Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Κατάληψη στα γραφεία της Σκραφνάκη – Βομβαρδισμένο τοπίο το γραφείο του Κεγκέρογλου


Κατάληψη στα γραφεία της Σκραφνάκη – Βομβαρδισμένο τοπίο το γραφείο του ΚεγκέρογλουΜε βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το γραφείο του Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου. Κατάληψη στο γραφείο της Μαρίας Σκραφνάκη. Νωρίτερα άγνωστοι ξυλοκόπησαν αστυνομικό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!


Στο έλεος των διαδηλωτών βρέθηκε το γραφείο του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Κεγκέρογλου. Οι διαμαρτυρόμενοι, εξαγριωμένοι, ξέσπασαν στα γραφεία και στους υπολογιστές του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή. Την ίδια ώρα άγνωστοι μπήκαν και στο γραφείο της Μαρίας Σκραφνάκη. Αφού τα έσπασαν και εκεί, μπαίνοντας από την πίσω πλευρά του κτιρίου στη στοά Ντορέ, έχουν κάνει κατάληψη!

Έδειραν και αστυνομικό!

Νωρίτερα το μεσημέρι, ένας αστυνομικός με πολιτικά, βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων. Ο αστυνομικός δεν κατάφερε να γλιτώσει από τη μήνυ των αγνώστων, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν, προκαλώντας του σοβαρές σωματικές βλάβες. Ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος!

ΠΗΓΗ: creteplus.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exoyme polemo me tous mnhmoniakous.
Telos ra yaourtia.
Twra fysigia kai sferes.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ .

Αλ Καπονε είπε...

πολύ καλά τους κάνανε πάλι καλά που δεν καθαρίσανε κανέναν!

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σε όσα πέταξαν οι αναρχικοί έξω από το γραφείο της Σκραφνάκη υπήρχαν και δεκάδες βιογραφικά μέσα σε ζελατίνες και με υποσημειώσεις από όσους τα είχαν στείλει και έλπιζαν να βρούν μια δουλεία από το γραφείο εύρεσης εργασίας της κυρίας βουλευτού. Μετά μου λες γιατι βγάζει 70% το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
ΣΤΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

1:30 ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται