Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟΤΟ ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ


ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
Απίτευτες οι δικαιολογίες του Καρατζαφέρη στπον ΑΝΤ1 και τον Γ. Παπαδάκη, για τον λόγο που αποφάσισε να συμμετέχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Ενώ είναι γνωστό ότι αυτός έκανε τον σαματά στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να επιβάλλει την λύση...

Παπαδήμου και να κόψει την επιλογή Πετσάλνικου, σήμερα προσπάθησε να παρουσιάσει στους τηλεθεατές ότι από την αρχή διαφωνούσε ριζικά με την κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε, ενέκρινε και ψήφισε, επειδή παίρνει εντολές από την Τρόικα! Αυτά κάνουν οι δημοσκοπήσεις, το υπό ίδρυση κόμμα Καμμένου.
πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν χεστεί πάνω τους λέμε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΝ ....ΝΑΙ
ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΝ ....ΟΧΙ !!!
ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ...Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ...ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ...ΑΠ ΤΟ ΟΛΟΤΕΛΑ ΔΛΔ ΚΑΛΗ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΙΝΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε μεγάλε 11:20 πας σε μια τράπεζα παίρνεις τα λεφτά χωρίς να υπογράψεις τους όρους του δανείου χωρίς δηλ. καμία υποθήκη!Πες μου ποια τράπεζα είναι αυτή να πάρω και εγώ κανένα φράγκο που το χρειάζομαι!

Ανώνυμος είπε...

11:20 π.μ.
Αυτό με το άρθρο ένα που λες είναι μια παρλαπίπα και μισή. Το άρθρο ένα λέει συγκεκριμένα ότι για να πάρεις τα λεφτά αποδέχεσαι πλήρως τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο. Το έχει καταθέσει και ο κύριος Αντωνίου στη μήνυσή του περί εσχάτης προδοσίας στο ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ από τότε, οπότε κόψε λίγο την προπαγάνδα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι διεγραψε!!
ετσι τοκανε μια χαρα ξερει τι κανει!!
οταν ερχεται το μεγαλο ψαρι να σε καταπιει
ειπε δεν μενεις εκει κανεις ελιγμους (κωλοτουμπες)για να του ξεφυγεις.σε λιγο και ρο περιμενε η Ν.Δ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ με τον καρατζαφερη.

Ανώνυμος είπε...

Η Κομανετσι μετα απ αυτο παρεδωσε τα μεταλεια της στον πρωταθλητη της κιβυστησης, τον Αρχικωλοτουμπα, Karatzaführer.

Ανώνυμος είπε...

νομιζουν οτι μας δουλευουν;δεν ξεχναμε τελος τα μεγαλα κομματα και τα γνωστα,λεβεντη θα ψηφισω