Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τον Δεκέμβρη του ’08 ήταν “εξεγερμένοι νέοι”. Το 2012 έγιναν μαφιόζοι, νταβατζήδες και νονοί. Σε λίγο θα μας πείτε πως είναι και δουλέμποροι.


Δείτε το βίντεο!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν καίνε πολιτιστικά μνημεία δηλ.νεοκλασικά κτίρια,βιβλιοπωλεία κ.τ.λ. τι είναι ρε παίδες;Πράκτορες μυστικών υπηρεσιών δεν είναι;Βάζω και τη δική μας μέσα!

Ανώνυμος είπε...

εγώ απόσα μπόρεσα να δω όσες φορές κατέβηκα κάτω είναι απλά 100 τσογλανάκια που με αυτό το τρόπο πιστεύουν ότι κάτι κάνουν.
Στην ουσία η αστυνομία τους ξέρει αλλά σκανδαλωδώς τους αφήνει να κανουν όποτε θέλουν πουτανα την αθήνα επειδή πολύ απλά εξυπηρετούν έτσι το σύστημα.
οι τύποι σε φωτό είναι ασφαλίτες δίπλα σε μπάτσους μη τα μπερδεύουμε μπαίνουν μέσα στο κόσμο και συλλαμβάνουν ή κυρίως καρφώνουν κόσμο.
τέλος στα επεισόδια της κυριακής έιναι βέβαιο ότι ο απλός κόσμος και κυρίως οι νέοι πετούσαν πέτρες και μακάρι να είχα και γω τα αρχίδια γιατί έτσι καταλαβαίνουν τα μουνόπανα των ματ....

ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...

και 11:30 ναι ειναι πολιτιστικά μνημεία αλλά τι έκανε το υπουργείο για αυτά; εννοείται απαγορεύεται δια ροπάλου το κάψιμο αλλά και την αγια σοφια να είχαμε θα είχε γκρεμιστεί πλέον με αυτούς τους προδότες