Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σφουγγάρι… και ο νοών νοείτω!!!


ΝΔ:
Ένας αρχηγός που επελέγη από το σώμα των ψηφοφόρων ενός κόμματός που τον είχε στο περιθώριο για χρόνια προκειμένου να το γλιτώσει από την γραμμή ή τάση του νεοφιλελευθερισμού και αφού φρόντισε να απαλλαχθεί από την προσωπική του νεοφιλελεύθερη αντίπαλο μεταμορφώθηκε εν μία...
νυκτί σε νεοφιλελευθερικότερος των νεοφιλελευθέρων…διαγράφει ανθρώπους που έχουν διανύσει στο κόμμα αυτό πολύ μακρύτερη και σημαντικότερη πορεία… επειδή ψήφισαν στο κρισιμότερο ζήτημα της σύγχρονης ιστορίας της χώρας… κατά συνείδηση… δηλαδή όπως το Σύνταγμα ορίζει. ΠΑΣΟΚ:
Ένας αρχηγός που προ μηνός εκλιπαρούσε την ψήφο εμπιστοσύνης των δικών του βουλευτών και αντάλλαξε την ψήφο αυτή με την παραίτησή του από την θέση του πρωθυπουργού… ένας προσωπικά υπεύθυνος για την τωρινή εθνική καταστροφή… ένας απολύτως ανίσχυρος μέσα στο ίδιο του το κόμμα… διαγράφει ανθρώπους που έχουν διανύσει στο κόμμα αυτό πολύ μακρύτερη και σημαντικότερη πορεία… επειδή ψήφισαν στο κρισιμότερο ζήτημα της σύγχρονης ιστορίας της χώρας… κατά συνείδηση… δηλαδή όπως το Σύνταγμα ορίζει. Αθλιότητες ανίσχυρων… και τραγωδίες!!! Σφουγγάρι στους συμμαθητές… και ο νοών νοείτω!!!
 anoikta-pedia.blogspot.com