Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Προ λουκέτου μεγάλα νοσοκομεία ελέω μνημονίου!


Σε "πεδίο μάχης" έχουν μετατρέψει πολλά μεγάλα νοσοκομεία της χώρας οι ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι γιατροί μετά τις τραγικές συνέπειες που θα έχει η εφαρμογή του νέου μνημονίου στον χώρο της υγείας. Όπως αναφέρει το ygeianews.gr, με βάση τη συμφωνία και στο πλαίσιο της συνολικής μείωσης των μισθολογικών κονδυλίων κατά...
5,5 δισ. ευρώ, οι αποδοχές των γιατρών αναμένεται τους επόμενους μήνες να μειωθούν κατά 20%, ενώ ιδιαίτερα πλήττονται τα ειδικά μισθολόγια με αποτέλεσμα οι διευθυντές των κρατικών κλινικών σε μερικούς μήνες να δουν στο λογαριασμό της μισθοδοσίας τους... ένα απλό φιλοδώρημα.


Κύμα αγωνιστικών αποφάσεων για επισχέσεις εργασίας έχουν ήδη ξεκινήσει στο ΚΑΤ, στο νοσοκομείο της Νίκαιας (ειδικοί και ειδικευόμενοι), στο Θριάσειο, στους "Αγ. Αναργύρους" (ειδικευόμενοι) και έπεται συνέχεια.
Οι γιατροί αναφέρουν πως είναι απαραίτητος ο συντονισμός επειγόντως ενώ υπάρχει πρόταση για συντονιστικό συνελεύσεων νοσοκομείων την Πέμπτη.

defencenet

3 σχόλια:

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΑΚΗ,ΟΣΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

να μην βαζουμε ολους τους γιατρους στο ιδιο τσουβαλι. ειναι πολυ αδικο για νεους ανθρωπους που δουλευουν σαν σκυλια απληρωτοι μεσα στα νοσοκομεια του ΛΟΒΕΡΔΟΜΟΥΣΙΩΝΙΣΤΑΝ και θαλασσοπνιγονται επισης απληρωτοι σε διακομιδες ασθενων στο Αιγαιο μεσα σε καϊκια με 9 μποφωρ, οπου ο βαρκαρης πληρωνεται για τη διακομιδη και ο γιατρος περιμενει τον υπουργο οικονομικων να δωσει το οκ στον παρεδρο μετα απο ενα χρονο,γιασ να πληρωθει. ειναι λοιπον αδικο το λιγοτερο για να μην το χαρακτηρισω πιο βαρια αυτους τους ανθρωπους να τους λεμε και φακελλακηδες. για ρωτηστε λιγο και τους κατοικους των νησιων μας τι γνωμη εχουν γι αυτο το θεμα;αδερφε αυτη τη δυσκολη ωρα που προσπαθουν να διχασουν το λαο μας ολες οι σκοτεινες δυναμεις της υφηλιου ειναι μεγαλη επιπολαιοτητα να κατηγορουμε αβασανιστα ανθρωπους συλληβδην επειδη καποιοι συναδελφοι τους ειναι επιορκοι. επιορκοι υπαρχουν παντου, δεν ειναι ομως ολοι οι γιατροι φακελλακηδες και σε παρακαλω να εισαι πιο προσεκτικος και να μην πληγωνεις ανθρωπους που δεν φταινε αντιθετα προσφερουν απληρωτη εργασια καθημερινα στον ελληνικο λαο. αρκετα φαγαμε το παραμυθι τους ας προχωρησουμε ενωμενοι απο δω και περα και τα λαμογια τα ξερουμε καλα ολοι μας, δεν ειναι σωστο να κατηγορουμε ολοκληρους κλαδους αβασανιστα οπως τοσα χρονια μας μαθαιναν οι εχθροι του λαου μας απο την τηλεοραση για να μπορεσουν να μας τσακισουν εναν - εναν. δεν ειναι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι διεφθαρμενοι,δεν ειναι ολοι οι επαγγελματιες φοροφυγαδες, δεν ειναι ολοι οι γιατροι φακελλακηδες ....καθενας εχει την προσωπικη του διαδρομη και ευθυνη. αδερφε μου ειμαστε ανθρωποι, προσωπο μοναδικοκι ανεπαναληπτο ο καθενας, δεν ειμαστε ποντικια (λεμε "τα ποντικια φαγανε το τυρι" δεν λεμε το ιδιο για τους ανθρωπους)..αντισταση στην ισοπεδωση αδερφια..

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ 9:25 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ,ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΘΕΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.