Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΦΩΤΟ: Γλέζος και Θεοδωράκης μέσα στη Βουλή


ΦΩΤΟ: Γλέζος και Θεοδωράκης μέσα στη ΒουλήΑπό τα έδρανα των υψηλών προσκεκλημένων εντός της Ολομελείας παρακολουθούν τη συνεδρίαση αυτή την ώρα οι Μανώλης Γλέζος και Μίκης Θεοδωράκης, που ξεπέρασαν με την βοήθεια των γιατρών τα αναπνευστικά προβλήματα, που αντιμετώπισαν από τα δακρυγόνα.


«Ήθελα να τους βλέπω στα μάτια» είπε χαρακτηριστικά ο Μίκης και ήδη το χέρι έχουν σπεύσει να τους σφίξουν οι Ντ. Βρεττός και Γρ. Νιωτης από το ΠΑΣΟΚ .

Όμως και ο Ευ.Βενιζέλος έσπευσε να τους καλοσωρίσει στην αίθουσα, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «στην αίθουσα μπήκαν δύο ιστορικά μνημεία του Έθνους»



tsantiri

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να τους δοθεί ο λόγος...τέτοια Δημοκρατία έχουμε...
Εν τω μεταξύ τα τομάρια οι βουλευτές έβλεπαν μπάσκετ...

Ανώνυμος είπε...

θα περιμενεις πολυ......απο αυτους να περιμενεις ττην σωτηρια μας!!! ξυπνα .....!!!! η δικια σου αποψη ποια ειναι? η δικια μου ειναι πως αν δεν αλλαξουμε μυαλα θα την πατησουτμε ασχημα!!!! βαλτε μπροστα την μηχανη της συνειδησης και ξεκινατε να διαγραφετε απο την βουλη οσα καθικια πηραν θαρρος και την εξουσια, μπηκαν στα σπιτια μας,εκλεψαν την ζωη μας,ανεβηκαν στα κρεββατια μας,μας εκαναν ρομποτ και εμεις 60 χρονια κοιμομαστε ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ!!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΟΡΝΤΩΡΟΔΟΚΙΡΤΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!!! ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΔΕΜ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΔΕΝ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ!!! ΖΗΤΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ!!! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!!!ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!