Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Φωτογραφία ντοκουμέντο κουκουλοφόροι με Ματατζήδες...


Φωτογραφία ντοκουμέντο κουκουλοφόροι με Ματατζήδες... ...πάντα υπήρξε μια σχέση στοργής σε κάθε διαδήλωση Θαυμαστέ τους κολλητούς ...
  Πηγη


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το προετοιμάσανε καλά το χθεσινό!!!!
Τοσα βραδια περασανε μαζι εξω απο τη ΓΑΔΑ ειχαν ολο το χρονο να το σχεδιασουν απο κοινου το χθεσινο φιασκο.............!!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο τους καλη δουλεια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και χθες επί τον οδών Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους παρόμοιο σκηνικό...

Ανώνυμος είπε...

Οι ιδιοι ειναι οπως παντα. ΜΑΤ χωρις στολες που παιρνουν διαταγες απο τον ιδιο αρχηγο. Αλητες και υπάνθρωποι, κατακάθια της κοινωνιας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο θα βγαλουν παγανια και τους μελανοχιτωνες παρακρατικους της χρυσης αυγης για να μας ''προστατεψουν'', ο χιος που τοσο αγαπαει η αντι-ντπ εκανε την αρχη βγαζοντας τον μιχαλολιακο. παιζει ασχημο παιχνιδι ο κουρης και τα παπαγαλακια του κοντρα ,μην τσιμπατε, εχουν βρει την αντιμνημονιακη καραμελα και την πιπιλανε, ομως εχουν πολυ σκοτεινους σκοπους. θα με θυμηθειτε. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

οι ασφαληταις πως θα κυκλοφορουν αναμεσα στουσ κουουλοφορους?με στολη?σε πολλες συλληψεις ετσι εγινε.με τους ασφαλιτες