Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

BINTEO: «Η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει στη δραχμή»


BINTEO: «Η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει στη δραχμή»Η Ελλάδα διοικείται από την τρόικα, και όχι δημοκρατικά, δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας της Ευρώπης ελευθερίας και δημοκρατίας, Nigel Farage (Ηνωμένο Βασίλειο).


Υποστήριξε ότι η ελληνική οικονομία ωθείται σε ένα «σπιράλ θανάτου» και δήλωσε ότι οι πολιτικές της τρόικας δεν επιλύουν τα βασικά προβλήματα της χώρας, όπως την ανεργία των νέων, αντιθέτως, οδηγούν την Ελλάδα σε επανάσταση. Ο Nigel Farage κατέληξε λέγοντας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να γυρίσει στη δραχμή.



ΠΗΓΗ: 24h.gr


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Λοιπόν διαλέξατε το σωστό άνθρωπο. Το ανδρείκελο ο Παπαδήμος είναι στη θέση του. Και ενώ η Αθήνα καιγόταν το βράδυ της Κυριακής, με εξέπληξε λέγοντας: ¨Η βία και η καταστροφή δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική χώρα¨. Τι δημοκρατική χώρα; Δεν είναι καν εκλεγμένος πρωθυπουργός. Έχει διοριστεί από εσάς. Και η Ελλάδα δεν διοικείται δημοκρατικά τώρα. Διοικείται από την τρόικα. Τρεις ξένους αξιωματούχους που πετούν στην Αθήνα και λένε στους Έλληνες τι μπορούν και τι δε μπορούν να κάνουν. Η βία και η καταστροφή που είδατε την Κυριακή είναι άμεσο αποτέλεσμα της αφαίρεσης των δημοκρατικών δικαιωμάτων των ανθρώπων. Τι άλλο μπορούν κα κάνουν; Και πρέπει να πω ότι αν ήμουν Έλληνας πολίτης, θα ήμουν εκεί έξω συμμετέχοντας στις διαμαρτυρίες της Κυριακής. Θα ήμουν εκεί προσπαθώντας να πολεμήσω αυτό το τερατούργημα που έχει επιβληθεί σε αυτούς τους ανθρώπους. Και σ' αυτές τις προσπάθειες, τις προσπάθειες του ανδρείκελου να κάνει τους βουλευτές να ψηφίσουν για το 'πακέτο διάσωσης', τους προειδοποίησε ότι αν δε γινόταν αυτό, το επίπεδο διαβίωσης θα έπεφτε δραματικά. Έχει κοιτάξει έξω από το παράθυρο; Έχει δει το γεγονός ότι το 50% των νέων είναι ήδη άνεργοι; Έχει δει ότι η οικονομία εκτός του ότι έχει παγώσει, έχει συρρικνωθεί επί 5 συνεχόμενα έτη και επιταχύνει σε ένα κάθετο σπιράλ θανάτου με 7% ύφεση το χρόνο; Η Ελλάδα εξουθενώνεται και καταστρέφεται και νομίζω ότι ειλικρινά, όσον αφορά το χάος, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. Αυτές οι πολιτικές οδηγούν την Ελλάδα στην επανάσταση. Πρέπει να απελευθερωθούν. Αν δεν επιστρέψει η δραχμή θα είστε υπεύθυνοι για κάτι πραγματικά φριχτό."