Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Εγκρίθηκε με πλειοψηφία 199 βουλευτών το μνημόνιο!


ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!

Λογιος Ερμής
 facebook

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ..ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Το φασιστομουτρο Αδωνης υπερψηφισε.
Εδω με τον αδελφο του που τον υποτιμα καθε φορα που εμφανιζεται μαζιτου δημοσιως, σκεφτειτε τι βρισιδι του ριχνει οταν ειναι κατ' ιδιαν, μονο και μονο επειδη ο Λεωνιδας ειναι διαφορετικος και εχει δικη του γνωμη.

http://www.youtube.com/watch?v=XecZUn0a5QE&feature=related


Αλητηριε γεωργιαδη, στα τσακιδια και καλο διαζυγιο απο την πολιτικη και απο κλινης με την τριαλαλα τριαλαλο ευγενία.

Ανώνυμος είπε...

καλο ειναι να κυκλοφορισει αφισσα με ολα τα ονοματα των 199 και φωτογραφιες.

WANTED DEAD or ALIVE.

Ανώνυμος είπε...

καντε και καμια αναρτηση των ονοματων που ψηφησαν να τους χαιρετηζουμε για το καλο που μας εκαμαν...ισως μονο το πρωτο απο δω και περα(3.28)


μη βριζετε τον γεωργιαδη μονο κλωτσιες και μπουνιες για ολους και οχι βρισιδι....ξυλο χωρις υποτιτλους

βρισιδι=πολιτισμος....και μεις εχουμε στερεψει απο πολιτισμο....

Ανώνυμος είπε...

Εγω ενα έχω να πω αντι να περιμένουμε εμείς ποτε θα προγραμματίσουν αυτοί την επόμενη φορά που θα βγούμε στους δρόμους να το κάνουμε μόνοι μας δε χρειάζεται να ψηφίζουν κάτι στη Βουλή για να μας αναγκάσουν να βγούμε στους δρόμους μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας και να βγαίνουμε οπότε γουστάρουμε καμία δύναμη καταστολής και καμία οργάνωση παρακρατικων κουκουλοφόρων δεν μπορει να μας αποτρέψει με αυτη την τακτική το πολιτικό σύστημα θα καταρρεύσει μεσα σε λίγες μέρες !!! Αυτο έκαναν και στην Αργεντινή και τωρα σήμερα επιτέλους βλέπουν άσπρες μέρες !!!

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι και να κανουμε εμεις ειναι προδιαγεγραμενη η πορεια, δεν νομιζω να τους νοιαζει αν θα εκλεγουν αυτοι οι τυποι ξανα, εχουν κανει γερο κομποδεμα τοσο καιρο εξαλου, αλοιμονο σε εμας τους υπολοιπους. Περαστικα μας αφου ποτε δεν ελεγχαμε τι ανεβαζαμε στην εξουσια καθε φορα. Οπως φαινεται η κατασταση πλεον το Ελληνικο κράτος εχει πανω απο 20 χρονια να δει Ελληνικη κυβερνιση και αυτο θα συνεχιστει και για τα επομενα 50 χρονια,