδα). Οι Αρχαίοι...

Διάγραμμα του BBC τα λέει όλα για την Ελλάδα! Που χρωστάμε και σε ποιόν


Χρωστάμε σχεδόν 400 δις, με εξωτερικό χρέος 252% και χρέος της κυβέρνησης 166% του ΑΕΠ. Το τελευταίο είναι αυτό που με βάση το επιτυχημένο κούρεμα 50% και το PSI, θα φτάσει το 2020 στο 120% του ΑΕΠ όσο ήταν δηλαδή και το 2009.
Δείτε το το διάγραμμα σε μεγαλύτερο μέγεθος...

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΛΑΡΙΩΝΑΣ ΑΡΓΚΑΤΟΥΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ


Γέροντα το κάπνισμα είναι πάθος,είναι αμαρτία;
-Όταν καπνίσεις μία φορά είναι αμαρτία,εαν το κάνεις συνέχεια γίνεται πάθος.Γιατί;Επειδή είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην ανθρώπινη φύση.Δεν είναι όπως το φαγητό.Είναι κάτι επιπλέον και δεν μπορείς να είσαι και με τον Θεό και με το κάπνισμα.

ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ


Γεμίζουν καθημερινά οι εφορίες του νομού Ημαθίας με ιδιοκτήτες οχημάτων που αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και παραδίδουν τις πινακίδες αυτοκινήτων, φορτηγών και δικύκλων. Eιδικότερα, στη Δ.Ο.Υ της Νάουσας παρατηρείται...

Μοιράζει εκατομμύρια για διαφημίσεις ο Παπακωνσταντίνου


Μετά τα 12 εκατ. της ΔΕΗ, άλλα δύο τώρα, αφού λεφτά υπάρχουν!

Με ύφεση 6% και πρόβλεψη για το νέο έτος στο 3%, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου να που βρήκε περιθώριο να διαφημίσει την ανάπτυξη. Ή για να μιλάμε με μεγαλύτερη ακρίβεια την "αειφόρο ανάπτυξη".

Στο Κάιρο πυροβολούν εν ψυχρώ


Στο Κάιρο πυροβολούν εν ψυχρώΣυγκλονιστικό στιγμιότυπο από την πλατεία Ταχρίρ

Προειδοποίηση Ρωσίας προς ΗΠΑ: "Δεν θα διστάσουμε να ρίξουμε πυρηνικά"!


Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ της Ρωσίας και ΗΠΑ για την αντιπυραυλική ασπίδα την οποία προωθεί το ΝΑΤΟ για εγκατάσταση στην ανατολική Ευρώπη, αλλά και εξαιτίας του άσχημου κλίματος που έχει δημιουργηθεί με την Ουάσιγκτον να επιχειρεί παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Μόσχας με αφορμή τις πρόσφατες διαδηλώσεις.

Ένα παράξενο ταλέντο στην κιθάρα


Ένα παράξενο ταλέντο στην κιθάραΟ καθένας έχει τον τρόπο του
Δείτε το βίντεο...

Η κοινοβουλευτική ολιγαρχία έχει καταστρέψει την κοινωνία και η αριστερά, στην κοσμάρα της!


Το πρόβλημά μας είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. Δεν είναι ούτε οικονομικό, ούτε νομικό. Δεν είναι δηλαδή τεχνικό πρόβλημα. Είναι πολιτικό πρόβλημα. Δεν έχει να κάνει απλώς με το ευρώ, την παγκοσμοιοποίηση, το δημόσιο χρέος, τον καπιταλισμό, τις τράπεζες, τις μειώσεις συντάξεων και μισθών, την εξοντωτική φορολογία, τις άθλιες συμβάσεις εργασίας, τα ομόλογα, και τα cds.

ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΑΣ ΕΛΙΣΑΙΟΣ:«ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ…»


Aπό το agioritikovima.gr/
Το να μιλήσει κανείς για το Άγιον Όρος είναι σαν ένα εγχείρημα, σαν ένας αγώνας που μπορεί να κάνει κανείς, γιατί το Άγιον Όρος δεν είναι ένας περιορισμένος χώρος, αλλά είναι μια χιλιόχρονη Ιστορία και Εμπειρία.

ΒΙΝΤΕΟ:Tα άκουσε πάλι ο φασίστας-Χοντροπάγκαλος


ZHTΗΣΕ NA EKΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ  Ο ΙΔΙΟΣ.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν φαίνεται να ταράζεται και πολύ από την παρέμβαση αυτή ενώ μάλιστα δείχνει να...χαμογελάει. Ίσως συνήθισε τις φραστικές και όχι μόνο επιθέσεις που δέχεται εδώ και μήνες από πολίτες που αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήρε τον λόγο και είπε ότι εκπροσωπεί μια εκλεγμένη κυβέρνηση που πήρε εντολή πριν από δύο χρόνια και θα πάρει ξανά εντολή σύντομα, και ότι αυτή είναι μια αντίδραση ορισμένων ανθρώπων και όχι του συνόλου όπως είπε ο ίδιος! Αυτή είναι η άποψη του κ.Πάγκαλου.
κείμενο από το newsit

Θεατρικό κυβερνητικό μονόπρακτο για ένα ρόλο πολύ φτηνής παραγωγής


Όχι μόνο βυθιζόμαστε, αλλά "καταβυθιζόμαστε", ανέκραξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο θεατρικό κυβερνητικό μονόπρακτο για ένα ρόλο, αλλά όχι γιατί τα θαλασσώσαμε εμείς οι ίδιοι αλλά γιατί η ίντριγκα και η παραπολιτική οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδα. Με άλλα λόγια, μακριά από εμάς το φταίξιμο αφού εμείς τα κάναμε όλα όπως ακριβώς έπρεπε αλλά τι να περιμένεις σαν έχεις να κάνεις με κοπρίτες, κλέφτες και .............

Οι ασφαλίτες της Βουλής «μάζεψαν» κείμενο βουλευτή από τους δημοσιογράφους


Οι ασφαλίτες της Βουλής «μάζεψαν» κείμενο βουλευτή από τους δημοσιογράφουςΈνα περίεργο -και όχι πολύ τιμητικό για τη λειτουργία της Βουλής- περιστατικό συνέβη χθες.

Άνδρες της ασφάλειας της Βουλής…

Αποβολή στον μαθητή ηρώα του Facebook για την μούντζα στους επισήμους!


Αποβολή στον μαθητή – «ηρώα» του Facebook για την μούντζα στους επισήμους!
Aν το Facebook στην ανασκόπηση του 2011 έδινε στοιχεία για την Ελλάδα...

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους


Ανοίγουν τα σύνορα για τους ΤούρκουςΜαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα με την βοήθεια της Ξενογιαννακόπουλου.
Οδηγίες προκειμένου να διευκολυνθεί η μαζική είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα έχει δώσει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας στις αρμόδιες προξενικές αρχές σύμφωνα με την αποκαλυπτική απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!


Στο παρακάτω site υπάρχουν ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ Ελλήνων παραγωγών.

Θα βρείτε εκπληκτικά πράγματα, που δεν περιμένατε να τα παράγουν Έλληνες.

http://ebloko.gr/proionta
Καλές αγορές.

Mιλάμε για μεγάλο αρσενικό...


Σχετικά με το:"Βελόπουλος - Επιτροπή ΓΙΑ ΟΡΥΚΟ ΠΛΟΥΤΟ "


Aφορά αυτό
Ετσι μπράβο, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, δώστε τα κοιτάσματα κοψοχρονιά για εκμετάλευση στους κολλητούς για να πληρώσουμε το πέτσινο χρέος.
Έχουμε ήδη παραχωρήσει κάτι χρυσορυχεία στον κ.Σόρος ήρθε και ο εμίρης να πάρει κι αυτός κάτι ψιλά.
Δώστε και τα υπόλοιπα και τα δωράκια σας θα είναι εξαιρετικά υψηλά.
Η ιδέα να τα εκμεταλευτεί η χώρα μόνη της όπως η Νορβηγία με δημόσιες επιχειρήσεις είναι εκτός κουβέντας ...

Ώρα Ελλάδας μηδέν, ώρες ευθύνης για όλους


Η χώρα έχει καταρρεύσει. Ο Λαός βιώνει την ανεργία. Οι συνταξιούχοι αντιμετωπίζουν την φτώχεια και την ζητιανιά. Οι νέοι έχουν μπει στο περιθώριο και αναζητούν απελπισμένα διέξοδο στη μετανάστευση. Οι βιομηχανίες έσβησαν και χιλιάδες ιδιωτικές επιχειρήσεις κλείνουν. Η οικονομική ασφυξία και η ενδοτική στάση του....

Στο γραφείο προσόδων Δήμου Βόλου δέχονται πληρωμές λογαριασμών της ΔΕΗ, χωρίς το χαράτσι (Ηχητικό)



Aπό το e-volos.gr
ΑΚΟΥΣΤΕ: "Στο γραφείο προσόδων του Δήμου, οι πολίτες μπορούν να πληρώσουν τους υπόλοιπους λογαριασμούς, χωρίς το χαράτσι του ακινήτου. Εμείς ως Δήμος ετοιμάζουμε και θα καταθέσουμε εξώδικο με όλους τους λογαριασμούς που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής...

ZIDANE...



ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ»


Όλοι οι άνθρωποι δεν χωράνε σ’ αυτόν τον κόσμο σήμερα. Αν κάποιος θέλει να ζήσει τίμια και πνευματικά, δεν χωράει μέσα στον κόσμο.

- Γέροντα, γιατί δεν χωράει;

!Πως και τι έγινε.Η μεγάλη ληστεία της Ελλάδoς.


Είναι μία βροχερή Τετάρτη του Φεβρουαρίου 1981. Το βράδυ, σε μια ψαροταβέρνα του Χαλανδρίου, στον δρόμο προς Χολαργό, κοντά στο σπίτι του Χαρίλαου Φλωράκη, Γενικού Γραμματέα τότε του ΚΚΕ, συνευρίσκονται οι Ανδρέας Παπανδρέου, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, Γεράσιμος Αρσένης, Κωστής Βαΐτσος, Βάσω Παπανδρέου, Μένιος Κουτσόγιωργας και ο μετέπειτα δήμαρχος Χαλανδρίου Νίκος Πέρκιζας. ..

Επιστολή - πρόσκληση Ν. Γκρούεφσκι στον Α. Σαμαρά για συνάντηση


«Αφορμή για την επιστολή μου αυτή αποτέλεσαν οι ανακριβείς φήμες που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε μερίδα των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, ότι δήθεν δεν υπήρξε πρόσκληση ή προσπάθεια για συνάντηση με εσάς», σημειώνει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, μεταξύ άλλων.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, απέστειλε...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...



"Φτωχή" ηλικιωμένη άφησε 2.000.000 ευρώ και 30 ακίνητα σε γηροκομείο


Aν και ζούσε φτωχικά, ήταν ιδιοκτήτρια 30 ακινήτων και ενός τραπεζικού λογαριασμού με 2.000.000 ευρώ. Ο λόγος για μία 80χρονη άφησε με διαθήκη της έναν πραγματικό θησαυρό σε ίδρυμα της Λάρισας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η 80χρονη Χαρίκλεια Χριστοδούλου - Τράντου χάρισε....

ΤΟ ΚΕΡΙ... (Δίδαγμα)


Μια φορά κι ένα καιρό, ένα μικρό κεράκι βρισκόταν σε ένα δωμάτιο μαζί με άλλα κεριά, τα περισσότερα από τα οποία ήταν πολύ μεγαλύτερα και πολύ ομορφότερα από αυτό. Μερικά ήταν δεμένα με κορδέλλες πολύχρωμες άλλα ήταν πιο απλά, σαν κι αυτό. Δεν ήξερε τον λόγο που βρισκόταν εκεί, και τα άλλα το έκαναν να αισθάνεται μικρό και ασήμαντο.

Απαράδεκτη η υποκλοπή ειδήσεων από το tsantiri


H 2.000 εργαζόμενοι της Ελληνικής Χαλυβουργίας που αναμετάδωσε πρώτος ο ταρζάν
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=436216&cid=4
και το γυφτοτσαντίρι που την έκλεψε..
http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/tora-2-000-diadilotes-stin-platia-omonias.html

Ολική επαναφορά: Το Ρωσικόν, το Αγγλικόν, το Γαλλικόν κόμμα της Ελλάδος! (Μέρος Γ)


Την επομένη των εκλογών του 2009, εντελώς συμπτωματικά, η ΤτΕ (με την βοήθεια του κ. Προβόπουλου) αλλάζει τον κανονισμό και... διευκολύνει την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων, και διευκολύνει την άνοδο των επιτοκίων (υπόθεση Τ+10).

Ο ΓΑΠ το 2010, καταργεί τον τίτλο “Εθνικής” από το....

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...


Επιλέξτε να αγοράσετε όλα τα δώρα σας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά από μικρά εμπορικά μαγαζιά στην γειτονιά σας. Αφήστε τα χρήματά σας στους απλούς ανθρώπους,και όχι σε μεγάλες εταιρείες και έτσι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορέσουν να κάνουν Καλά Χριστούγεννα φέτος. Ας υποστηρίξουμε αυτήν την πρωτοβουλία ! Και μην ξεχνάτε πάντα Ελληνικά!
Κοινοποιήστε να ενημερωθούν όλοι.

Που πάει η Ελλάδα;


Τον τελευταίο καιρό τα διεθνή δεδομένα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα ώστε τα think tanks θα πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση με σενάρια που δεν τους βγαίνουν. Ιδιαίτερα για την Ελλάδα έχει πλέον μεταστραφεί άρδην το γεωπολιτικό κλίμα.
Ποια ήταν τα δεδομένα:.

1. Προωθούνταν, από μέρους της Ελλάδας τουλάχιστον, η ιδέα μιας....

Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα ένα τρισ. Ευρώ!


Σε μποϊκοτάζ κατά των γερμανικών προϊόντων κάλεσε όλους τους Ελληνες ο Μανώλης Γλέζος, προκειμένου να στείλουμε στους Γερμανούς το μήνυμα ότι δεν πάει άλλο. «Η Ελλάδα ολόκληρη είναι ένα ολοκαύτωμα της ναζιστικής Γερμανίας» υποστήριξε ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων....

Δηλητηριάστηκε......


Chemtrails (αεροψεκασμοί): Δηλητηριάστηκε ο τ. υψηλόβαθμος του FBI που είχε αποκαλύψει στοιχεία. Κάποιοι μιλούν για δολοφονία.

Κάποιοι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν όσους αναφέρονται στους περιβόητους αεροψεκασμούς ως τρελλούς και γραφικούς. Ο Ted L. Gunderson υπηρετούσε στην μοναδική υπηρεσία του πλανήτη που δεν μπορεί να διεισδύσει κάποιος “τρελλός” ή έστω ψυχοπαθής με την αυστηρή έννοια του όρου καθότι ο έλεγχος ειδικά των...

Βρετανός ΥΠΑΜ: Θα διατηρήσουμε τις βάσεις στην Κύπρο


H Βρετανία θα διατηρήσει και τις δύο στρατιωτικές βάσεις που έχει στην Κύπρο, δήλωσε την Πέμπτη ο Υπουργός Αμυνας Φίλιπ Χάμοντ μετά την αξιολόγηση της λειτουργίας τους.
Oπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, ο κ. Χάμοντ επιβεβαίωσε τη ...

Γι’ αυτό….Ευάγγελε δεν θα γίνεις ποτέ Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός, όσο κι αν προσπαθήσεις !


Γράφει ο Γιώργος Δ.
Αυτή η φαρμακερή(τόσο γνωστή) Σημιτική ματιά, στην συνημμένη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, που σε “κάρφωνε” όταν “αστειευόσουν” την ήμερα(που να μην έσωνε) της εκλογής του(18.01.1996) ως πρωθυπουργού από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά την παραίτηση του Ανδρέα και της Μιμής, έχει ”γρουσουζέψει” και στιγματίσει, από τότε και για πάντα, την πολιτική σου πορεία.

Την Μασονική ποδιά του George Washington ανακάλυψαν στο Sheperdstown, Δυτική Βιρτζίνια ....."


κρυμμένο σε κοινή θέα "είπατε τίποτα;;;
Η μασονικη Ποδιά του Τζορτζ Ουάσιγκτον εκθέτεται στην μασονική στοά του Sheperdstown για μια ημέρα.
Η μασονικη ποδιά είχε δοθεί στον George Washington το 1784 από τον Marquis de Lafayette που ήταν το και τιμώμενο πρόσωπο στην 200η γιορτή των γενεθλίων της τοπικής μασονικής στοάς.
Η ποδιά ήρθε στο σπίτι για μια...

Οι 15 λόγοι που θα συμβεί το ευρωπαϊκό κραχ


Μπορεί οι Ευρωπαίοι να εμφανίζονται αποφασισμένοι να λύσουν το πρόβλημα της κρίσης χρέους, ωστόσο δεν είναι πλέον κρυφό στους αναλυτές και τους επενδυτές ότι με τις λύσεις που προτείνονται οδεύουμε ολοταχώς σε μία παταγώδη κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος χωρίς προηγούμενο...

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ


ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣΓιορτάζουμε σήμερα 17 Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Διονυσίου του Νέου, του Ζακυνθινού Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, ας πούμε λίγα λόγια:

Τρόικα: Δεν αποκλείει την ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας!


«Οι συνομιλίες για το ελληνικό PSI έχουν σημειώσει πρόοδο χωρίς όμως αυτό να αποτελεί εγγύηση για την εθελοντική συμμετοχή των εταίρων στο νέο πακέτο στήριξης», εκτίμησε σήμερα, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, ανώτατος αξιωματούχος της τρόικας, που πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθήνα.

Ο αξιωματούχος, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, με ....

Συρία: «Το ελεύθερο να σκοτώνουν έδωσαν οι αρχές στους στρατιώτες»...


Με νέες καταγγελίες έρχεται το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Συρία. Η οργάνωση καταγγέλλει ότι οι δικοικητές των στρατιωτικών δυνάμεων της Συρίας έδωσαν στους στρατιώτες την εντολή «να χρησιμοποιήσουν κάθε απαραίτητο μέτρο» για να σταματήσουν τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Η οργάνωση μίλησε με δεκάδες στρατιώτες που αυτομόλησαν, οι ....

Βενιζέλος:"Δεν επιβεβαιωθήκαμε πουθενά"- και ο Σαχινήδης να γελά!!


Δείτε το βίντεο...

ΑΛΒΑΝΙΑ: ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ, ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Αποφασισμένος να παραιτηθεί από την ηγεσία του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος, εάν χάσει στις επόμενες εκλογές, δηλώνει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα. Σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο κ. Μπερίσα τόνισε πως "έρχεται πάντα η ώρα που πρέπει να...
αποχωρήσεις και υπάρχουν άγραφοι κανόνες για μια τέτοια ....

Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΑΡΞ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ROTHCHILD??


ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ
Ο ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. Ο ΜΑΡΞ ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ FRANCES RIGHT ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΝΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΝΟ. ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ(ΕΛΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ). ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ....

Ναυτική άσκηση Τουρκίας-Αιγύπτου στην Ανατολική Μεσόγειο


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων (σ.σ. το αντίστοιχο τουρκικό ΓΕΝ), το διάστημα 17-23 Δεκεμβρίου 2011 θα διεξαχθεί η ναυτική άσκηση «Dostluk Denizi-2011» (“Θάλασσα Φιλίας-2011″) στην Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου. Σκοπός της άσκησης είναι η ανάπτυξη της διμερούς συνεργασία μεταξύ των...

Μεγάλες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ εισπρακτικές εταιρείες ανακοίνωσε για την είσπραξη χρεών ο Βενιζέλος!


Το γράφαμε εδώ και καιρό ότι το Υπουργείο Οικονομικών εδώ και καιρό έχει αφήσει στο έλεος του θεού τις εισπράξεις από φόρους κτλ. έχοντας ως μόνο στόχο να βάλει κάποια στιγμή ιδιώτες στη θέση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Αυτή η στιγμή ήρθε, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι στη μάχη για τις εισπράξεις του δημοσίου θα μπουν μεγάλες εισπρακτικές εταιρείες οι,,,,

«Αναπόφευκτη η διαίρεση του κράτους των Σκοπίων!»


Το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων “Albanian Media Agency”, δημοσιεύει σήμερα ένα άρθρο του εκδότη της Πρίστινας, Φαΐκ Κρασνίκι, ο οποίος είναι και μέλος του προεδρείου του αλβανικού εθνικιστικού κινήματος «Συμμαχία Κόκκινο και Μαύρο». Ο συντάκτης αναφέρει έξι λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι στα Σκόπια θα διαχωριστεί το αλβανικό στοιχείο από το σλαβικό και το οποίο θα δημιουργήσει μια νέα οντότητα. Τις σκέψεις του προσπαθεί να τις στηρίξει με τα εξής σημεία:

1. Η συμφωνία της Οχρίδας, η οποία υπεγράφη το 2001 και....

VIDEO: Η ζωή της Ουκρανής “Παπανδρέου”, Γιούλια Τιμοσένκο στη φυλακή!



Η γυναίκα πρωτοπόρος των πορτοκαλί επαναστάσεων, μιλάμε για τις μαϊμού ανωμαλίες που φέρνουν στην εξουσία πρωθυπουργούς όπως έγινε και στην Ελλάδα με τον ΓΑΠ, βρίσκεται πλέον στην φυλακή…
Δύσκολες εποχές ακόμη και για πρώην πρωθυπουργούς στην Ουκρανία… Στην Ελλάδα, ούτε στα...

Αλβανία: «Σβήνουν» την ελληνική μειονότητα


Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας αποφάσισε την κατάργηση του όρου «εθνικότητα» από τις ληξιαρχικές πράξεις και προσπαθεί να «σβήσει» το ελληνικό στοιχείο. Πρώτα ακύρωσε τη συμφωνία για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη στο βόρειο Ιόνιο και την Αδριατική με την Ελλάδα. Τώρα αποφάσισε να καταργήσει τον όρο «εθνικότητα» από...