Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα 19 Φεβρουαρίου στις 6:00 το απόγευμα


Αδέρφια , για μια ακόμα φορά φάνηκε ότι η φασιστική κυβέρνηση ΔΝΤ-Παπαδήμου και Σια προσπαθεί να μας φιμώσει με δολοφονικά μέσα . Μετά τη λαοθάλασσα που έπνιξε το ελληνικό κοινοβούλιο την προηγουμένη Κυριακή ο ελληνικός λαός φάνηκε ότι δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί τα νέα μετρά και το..
ξεπούλημα της Ελλάδος .Η συνεχής ρίψη χημικών εναντίον του αγωνιζόμενου ελληνικού λαού και η ……  >>>>>>

δράση διαφόρων εγκάθετων του καθεστώτος με πυρκαγιές κτιρίων σε διάφορα σημεία της πόλης των Αθηνών αλλά
ακομα και οι διαγραφές των <> βουλευτών που δεν ψηφίσαν το μνημόνιο Νο 2 που ισοδυναμεί με διάλυση των σημερινών κομμάτων δείχνουν ότι το πολιτικό σύστημα όπως το γνωρίσαμε χάνει ολοένα και περισσότερο το έδαφος κάτω από τα ποδιά του. Γι’αυτό και εμείς δεν πτοούμαστε που οι προδότες ψήφισαν τελικά το μνημόσυνο Νο 2 .Εμείς δεν πρόκειται να δεχτούμε τη διάλυση της ζωής μας, ενώνουμε και πάλι της φωνές μας και κατεβαίνουμε στο σύνταγμα στις 19 Φεβρουαρίου στις 6:00 βροντοφωνάζοντας ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε και πάλι την εθνική μας ανεξαρτησία και την εγκαθίδρυση μιας πραγματικά δημοκρατικής πολιτείας .

Όλοι στο σύνταγμα

Ή εμείς ή αυτοί

Πρωτοβουλία Αθηναίων πολιτών

==========================================================================================================================================
AYTH THN EIKONA ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ”.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΠΑΙΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΞΕΝΑ SITE ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. 800.000 ΕΛΛΗΝΕΣ Η εικόνα είναι απο τον Ιούλιο του 2011) Παρακάτω θα βρείτε την χθεσινή εικόνα. Αλλά όπως και τότε έτσι και τώρα είδαμε μόνο επεισόδια. Δεν ήμαστε πρόβατα απλά δεν άλλαξε τίποτα απο το 2011!!!!!!!
Πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, στο Σύνταγμα πάμε σαν τα πρόβατα στο σφαγείο....
Μας περιμένουν, μας περικυκλώνουν, κάνει την δουλειά του και το παρακράτος και τέλος.....

Αφού μαζευόμαστε τόσοι πολλοί, γιατί δεν πάμε στα σπίτια των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ????

10 Ομάδες των 10.000 ατόμων, σε 10 διαφορετικά σημεία. Που θα προτοτρέξουν τότε οι μπάτσοι ????

ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ.

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

για 10.000 ατομα φτανουν 3 διμοιριες, και πιστευω πως υπαρχουν απειρες στην αθηνα

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΙΛΑΒΟΛΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ
ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΤΙΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗ Η ΕΞΟΔΟς ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

΄Θα κατέβει όλος ο λαός, όπως και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας.
Οπως όλοι ξέρουμε, η συγκέντρωση θα έχει το τέλος κάθε ειρηνικής συγκέντρωσης.
Θα μαζευτούν πάλι οι κουκουλοφόροι, θα πετάξουν μερικές μολότοφ στους κολλητούς τους, θα καταστρέψουν την συγκέντρωση, και μετά θα κάψουν και θα πλιατσικολογήσουν.
Είναι οι "αναρχικοί". Είναι οι άνθρωποι που, όπως λέει το όνομά τους, δεν δέχονται καμμία αρχή.
Εκτός βέβαια από την αρχή που τους κουμαντάρει και τους κατευθύνει στο "απελευθερωτικό" έργο τους.
Εγώ προτείνω να κατέβουμε με ρόπαλα και σίδερα στην διαδήλωση, και να τους γ......... στο ξύλο.
Να τους ξεμπροστιάσουμε και να τους διαπομπεύσουμε δημόσια.
Οση ευθύνη έχει η πασοκική χούντα, έχουν και αυτά τα αποβράσματα που νομίζουν ότι είναι αντάρτες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!

http://www.youtube.com/watch?v=6EBFOh3LKhQ&feature=related

Ανώνυμος είπε...

χτες εβλεπα για τον εμφυλιο στην ισπανια.ειμαστε στον ιδιο δρομο.η μονη λυση για αντισταση στις αστυνομικες δυναμεις ειναι μια καλη οχυρωμενη ενδυση και συγροτηση μεγαλων ομαδων.πχ στον αστεριξ.πως ηταν οι ρωμαιοι;καπως ετσι με αυτοσχεδιες ασπιδες.ροπαλα για οπλα κτλ.οτι εγινε πανω κατω στην ιλατια πριν λιγα χρονια.οταν ειχε σκοτωθει ενα παιδι απο οπλο αστυνομικου.αν γινει κατι τετοιο ομως οι στυνομικες δυναμεις θα πανε ενα βημα ποιο μπροστα.και αν αυτο δεν ειναι οπλα με σφαιρες θα ειναι ενας εμφυλιος.το κακο γινεται εδω και χρονια.τωρα γευομαστε τα αποτελεσματα.γινεται πλιατσικο στη χωρα.απο πινακες μεχρι αρχαια.απο μαγαζια μεχρι περιπτερα.η δικαιωσυνη ειναι ονειρο απατηλο .τα δικαιωματα εχουν φτασει στα ταρταρα αλλα ο καθοπρεπισμος ειναι στο ζενιθ του.υπαρχουν παιδια που δεχτηκανε χημικα χωρις λογο και ανταποδιδουν στα ματ.υπαρχουν ληστες που σπανε μαγαζια.υπαρχουν ξενοι δαχτυλοι που καθοδιγουν το χαος υπαρχουν αστυνομικοι που κανουν το αντιθετο απο αυτο που επρεπε να κανουν και ολοι αυτοι κατω απο την ομπρελα του κουκουλοφορου.υπαρχουν αριστεροι με ιδεολογια,αριστεροι με δεξια τσεπη, αριστεροι απο συμφερον και ολοι αυτοι κατω απο την ομπρελα του κομουνισμου.υπαρχουν δεξιοι με αρχες,δεξιοι φανατικου,δεξιοι με αγαπη για την πατριδα τους και οτι αυτη προσδιδει μεσα απο την ιστορια της αλλα ολοι κατω απο την ομπρελα του εθνικιστη.υπαρχει ενα χαος ανεξελεκτων αποψεων που τοσα χρονια δουλευεται ετσι ωστε τωρα να μην συμφωνει κανενας με κανεναν.

Ανώνυμος είπε...

3:51 αμασητη η προπαγανδα ε?

ChrisPaoki είπε...

Για να τελειωνουμε μ αυτο το θεμα.. Οσοι απο δω και περα προτιμησετε τους καναπεδες σας και δεν βγειτε να επαναστατησετε 1 εχω να σας πω:

Για τα επομενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 χρονια: 1 εκατομυριο εγγεγραμενοι ανεργοι τωρα (παραπανω ειναι στην πραγματικοτητα) και καθε χρονο θα αυξανονται. Οι υπολοιποι δουλευουν ολη μερα (ημιαπαχοληση) για 400 ευρω και θα μειωθει κι αλλο ο μισθος σας και οι θεσεις εργασιας.. Θα δουλευετε 16 ωρες τη μερα οχι για να ζησετε αλλά για να πληρωνετε λογαριασμους, ρευμα, χαρατσι, νερο, νοικι κ.τ.λ., πετρελαιο θερμανσης, βενζινη (1.72 το λιτρο και ανεβαινει καθε χρονο) και δανεια..
Επισης θα φτασετε σε σημειο να ξεπουλατε σπιτια, χωραφια, οικοπεδα και ακινητα για να ζησετε... Επισης καθε χρονο αυξησεις στα τροφημα και σε ολη την αγορα και οι φοροι δεν θα σταματησουν να αυξανονται.. Και για να σπουδασετε τα παιδια σας απο δω και περα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ γιατι αν μεινετε στους καναπεδες σας θα 'στε εσεις αξιοι της μοιρας σας και των παιδιων σας... Τα ιδια τα παιδια σας αργοτερα θα σας φτησουν καταμουτρα. Ολοι στους δρομους ή τωρα ή ποτε...