Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ: Δυο-δυο αγοράζει ο Γιώργος ποδήλατα αξίας 7.000 ευρώ


Την ώρα που εκατομμύρια Ελληνες έχουν φτωχοποιηθεί και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει, για τον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν» ακόμη και για την εξυπηρέτηση των ακριβών συνηθειών του, όπως είναι τα ποδήλατα και τα όργανα γυμναστικής. Πληροφορίες τον φέρουν να επισκέφτηκε πρόσφατα…

ένα κατάστημα με προηγμένης τεχνολογίας ποδήλατα και να πλήρωσε για την αγορά δύο 14.000 ευρώ. Αγνωστο είναι εάν θα τα χρησιμοποιήσει και τα δύο ο ίδιος ή το ένα σκοπεύει να το κάνει δώρο σε φίλο ή συγγενικό πρόσωπο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα το δώσει στη σύζυγό του Αντα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Αντα στο παρελθόν είχε απειλήσει να του «κρύψει» το ποδήλατο για να μην «γκρεμοτσακιστεί» πουθενά και τραβήξει την ίδια λαχτάρα, όπως τότε που είχε τραυματιστεί στα Μεσόγεια.

Εκτός από τα δύο ποδήλατα, γνωστής μάρκας, με ανθρακονήματα και με κόστος 7.000 ευρώ το ένα, ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να προέβη και σε άλλες αγορές, που αφορούν την εκγύμνασή του εντός της οικίας. Λογικό, διότι αν εγκαταλείψει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δεν θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το γυμναστήριο της Ιπποκράτους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αγόρασε μηχανήματα γυμναστικής TRX, με ιμάντες που δυναμώνουν το σώμα και ειδικά τους ραχιαίους. Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για την τελευταία λέξη της γυμναστικής μόδας στην Αμερική και απευθύνεται κυρίως σε εύρωστους πελάτες. Και αυτό διότι η εκγύμναση σε αυτά τα μηχανήματα κοστίζει 80 ευρώ την ώρα. Οπως εύστοχα σχολιάστηκε στο Διαδίκτυο, τόσο κοστίζουν τα ψώνια μιας οικογένειας στο σούπερ μάρκετ για μία εβδομάδα. Αφήστε δε που και το ένα ποδήλατο του Γιώργου Παπανδρέου είναι όσες οι μισθολογικές απολαβές ενός έτους για έναν εργαζόμενο.

Δημοκρατία – Citypress

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό πάει πακέτο με το παρακατω: Προβάλετε το!
Αξίζει!

http://www.youtube.com/watch?v=oMyzkZQOsY8

Ανώνυμος είπε...

Ο yiorgaki πανω σε ποδηλατο θυμιζει εντονα την σκηνη με τον Βεγγο πανω στη βεσπα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα έδωσε δύο μισθούς μόνο ο ανθρωπάκος...
Αλήθεια, που τα βρίσκει όλα αυτά τα λεφτά? Γιατί δεν είναι δυνατόν να έχει τόσα έξοδα κάθε μήνα (σπίτι μεγάλο, υπ. προσωπικό, παιδί που σπουδάζει στο εξ. κ.λ.π.) και εκείνος να πετάει δύο μισθούς για ποδήλατα και όργανα γυμναστικής.
Τελικά δεν λέει και σε όλους εμας το μυστικό μπας και...