Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Σκαι Τώρα: Εαν δεν φηφιστεί το μνημόνιο 2 θα έχουμε αυτοκτονίες!!!!!



anti-ntp.net
"Ο Παπανδρέου δεν είναι δοτός! Το ίδιο και ο Παπαδήμος"

Ξέραμε οτι ο Σκαι προωθεί το μνημόνιο και τον Παπαδήμο καθώς είναι γνωστή η σχέση του Μέλους του Δ.Σ. Παναγή Βουρλούμη (μέλους της bilderberg και της τριεθνούς) αλλά τέτοια προπαγάνδα δεν έχουμε ξανακούσει. Ονομάζεται Κερίδης και μοιάζει για μεγάλος κίναιδος. Είπε: " Αν δεν ψηφιστεί το μνημόνιο θα έχουμε αυτόκτονίες, οι τράπεζες θα λεηλατηθούν, δεν θα¨....
έχουμε να φάμε! Κάντε λίγο υπομονή πάμε πολύ καλά! Έχουμε αυξήσει τις εξαγωγές μας και έχουμε μειώσει τις εισαγωγές μας, είμαστε κοντά κάντε λίγο υπομονή!"


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αθλια σκουλικια που δημιουργουν εκβιαστικα διλημματα δεν εχουν καταλαβει ομως οτι και αυτοι θα φανε τις μαπες τους με τα μνημονια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΧΟ ΠΗΔΑ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΠΑΣΧΟ ΠΗΔΑ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ

Ανώνυμος είπε...

το ατομο ειναι απο τους μεγαλυτερους απατεωνες εδω στα βορεια,απορω πως δεν τον εχωσαν μεσα ακομα,αλλα τι λεω; τετοιοι τυποι τους ειναι απαραιτητοι ειδικα αυτην την περιοδο.

Ανώνυμος είπε...

Θα έχουμε αυτοκτονίες από τους τραπεζίτες χαχαχα...

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι να αυτοκτονήσουν γιατι δεν θα εχουν μνημονιο τοτε καλο ψοφο.Αν δεν μπορουν να αυτοκτονήσουν να τους βοηθήσω εγω.

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω την αρχη να την κανεις εσυ............προσεξε γιατι τους προδοτες κανεις δεν τους ξεχναει οσα χρονια και να περασουν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!
ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΓΝΩΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ!!
ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΣΑΥΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Aς αυτοκτονήσουν να πάνε μια ώρα νωρίτερα στο δι@@@ο μαζί με τα παιδιά τους όλα τα εμετικά σκουλήκια που λυμαίνονται τον τόπο τόσα χρόνια