Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Τεράστιος απατεώνας. Για να γλυτώσει δέκα τραπεζίτες στέλνει στον όλεθρο και την καταστροφή δέκα εκατομμύρια Ελληνες πολίτες


Τι να πρωτοπιστέψει κανείς από αυτό τον αλήτη.
Πριν από δυο χρόνια έθετε θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές και τους έλεγε ότι αυτός που θα ψηφήσει το μνημόνιο θα διαγραφεί και όντος μόλις η Μπακογιάννη ψήφισε υπέρ του μνημονίου την διέγραψε αυτομάτως και καλά έκανε τότε
Σήμερα μετά από δυο χρόνια τα γύρισε...
s
όλα τούμπα, θέτει και πάλι θέμα κομματικής πειθαρχίας και απειλεί με διαγραφή από το κόμμα όποιον δεν ψηφήσει υπέρ του μνημονίου “2” το οποίο είναι πιο απεχθές από το πρώτο και με την ψήφηση του οποίου χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία και νομιμοποιείται και το πρώτο μνημόνιο .

Ρωτώ εγώ τώρα πότε αυτός ο απατεώνας έλεγε αλήθεια?
Γιατί οι εκλεγμένοι βουλευτές της νέας δημοκρατίας θα πρέπει να χορεύουν κάθε φορά ανάλογα με τον σκοπό που τους επιβάλει ο ας πούμε αρχηγός τους?
Οι βουλευτές της ΝΔ δεν έχουν καμιά υποχρέωση να υπακούσουν έναν αρχηγό που έχει για την μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του απολέσει την αξιοπιστία του .
Αντιθέτως εάν θέλουν να παραμείνουν στην πολιτική και την χώρα πρέπει να γυρίσουν την πλάτη σε έναν προδότη της παράταξης και του λαού , ο όποιος αποδεδειγμένα πλέον ψεύδεται ενώπιων τους και εξυπηρετεί δόλια συμφέροντα .

Εχουμε να κάνουμε με ένα προδότη μεγαλυτέρου βεληνεκούς από αυτό του ΓΑΠ.
Οι βουλευτές εκλέγονται από τον λαό για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του και να αφουγκράζονται κάθε φορά την αγωνία της κοινωνίας και όχι να είναι τα υποχείρια του εκάστοτε αρχηγού για να προσπορίζονται κομματικά ωφέλει, τα όποια στην προκειμένη περίπτωση δεν θα υπάρξουν.
Οπως δεν θα εξακολουθήσει να υπάρχει και το κόμμα της ΝΔ εάν ψηφήσει αυτά τα απεχθή μέτρα εναντίον του λαού.
lalipouli.blogspot.com

3 σχόλια:

Unknown είπε...

http://koinonikieksegersi.blogspot.com/2012/02/blog-post_1480.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ.
ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΛΗΤΗ ''GIORGOS''.
ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ, ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΟΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ SOROS, ROCHILNT, BOUSH,ROCKFELLER,ΚΤΛ,ΚΤΛ. ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΑΥΤΩΝ.
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΚΑΜΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ, ΓΟΝΟΣ ΜΑΣΣΩΝΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΩΧΡΙΑ.
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΟΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑ Ή ΤΟΝ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΑΓΚΑΛΛΟ.
ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΤΑ.
ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ, ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΖΕΦΡΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΧΕΔΙΟ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.
ΕΙΘΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ''ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ''