Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Μιχαλολιάκος: "Εθνικοί αγωνιστές οι Ταγματασφαλίτες"!






16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

E KΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΧΑΡΑΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Μ.Τ.Σ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΦΟΡΟΥ; ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΠΠΟΥΤΑΝΑ Η ΨΗΦΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ Ι.ΠΑΣΣΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΗΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ. ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΤΟΠΙΝ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ; ΚΑΝΕΙΣ!!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΗΚΗΠΑΙΔΕΙΑ........

Ανώνυμος είπε...

Hermetic Order of the Golden Dawn

http://en.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ρε παιδιά σταματήστε αυτή τη διχόνοια δεν οδηγεί πουθενά,αυτό θέλουν εξάλλου,έχουμε μπροστά μεγάλο αγώνα και δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη ξυπνήστε επιτέλους βγάλτε από πάνω σας τις κομματικές διαφορες η ΕΛΛΑΔΑ μας χρειάζεται όλους,σε παρακαλώ ANT-ΝΕΑ μην βάζεις αλλη φορα τέτοια ανάρτηση το βλέπετε και εσείς μονο διχόνοια σπέρνει.

Ανώνυμος είπε...

Στην ίδια εκπομπή σε ερώτηση αν θα κατέβει η Χρυσή Αυγή στην πορεία (της Κυριακής) ο Μιχαλολιάκος απάντησε ότι στην πορεία πρέπει να κατέβει ο Λαός και δεν έχει καμία παράταξη το δικαίωμα να την σφετεριστεί.

Ανώνυμος είπε...

Οι εαμοβούλγαροι της Κατερίνης είναι ιδιοκτήτες μεγάλων ακινήτων στην παραλία της πόλης και μοστράρουν ως "αγωνιστές" με το αίμα χιλιάδων φορτωμένο στη βρωμερή ύπαρξή τους. Οι Ταγματασφαλίτες ήταν παιδική χαρά μπροστά τους και στην τελική πολέμησαν για την πατρίδα μας και όχι την Μόσχα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είστε οι επόμενοι γερμανοτσολιάδες με κουκούλα βλήματα άχρηστα και σκουριασμένα.

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος 1:49

Σωστός γιατί ούτε οι ίδιοι οι Χρυσαυγήτες δεν ξέρουν ότι ο Άλλιστερ Κρουλι υπήρξε αρχηγός του κινήματος τους (Μάλιστα σε έντυπα τους τον κοροϊδεύουν κιόλας γιατί πίστευε στη μαγεία) και ότι το κίνημα τους ήταν η πρώτη οργάνωση που αναγνώρισε τον Χίτλερ σαν Μεσσία της ανθρωπότητας. Βέβαια αν τους τα πεις με τις παρωπίδες που έχουν θα σου πουν ότι αυτή είναι άλλη χρυσή αυγή εντελώς πατριωτική και έχει εθνικό Ελληνικό χαρακτήρα κτλ Αλλά όποιος έχει μάτια και στοιχειώδεις γνώσεις (Διαβάζει και καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει δηλαδή) μπορεί να βρει ποια είναι η αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ;;;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Για κύττα που φτάσαμε.Οι συνεργάτες των Ναζί να βαφτίζονται Εθνικοί αγωνιστές.Ευτυχώς το αυγό του φιδιού περιορίζεται σε μερικές πατσαβούρες και δεξαμενή έχουν άτομα ψυχικά ανισσόροπα, αντικοινωνικά και πολύ χαμηλού πνευματικού επιπέδου ακόμη να μη ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι των ΜΑΤ αντλείται αποκλειστικά από αυτό τον χώρο.
Σήμερα ο Ελληνικός λαός έχει απαξιώσει όλο το πολιτικό σύστημα ακόμη και το ΚΚΕ και δικαίως του λόγου καθώς την Κυριακή άνοιγαν κεφάλια και τα χημικά επνιγαν τον κόσμο το ΠΑΜΕ εκανε την καθιερωμένη γυμναστική και μακρυά όπως πάντα απο την φωτιά.Μενουν όμως αυτά τα σκύβαλα που κουνάνε τη σημαία του κουμμουνιστικού κίνδυνου και οσονούπω θα μπουν στην υπηρεσία των παπαδήμιων και των καραγκιοζοφέρηδων.

Modestus είπε...

Δεν ξέρω τι ήταν οι ταγματασφαλίτες και οι αναρχοκομμούνες, εγώ ξέρω ότι με τέτοια διχαστικά άρθρα, πολύ καλά μας κάνουν και μας πηδάνε σήμερα τότε. Φάτε τα μπουμπούκια της μεταπολίτευσης στον κώλο, σκατοραγιάδες και κάντε μόκο γιατί σας αξίζουν να σας πηδάνε μέχρι Δευτέρας παρουσίας. Όταν αύριο δεν θα σου ανήκει η χώρα σου ψάξε βρες μετά αν ήταν εγκληματίες οι ταγματασφαλίτες ή οι αντάρτες.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα οι "Δημοκρατάρες" του ΜΠΑΤΣΟΚ Μπίστηδες, Κουβέληδες Ανρουλάκηδες,καί άλλα συναφή υποκείμενα,με ποιούς συνεργαζονται μαλάκα που χασκογελάς; Συνεχίζουν ότι δεν κατάφεραν τότε οι πατεράδες τους.Κοίταξε τώρα το χάλι σου.Δεν είμαι υπέρ κανενός διχασμού των Ελλήνων αλλά η Ιστορία δεν γέρνει ποτέ υπέρ της όποιας πλευράς μας συμφέρει.

Ανώνυμος είπε...

1.37
ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΣΟΥ ΛΟΓΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Γερμανικός ναζισμός, παγανισμός και ελληνικός πατριωτισμός είναι έννοιες ασυμβίβαστες...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΑ ΖΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΜΕΓΑΛΑΑΑΑΑ .
Εγω ξερω οτι σημερα η' συριζα η' χρυση αυγη μπορει να ψηφισει ενας ελληνας .Ο καθενας διαλεγει και παιρνει.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ να ξερουν οτι θα βρεθουν στην δυσκολη θεση του ανεργου και ενδεχομενως να αναγκαστουν να κολλησουν και κανενα ενσημο ,και που να το βρουν οι καημενουληδες ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ που ειναι στο εξωτερικο.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε 9:26 ??Δεν σου αρεσανε αυτα που είπε ο 1:37 ?? Τι εχεις να μας πει εσυ δηλαδη για τον βελουχιωτη και το παιδομαζωμα????Ηταν μαλλον ο εθνικος ηρωας που πρασπαθουσε να σωσει την πατριδα και οι γονεις δινανε με χαρα και τιμη τα παιδια τους...!!!!!
Α ρε παλιο κουμουνια σφαξιμο που θελετε...!!!πουσταρια...!!!που σας εχουν και προστατευομενο είδος....!!!Μην τυχον και πειραξεις αριστερο,την εβαψες...!!!πουτανα ψηφοθηρια,την κατεστρεψες την Ελλαδιτσα μας!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ Η ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ ΤΥΠΟΥ ΠΙΝΟΣΕΤ Η ΤΥΠΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ Η ΤΥΠΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΤΛ.