Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τεκτονικοί συμβολισμοί


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αντιστοιχη Ελληνικη απαντηση ειναι η παρακατω.
Με την μια παλαμη, αριστερη η δεξια δεν εχει σημασια, κατ΄επιφαση δυναται κανεις να χρησιμοποιησει και τις δυο παλαμες, χουφτωνει-γερνοντας ταυτοχρονα το κεντρο του σωματος προς τα εμπρος -,τα τιμημενα γεννητικα του οργανα.
Με αυτον τον τροπο αντιχαιρεταμε εμεις οι γνησιοι
απογονοι του Κολοκοτρωνη και του Καραισκακη ολους
αυτους τους πιθηκους.

Ανώνυμος είπε...

Έχοντας απλά ενδείξεις και όχι αποδείξεις ΔΕΝ επαναδημοσιεύεις εικόνες χαρακτηρίζοντας ανθρώπους (στην προκειμένη περίπτωση Σ.Ρουβάς),παγώνοντας απλά μία εικόνα και "εκμεταλλεύοντας" την επι καθημερινής βάσεως έκθεση της ζωής κάποιου.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε ανίδεη? Επειδή είσαι ΡΟΥΒΙΤΣΑ και έτυχε να δεις κάτι που ούτε εσύ έχεις ενδείξεις για το αντίθετο! Μη ξέροντας τι σημαίνουν τα παραπάνω σύμβολα και χωρίς να γνωρίζει κανείς εαν ισχύει κάτι για το αν ανήκουν κάπου οι παραπάνω άνθρωποι πως τολμάς??? Κάνουν απλα τον συμβολισμό και συνδέεται το γεγονός με κάτι το υπαρκτό... δεν μπορείς εσύ απλά επειδή είσαι ΡΟΥΒΙΤΣΑ να παίρνεις θέση έτσι άσκοπα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν έχω ενδείξεις...Γι'αυτό και δεν μπαίνω στη διαδικασία να υποστηρίξω ή να επικρίνω κάποιον...Μπορούσε η ίδια εικόνα να δημοσιευθεί με άλλο τίτλο και όχι με τον βαρύγδουπο τίτλο: "Τεκτονικοί συμβολισμοί".Τέλος,για να είναι μία δημοσίευση έμπιστη θεωρώ πως πρέπει να περιλαμβάνει κάποια ανάλυση,κάποια επεξήγηση για το τι είναι αυτό στο οποίο αναφέρεται ο τίτλος ή η εκάστοτε εικόνα.Με πέντε φωτογραφίες το λιγότερο ελλείπης μπορεί να χαρακτηρισθεί η δημοσίευση...Τέλος χαρακτηρισμοί όπως ανίδεη ή Ρουβίτσα,σε κάποιον ο οποίος απλά λέει τη γνώμη το,και πόσο μάλλον πάνω σε ένα μη εμπεριστατομένο δημοσίευμα,δεν θεωρώ ότι τιμούν όλους εσάς "ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΔΩ" ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ TV ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ(βλ EUROVISION)ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΠΙΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ-Η ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΦΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ...ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΟΟΟΣΟ ΧΑΛΑΡΑ ΓΤ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥΛΑΚΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Εε ζώα λίγα με τον Tien! Άντε γιατί θα σας περιλάβει ο Goku και με ένα Kamehameha θα σας κάνει σουρωτήρι. Εγκεφαλογράφημα ευθεία γραμμή...

http://www.youtube.com/watch?v=dYDohBeP72M

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαταρχας δεν ειναι μονο αυτες οι φωτος οπως ειπε καποιος οτι ταχα δεν αρκουν.Υπαρχουν χιλιαδες ,εκατονταδες οχι μονο φωτογραφιες με τετοιους συμβολισμους,συμβολα κτλ αλλα και δηλωσεις ,υποσεινηδητα μηνυματα κτλ.Ναι υπαρχουν και αληθεουν ολα αυτα.Αυτοι που τα κανουμε ειναι υποκινηνουμενα οντα που παιρνουν προπαγανδες ,σατανικα,σεξιστικα,σεξουαλικου περιεχομενου,βια,ναρκωτικα,οπλα κτλ περιοχομενα.Ανταλλαγμα??? φημη,δοξα,λεφτα.Απλο ειναι το θεμα.Επισης τωρα τελευταια MEGA ANT1 ΣΚΑΙ εχει καθιερωσει να δειχνει μασονικα συμβολα.Πχ χθες 15/02/2012 στο ΑΝΤ1 στην σειρα "Galileo" o παρουσιαστης φορουσε μπλουζα με το "Αll eye seeing" To γνωστο συμβολο μασονικης κυριαρχιας κτλ.Κατι παρομοιο το MEGA.Δεν ειναι κατι τυχαιο ολα αυτα. Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε!!!!Κλειστε την τηλεοραση μια και καλη.!!!!!!!!