Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Το Βίντεο με την προφητική ομιλία του Μητσοτάκη το 1994.


Δείτε το βίντεο!
Από τότε και πιο πριν τα ήξεραν....Σχέδιο εκτελούν όλοι τους.



5 σχόλια:

kGiannis είπε...

Το άθλημα της κωλοτούμπας έχει γερά θεμέλεια στην πολιτική, άλλα λένε στην εξουσία και άλλα στην "αντιπολίτευση".

πάρτε για παράδειγμα τον τύπο που μιλάει για τους "εψιλον" είναι δυνατόν μέσα στον αχταρμά να μην πει και αλήθειες; ποιος τον πιστεύει όμως;;;;

Comedia Finita είπε...

Γιατί δεν μας μιλά ο Μητσοτάκης για το έλλειμα ρεκόρ που άφησε ο ίδιος; Αν δεν είχε πέσει θα είχαμε μπει απο τότε στο ΔΝΤ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσοτακης πετυχε δυο συνεχομενες χρονιες πρωτογεννή πλεονάσματα. Αν κάναμε από τότε αυτά που έλεγε, η Ελλάδα δεν θα είχε καταρρεύσει. Όταν έπεσε εκείνη η κυβέρνηση της ΝΔ είχαν πει "Μάθαμε τα λάθη μας". Φρόντισαν λοιπόν όταν ξαναβγούν στην εξουσία να μην τα ξανακάνουν, και να χώσουν την Ελλάδα ακόμα πιο βαθιά στο βούρκο κατά το δρόμο του ΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά τα ελλείματα που βγήκαν στην περίοδο διακυβέρνησης Μητσοτάκη, αυτά ήταν λόγω της ανακάλυψης "κρυμμένων ελλειμάτων" της εποχής "Τσοβόλα δώστα όλα" του Α.Παπανδρέου.

Ας μη γελιόμαστε. Ο Μητσοτάκης ήταν και είναι ότι πιο αισχρό έχει βγάλει η πολιτική ζωή. Ξέρω ακόμα και πως έκανε την περιουσία του στην Κρήτη. Η οικογένειά του είναι ό,τι πιο βρώμικο υπάρχει στη νησί. Αλλά επίσεις είναι αλήθεια πως αυτά που έλεγε ήταν σωστά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι γεννημένος προφήτης βλέπει όσο θα ζήσει οπότε τη γαμίσαμε παίζει να ξέρει τι θα γίνει και τα επόμενα 100 χρόνια !!!