Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΖΗΤΕΙ ΤΟ 57% ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ


Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το γερμανικό οικονομικό περιοδικό «Manager Magazine», με ποσοστό 57% οι Γερμανοί μάνατζερ εταιρειών ζητούν η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή. Στο πλαίσιο του ίδιου θέματος, το περιοδικό φιλοξενεί ακόμα συνέντευξη του Φραντς Φέρενμπαχ, Διευθύνων Σύμβουλος της Bosch, ο οποίος ζητεί η...

Ελλάδα να βγει όχι μόνο από την Ευρωζώνη, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έστω και αν χρειαστεί να οδηγηθεί αναγκαστικά σε έξοδο καθώς, όπως υποστηρίζει, «ένα ερειπωμένο σύστημα αποτελεί δυσβάσταχτο βάρος για μια κοινότητα αλληλεγγύης».

Ο κ. Φέρενμπαχ εξηγεί ότι το κοινό νόμισμα θα επιβιώσει μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα υπήρχε και κοινή δημοσιονομική πολιτική στην Ευρώπη. Προβλέπει ακόμα ότι βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά σε μία Ευρώπη «δύο ταχυτήτων».

Περιγράφει δε την Ελλάδα ως μία χώρα «με συνταξιούχους- φαντάσματα και πλούσιους που δεν πληρώνουν φόρους, χωρίς λειτουργική διοίκηση».
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας λέτε όλες τις εταιρείες των οποίων οι manager ζητούν να φύγουμε από το ευρώ; ένα εμπάργκο απ\όλους τους Έλληνες στα προϊόντα τους είναι ό,τι πρέπει για τέτοιες αλήτικες δηλώσεις... Η Bosch ήδη είναι στη μαύρη λίστα μου πλέον.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ,ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!
Ο πρόεδρος της BOSH που πουλάει κατά χιλιάδες τις ηλ/κές συσκευές της στη χώρα μας ζήτησε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.Εμείς θα συνεχίσουμε να αγοράζουμε τα προϊόντα της; Ο Χ Ι!!!!!
ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ - ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΡΑ!!!
Α Γ Ο Ρ Α Ζ Ο Υ Μ Ε Μ Ο Ν Ο Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α!!