Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κάρολε πες αλεύρι, η Σεμίνα σε... γυρεύει


O Πρόεδρος -λέει- παραιτήθηκε της αποζημίωσής του. Μπορώ να το σχολιάσω ή δεν μου το επιτρέπει ο κ. Ξενοφώντας, ο αυτόκλητος(;) υπερασπιστής του Καρόλου του Μεγάλου;

Δεν καταλαβαίνετε τι λέω; Λοιπόν ας εξηγηθώ...

Πρίν λίγες μέρες, φίλος πολιτικός συντάκτης μ ενημέρωσε, πως κάποιοι προσβεβλημένοι από το άρθρο μου, ψάχνονται να βρουν τρόπο να με απαξιώσουν, ώστε να χάσει την ...
αξία και την ουσία της η παρέμβασή μου.

Χθες λοιπόν, κάποιος κ. Ξενοφώντας με έναν κακογραμμένο λίβελλο, (κάτω από μια ξεγυρισμένη κρατική διαφήμιση του ΟΠΑΠ) προσπάθησε ν αποδείξει ότι μια ανεγκέφαλη ξανθιά, που σχεδόν κατέστρεψε την ελληνική τηλεόραση, δεν δικαιούται ν απευθύνεται με τέτοια θρασύτητα και κανιβαλισμό στον Πρόεδρο...

(Συμπτωματικά σε πάρα πολλές εκπομπές, απ' αυτές που κατέστρεψαν την ελληνική τηλεόραση, φιλοξενήθηκε πλειστάκις, η καλή λαική τραγουδίστρια... σύζυγός του).

Χαρακτηρίζει δε την επιστολή μου ''μνημείο αγένειας, κτηνώδους κανιβαλισμού και τεκμήριο απύθμενης θρασύτητας που δεν δικαιολογείται ακόμα και σε έναν έντονα lifestyle οξυζεναρισμένο εγκέφαλο…''.

Δεν θα απαντήσω στον ίδιο, έτσι κι αλλιώς, είναι σε vertigo, θ απευθυνθώ μόνο στους Χορηγούς, ξέρουν αυτοί.

Αγαπητοί Σπόνσορες της λασπολογίας, δεν μασάμε οι ξανθιές από νταβατζιλίκια, προβοκάτσιες και εκβιασμούς τύπου 80ς. Τα αλογάκια στα οποία ποντάρετε, για τα παιγχνίδια της λάσπης και τις πάσης φύσεως διατεταγμένες υπηρεσίες, είναι και κουτσά και γνωστά στη δημοσιογραφική πιάτσα, για τις αποστολές που εκτελούν. Άρα, τσάμπα η χορηγία.... (και κρίμα τόσο ξεκατίνιασμα ο σφουγγοκѠλάριός σας..)

ΥΓ. Μου έκανε εντύπωση όμως, πόσο έξυπνα και με χιούμορ, του απάντησαν οι ίδιοι οι αναγνώστες του. Δείτε ένα μικρό δείγμα των σχολίων τους... Τους ευχαριστώ

* Τι απροκάλυπτος λίβελλος είναι αυτός; Συγχαρητηρια.. Και τα επιχειρήματα πλουσιότατα, έχεις δίκιο, όντας ξανθιά η Σεμίνα δεν δικαιούται δια να ομιλεί.. Και το ακρογωνιαίο επιχείρημα του κειμένου (άκου κείμενο, θου κύριε, χάσαν και οι λέξεις το νόημα τους, στο χωριό μου θα το λέγαν ξεκατίνιασμα), είναι ότι η επιστολή της κ. Διγενή εμπεριέχει ιδιωτικές αναφορές και προσωπικές νύξεις!

O tempora o mores!

Θα ήθελα να καταγγείλω δημόσια ότι έχω πετύχει τη Σεμίνα να προμηθεύει με χορεύτριες επαρχιακά κέντρα, να λέει τον καφέ, να ρίχνει Ταρώ, να απλώνει στη ταράτσα και επίσης να κατεβάζει σκουπίδια σε μέρες απεργίας των οδοκαθαριστών (ντυμένη στα μαύρα για να μην την αναγνωρίσουν αλλά και για να 'κόβει').

Φιλαράκι, κάνα επιχείρημα που να αντικρούει την ουσία αυτών που έγραψε η Σεμίνα προς τον Παπούλια,έχουμε;;

"Αλλοιώνει τη λάσπη ρε φίλε!"

* πραγματικα για την ταμπακερα τιποτα....μου θυμιζεται δικηγορο που προσπαθει να αποδομησει μαρτυρα οχι για αυτα που λει αλλα γιατι καποτε εκλεψε ενα κουτακι τσιχλες...λυπαμαι....

*Όταν έχεις εξευτελιστεί δεν δικαιούσαι κανένα σεβασμό από κανέναν. Κι εσείς που κατηγορείτε την κ. Διγενή ότι κανιβαλίζει, κάνετε ακριβώς το ίδιο, και μάλιστα ορμώμενος από ανόητα επιχειρήματα για την "οξυζεναρισμένη" κόμη της δημοσιογράφου.

Η κ. Διγενή είναι αξιόλογη δημοσιογράφος, δυνατή πένα και με τΗ ποιότητα αυτού του άρθρου είναι απλά απαράδεκτη. Και ο αρθρογράφος μιλάει για το ότι η Σεμίνα δεν σέβεται τον θεσμικό ρόλο του Παπούλια. Και εγώ ρωτάω, με αυτά που κάνει ο Παπούλιας μήπως σέβεται ο ίδιος τον ρόλο του; Εν πλήρη γνώση του ανέλαβε για το τι θα ακολουθήσει σε αυτή την χώρα Αντί να μας προστατέψει μας πούλησε.

Άι στα τσακίδια ο θεσμός και όλα. Tην ειλικρίνεια που τη διακρίνει μοιράστηκε με το κοινό της τη θλίψη της για την κατάντια ενός προσώπου, το οποίο τυγχάνει και βήμα να έχει και εξουσία να έχει και αυτή τη στιγμή ενεργεί σε βάρος των συμπολιτών του. Δεν κινδυνεύει από καμία κ. Διγενή. Κινδυνεύει μόνον από την πολιτική του ανευθυνότητα.


* Όρμα Ξενοφων. Αυτή είναι απο τους άλλους. Ξέρεις εσύ. Απο αυτούς που τολμούν να αμφισβητούν Χουντοκυβερνήσεις του διεθνούς τραπεζικού κεφαλαίου, προέδρους της σοσιαληστρικής διεθνούς, ΒενιζελοΣαμαράδες και λοιπούς υπερασπιστές της ντόπιας μεγαλοαστικής ελιτ. Όπως παρατηρείτε, αγαπητοί συνομιλητές, ο κος Ξενοφων ουδέποτε ενοχλήθηκε ή σχολίασε με εξίσου καυστικό τρόπο το πλιάτσικο των Ολυμπιακών αγώνων και τα υπερκοστολογημένα ολυμπιακά έργα, τα σκάνδαλα Siemens, τις αγορές του αιώνα της "ισχυρής" Ελλάδας του Σημίτη. Ποτέ δεν έθιξε την χρηματιστηριακή καταλήστευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων. Πάντα απέναντί του έχει όσους αντιστρατεύνονται όσα προανέφερα. Αν, για παράδειγμα, η "απολίτιστη ξανθιά τηλεπερσόνα" κα Διγενή, έστελνε συγχαρητίριες επιστολές σε Παπούλια, Σαμαρά, Παπανδρέου και Παπαδήμο τότε δεν θα ήταν "εκπρόσωπος της υποκουλτούρας", αλλα ένας ζωντανός μύθος της δημοσιογραφίας.

Αγαπητέ Ξενοφών, τον τελευταίο καιρό διαβάζοντας τα κείμενά σου, μου' ρχονται στο μυαλό οι στίχοι απο ένα τραγούδι της Δημητριάδη:

"...κι οι ποιητές με χέρι υγρό, υμνούνε της πατρίδας το χαμό, κάνουν με θέρμη τα στοιχιά στιχάκια, με τους σοφούς του κράτους τα' χουνε πλακάκια..."

Σεμίνα Διγενή από mediasoup