Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ο τρόμος για τον οποίον μιλούσατε κύριοι, είναι ήδη εδώ. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ “για να μην μας σκοτώσουν…”


Από την πρώτη στιγμή της εκτροπής αλλάξαμε την επικεφαλίδα του Ολυμπία και την διατηρούμε μέχρι σήμερα. Η επιχείρηση εθνοκτονία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς την ίδια στιγμή που οι εκβιαστές πολιτικοί επιμένουν να μας σώνουν.

ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ. Τα ....
κανάλια της διαπλοκής το κρύβουν. Μία εθνοκτονία σε εξέλιξη από επίορκους πολιτικούς και αδηφάγους τραπεζίτες.

Το αίμα των Ελλήνων θα σας πνίξει.
πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κανονικος πολεμος!!!!! Καθε μερα σκοτωνονται ελληνες με τον εναν η τον αλλο τροπο απο τη δολοφονικη νεα ταξη πραγματων....να δουμε ομως ποτε θα αρχισουν επιτελους και οι δικες τους απωλειες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ... ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΥ Λ.Χ ΑΦΡΙΚΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΧΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ. ΑΝ ΑΡΚΕΣΤΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΒΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΡΙΟ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΠΟΥΝ ΡΑΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι αυτοι που αυτοκτονουν ειναι δειλοι και λελεδες.
Αν ηταν ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα ειχαν μαθει
καποτε για ενα
ΑΡΚΑΔΙ ΚΑΙ
ΕΝΑ ΚΟΥΓΓΙ