Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ: Η Ελλάδα πλήρωσε 30 εκατομμύρια ευρώ στο ΝΑΤΟ εν μέσω κρίσης!


Την ώρα που η οικονομική κρίση γίνεται «θηλιά» στο λαιμό των ελλήνων φορολογούμενων και το νέο Μνημόνιο «πετσοκόβει» μισθούς, συντάξεις και κάθε λογής βασικά προνόμοια, η χώρα μας ξοδεύει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε ειρηνευτικές αποστολές του ΝΑΤΟ.


Αν και ως χώρα- μέλος του ΝΑΤΟ υποχρεούμαστε να...
συμμετέχουμε σε... πανάκριβες- για την σχεδόν χρεοκοπημένη Ελλάδα στρατιωτικές αποστολές, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει γίνει έστω κάποια προσπάθεια από μέρους της κυβέρνησης να περιοριστούν τα έξοδα για τις αποστολές του ΝΑΤΟ.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που έχει στη διαθεσή του το kolotoubes.blogspot, μερικές από τις πιο «τσουχτερές» αποστολές του ΝΑΤΟ που επιβάρυναν τον έλληνα φορολογούμενο διαδραματίστηκαν στην Ακτή Ελεφαντοστού, στο Σουδάν, στο Τσαντ, στο Τιμόρ, στη Λιβερία,στο Κογκό,στην Αιτή, στην Δυτική Σαχάρα και στο Νταφούρ και κόστισαν παραπάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ!
Ενδεικτικά, για ερευνητική αποστολή στην Αφρική το έτος 2010-2011 η χώρα μας πλήρωσε 8 εκατομμύρια δολάρια από τον κρατικό προϋπολογισμό...


_26555.jpg_6777.jpg_9888.jpg

newpost

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τους πολεμους των αμερικανων και ευρωπαιων θα πληρωνουμε?? αφου το 99% των ελληνων ειναι κατα των πολεμων και κατα του ΝΑΤΟ... Αυτο λεγεται εκβιασμος που μας κανει η Ε.Ε.. Ποιος ο λογος να εισαι στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ μπορει να μου εξηγησει κανεις?

ΥΣ. Η Ελλαδα εχει ξοδεψει πανω απο 500 εκατομυρια οσα χρονια βρισκεται στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ για αποστολες, αγορες πολεμικου υλικου, εξοπλισμους κ.τ.λ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ????

ΥΣ. Και επισης δηλωναν για παραδειγμα οτι κοστιζει 1 πολεμικο αεροπλανο 1 εκατομυριο (παραδειγμα) και η πραγματικη του αξια μπορει να ηταν 500.000.. τα υπολοιπα 500.000 ξερετε που πηγαιναν.....