Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ξέχασε τσάντα με χρήματα και επιταγές σε σταθμό του ΗΣΑΠ


Ξέχασε τσάντα με χρήματα και επιταγές σε σταθμό του ΗΣΑΠΗ υπάλληλος παρέδωσε τα 18.000 και τις επιταγές ύψους 60.000 ευρώ

Έναν μικρό θησαυρό, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα, περιείχε μια τσάντα, την οποία ο κάτοχός της ξέχασε στον σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Νέα Ιωνία.



Την τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό 18.000 ευρώ, επιταγές συνολικής αξίας περίπου 60.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, βρήκε μια υπάλληλος έκδοσης εισιτηρίων, η οποία παρά την οικονομική κρίση, την παρέδωσε, αμέσως, στην εταιρία ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Η εταιρία, με τη σειρά της, την παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, το οποίο και διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του κατόχου της.

Σε ανακοίνωσή της, η ΣΤΑΣΥ ΑΕ επισημαίνει ότι προτίθεται να επιβραβεύσει την υπάλληλο, που με συνέπεια και αφοσίωση στην εργασία της παρέδωσε μάθημα ανθρωπιάς και εντιμότητας.
ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι.
Υπάρχει ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

auta akouei i merkel oti oi elines ksexnane 20 xiliarika les kai ksexnane tsixles kai mas pidaei

Ανώνυμος είπε...

OΤΑΝ ΤΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΥΓΕ!
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο της συγχαρητηρια.Αξιοι γονεις ειναι αυτοι που μεγαλωνουν τετοια παιδια.Μου φαινεται οτι μολις βρηκαμε την καινουργια ΕΛΛΗΝΙΔΑ και προπαντος τιμια Υπουργο Οικονομικων...........Μου φαινεται οτι μερικες φορες η λυση ειναι μπροστα μας αλλα δεν την βλεπουμε....