Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΣΟΚ- ΝΔ εις σάρκαν μιαν..


Όπως θα έχετε αντιληφθεί όλοι, από χθες το βράδυ, το ΠΑΣΟΚ απώλεσε την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία στη Βουλή των Ελλήνων. Δηλαδή εκτός από την λαϊκή πλειοψηφία, την οποία έχει ήδη απολέσει προ πολλού, από σήμερα δεν έχει ούτε...
κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Επομένως για να συνεχίσει να στηρίζεται η αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου, υποχρεωτικά πλέον θα πρέπει να στηρίζεται και από την εναπομείνασα Νέα Δημοκρατία. Δεν γίνεται διαφορετικά. Αυτό σημαίνει ότι αφενός ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (Παπανδρέου και Σαμαράς) έριξαν όλα τα θεατρικά προσχήματα των δήθεν αντιπαραθέσεων και “νυμφεύτηκαν” πολιτικά και αφετέρου, ότι ουσιαστικός κυβερνήτης του τόπου και επομένως απόλυτα υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στον ελληνικό λαό από σήμερα και μετά είναι προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς. Δεδομένου ότι ο κ. Παπανδρέου ήδη διώχνεται από το ίδιο του το κόμμα και είναι παντελώς ανίσχυρος. Επομένως εκλογές θα γίνουν όποτε το θελήσει ο Σαμαράς, τα υπόλοιπα είναι παραμύθια, ανοχές σε υπουργούς όπως οι περιπτώσεις Παπακωνσταντίνου, Παπουτσή κ.λ.π. γίνονται με πρωτοβουλία Σαμαρά και φυσικά η υλοποίηση των σκληρών μέτρων, η χρηματοδότηση των τραπεζών και του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ, η στήριξη Παπανδρέου κ.λ.π. γίνονται με πρωτοβουλία και προσωπική ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά. Αυτά για να ξέρουμε ποιο κόμμα και ποιος αρχηγός είναι ο απόλυτα πολιτικά υπεύθυνος για ότι θα συμβεί από εδώ και στο εξής στην Ελλάδα.
 πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΟΙ....ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα ειναι αργα!
και ουτε με ειρηνικες πορειες μπορουμε κατι να πετυχουμε φανηκε αλλωστε!εκαψαν μια πολη ετσι για την πλακα τους για εντυπωσεις αποπροσανατολισμου της κοινης γνωμης και προστυχη επιδειξη ισχυος και τρομοκρατιας!μπορει να ακουγεται τρελο!αλλα ο επερχομενος πολεμος θα βαλει τα πραγματα στη θεση τους!δεν εχουμε να κανουμε ουτε με παπανδρεου ουτε με σαμαρα αυτοι ειναι πιονια στο συστημα που αφου τους χρησιμοποιησει θα τους αφανισει πρωτους!πρεπει να εχουμε πολυπλευρη γνωση για να αντιμετωπισουμε τους εκτελεστες των πρωτοκολλων της ΣΙΩΝ σε συνδιασμο με την αποκαλυψη!γιατι τελικα θα τα καταφερουν να μας εγκαθιδρυσουν τον παγκοσμοιο ΗΓΕΤΗ τους το θεμα ειναι εμεις να μην τον δεχτουμε αρνηση και οχι υποταγη.

Ανώνυμος είπε...

9:34 εχεις δίκιο.Ξυπνάμε οι περισσότεροι.Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος όλων.
Αφυπνησθέν ζώον, πρώην ψηφοφόρος τους!!!