Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση από BILD: Να ποιος είναι ο… Παπούλιας,ο Τσίπρας,ο Καρατζαφέρης και η Παπαρήγα!


Η γερμανική Bild του διαδικτύου, με σημερινό της δημοσίευμα, μετά την δήλωση του προέδρου της Δημοκρατίας ‘ποιός είναι ο κύριος Σόιμπλε που λοιδορεί τη χώρα μου;”, η Bild ενημερώνει την...
γερμανική κοινή γνώμη ότι ο Κάρολος Παπούλιας.... “πολέμησε εναντίον της Γερμανίας στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο,μιλάει άπταιστα γερμανικά”, ενώ κατά στην επταετία της Χούντας βρισκόταν σε εξορία στο Μόναχο και στη Κολωνία όπου σπούδασε νομικός . Η Bild χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ “αναρχικό” αφού όπως γράφουν στο κείμενο : “έχει συμπαρασταθεί σε βιαιπραγίες αναρχικών”. Φτάνουν μάλιστα, στο συμπέρασμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι “μέλος τέτοιων οργανώσεων” και ότι “της χρηματοδοτεί”! Όμως η διαδικτυακή Bild δεν σταματάει εκεί αλλά χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη “αντισημίτη” και παρουσιάζει την Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας ως αντίπαλο της Γερμανίας επειδή δήλωσε ότι : “Οι Γερμανοί άδειασαν τα ταμεία της Ελλάδας στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα στους Έλληνες”.
Πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αποριας αξιο πως ο ποιο παρασιτικος λαος οι γερμανοι που εχουν μαθει να κλεβουν και να ζουν σε βαρος αλλον βγαζουν και γλωσα,,,,,,,,,οι ποιο τεμπεληδες αχρηστοι εχουν το θρασος να κατηγορουν αλλους,αυτοι που εκαψαν και δολοφονησαν χωρες,αυτοι που τουσ χαριστικαν ολα τα χρεη εχουν το θρασος να μιλαν.

ΦΙΛΗ είπε...

Λένε ότι η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα και δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Με την ευκαιρία,να πω μία καλησπέρα σε όλους τους επισκέπτες του blog και ιδιαιτέρως στον ΗΓΕΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

i xiroteri filada stin evropi kai prin tin krisi.

Ανώνυμος είπε...

Μή μασάτε.
Ακόμη και αυτές οι επιθετικές δηλώσεις των Γερμανών εναντίον αυτών των Ελλήνων προδοτοπολιτικών που στην ουσία τους δώσανε "γη και ύδωρ", το πιό πιθανό είναι ότι πρόκειται για Γερμανοελληνικό τέχνασμα ενόψει εκλογών...

Μασάει η κατσίκα ταραμά νεοταξάκια;

2 παρδαλά κατσίκια

Ανώνυμος είπε...

τιμη και δοξα στους ηγετες της αριστερας που εχουν τετοιους εχθρους

maria είπε...

ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ 1940 ΝΑΖΙΔΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΣΟΥΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΜΕΤΡΑΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΜΕΙΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΙΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Θ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΩΝ.