Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ αδέλφια!


Όσοι είστε Αθήνα πηγαίνετε σήμερα μπροστά από όλους. Μην αφήσετε την αστυνομία να είναι εναντίον σας. Πάρτε τους με το μέρος σας. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ αδέλφια. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Μπείτε μέσα στη Βουλή με αξιοπρέπεια και διώξτε τους προδότες.Όχι άλλο αίμα ΕΛΛΗΝΑ για τους προδότες. Όχι άλλο αίμα γενικώς
.Απλώς πετάξτε τους έξω από την βουλή.Ο κόσμος θα τους αποδώσει τη δικαιοσύνη που τους πρέπει. Όχι άλλος εμφύλιος για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Όλοι μαζί ενωμένοι γροθιά για καλύτερο μέλλον ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ. Δείξτε τους τι σημαίνει πατριώτης ΕΛΛΗΝΑΣ και δημοκράτης.Η νεότερη ιστορία γράφεται σήμερα.Αφήστε την καραμέλα της Μεταπολίτευσης. Μην σας νοιάζουν Αριστεροί, Δεξιοί, Διαγώνιοι. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Δείξτε τους ποιοι είμαστε και τι παιδεία έχουμε πάνω μας. Εμπρός για έναν δίκαιο αγώνα. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ,ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eσυ που τα γραφεις αυτα μαλλον σε χαζεψε ο καναπες σου.Εχεις ιδεα τι γινετε με τους μπατσους στο Συνταγμα?Εχεις ιδεα ποιος ξεκινησε ολα αυτα?Εχεις ιδεα ποιος διωχνει τους Ελληνες που θελουν να μπουν για να αποκαταστησουν την δημοκρατια και τιμωρησουν τους προδοτες?Εχεις ιδεα ποιοι ειναι οι μπράβοι των προδοτων και των Γερμανών?Αν δεν εχεις πήγαινε στο Συνταγμα να δεις.