Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτούνται 78 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.


Παραιτούνται 78 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.Χαμός στην κυριολεξία γίνεται στην Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dimotikosafari.blogspot.com, 78 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ αποστέλλουν κοινή δήλωση αποχώρησης από την δεξιά παράταξη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; (μην στεναχωριέσαι αγόρι μου θα σου πω εγώ:Λοιπό έχουμε και λέμε, δυό ούμπαλα κι ένα Λίτσο= τα τρία μου).

ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

eise kai esei megalo lamogio katestrepses tin nea dimokratia ksereis oti to pososto to 31% ginete 13%antonaki......

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxa
και κανει και τον μαγκα ρε συ ο σαμαροπροδοτης!! ουστ!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΤΙ ΝΕΑ? ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ?ΟΛΑ? ΚΑΛΑ?

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥ.ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΛΗΘΕΙ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλά, κοροϊδεύετε εσείς τον αντώνη. 'Οταν φορέσει τη στολή του νίντζα και πάει και βγάλει τις κουκούλες από τα καθάρματα, να δω τι θα λέτε για το μεγάλο αυτόν ηγέτη.

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει και τον αρούλη μαζί ως ιπποκόμο; Και ο άλλος ο Χαντζηαϊβάτης ο πάκης τι θα κάνει θα φοραει την κουκούλα η αγαπούλα;