Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΗΡΩΙΚΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑ: Δεν “χρωστάω” σε κανέναν παρά μόνο στα παιδιά μου!


ΟΧΙ είπε η βουλευτής Σερρών της Ν.Δ Μαρία Κόλλια. Συγκινημένη απευθύνθηκε προς τον Αντώνη Σαμαρά και του είπε χαρακτηριστικά: ”Κύριε Πρόεδρε εκλέγομαι συνεχώς τα τελευταία 13 χρόνια, χωρίς να έχω οικονομική εξάρτηση από οπουδήποτε. Τα παιδιά μου, μου είπαν...
να πω όχι και εγώ λοιπόν θα ψηφίσω όχι.” Είναι πλέον ξεκάθαρα τα συμφέροντα που παίζονται όπως και στο σχέδιο Ανάν. Οι πιέσεις, οι απειλές και οι …πειρασμοί είναι μεγάλοι. Τα μεγάλα ΟΧΙ, θέλουν παλικάρια. Όπως η Μαρία Κόλλια.
olympia

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στην γυναικα τουλαχιστον υπαρχουν ακομη καθαρα μυαλα και μπορουν να ξεχωρησουν καταστασεις.

Ανώνυμος είπε...

Παλικάρια είναι τα παιδιά της και οχι η κυρία κολια!

Ανώνυμος είπε...

τα παιδια σου κα κολλια δεν σου ειπανε να μην ψηφισεις το πρωτο μνημονιο ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑΑΑΑ. ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

εγω προσωπικα δεν της δινω συγχωροχαρτι γιατι ψηφισε το πρωτο μνημονιο αρα ειναι το ιδιο υπευθυνη με τους αλλους κεραταδες της βουλης.ο λογος που λεει οτι τωρα δε θα πει ναι στο μνημονιο ειναι γιατι φοβαται τι θα γινει η αρχοντια της,δεν ειναι οτι ξαφνικα μας λυπηθηκε.

Unknown είπε...

Το ηθος,η αξιοπρεπεια,το φιλοτιμο,η απεξαρτηση απο την εξουσια,το ατομικο τους βολεμα,η αληθεια μεσα τους,η αγαπη προς την πατριδα,προς τον συννελληνα,η αναλαμπη των ιδεων,της καθαρης ελληνικης σκεψης,το παθος και η φλογα για την ελευθερια της σκλαβωμενης χωρας μας,το ακουσμα της συνειδησης που τοσα και τοσα υπομενει χαρην της υλικης ατομικης ευχαριστησης,η αγαπη,η αληθεια, το φως!
Αυτα και πολλα αλλα θα πρεπει σημερα και για παντα να βασιλεψουν, σε οσους ελληνες βουλευτες απεμειναν μεσα στην βουλη!!!
Στο ακουσμα της ψυχης τους που φωναζει να σταματησουν να υποστηριζουν το ψεμα την υποκρισια, το μισος για τον συνανθρωπο τους!
Αυτο πρεπει να σκεφτουν!!!
Και οχι τι θα πουν στους ιδιους τα παιδια τους!
Διοτι,
αυτο δηλωνει φοβο! τρομο για αυτα που θα παθουν!
Για το επερχομενο μισος των ελληνων,που θα ξεσπασει πανω τους!!!
Με την ελληνικη σκεψη! Την ψυχη! Την καρδια!!
Με αυτον τον τροπο σκεψης θα πρεπει να ψηφισετε εσεις ολοι οι ελληνες βουλευτες,που εκπροσωπειτε υποτιθεται ολους εμας!!!!!!!!!

Σας φτυνω καταμουτρα!!!

Ανώνυμος είπε...

1:29 μ.μ. και 2:01 μ.μ. ρε παιδιά μην λέτε ότι θέλετε η ΝΔ προφανώς και αυτή η κυρία δεν ψήφισαν τον πρώτο μνημόνιο. Παράκρουση έχετε πάθει;

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον το καταλαβε την τελευταια ωρα! Κάτι ειναι και αυτο... Για όσους δεν ψηφισουν το 2ο Μνημονιο και ψηφισαν το 1ο, η τιμωρια τους δεν θα ειναι ολοκληρωτικη αλλα μιση...(!) Στο τέλος όπως παμε θα τους κανουμε και ηρωες ΕΛΕΟΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΤΣΙ;ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ;
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝ-ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΙΓΚΗΝΗΣΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ Η ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΡΑΒΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Ο ΛΙΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΕΥΓΕ!!ΜΑΡΙΑ!!

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΡΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΥΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως δεν δίνω σε κανέναν τους συγχωροχάρτι. Όλοι τους είναι υπεύθυνοι για το σημερινό μας χάλι. Επιμένω στις 300 και βάλε κρεμάλες που πρέπει να στηθούν στο Σύνταγμα. "Η ελευθερία θέλει τόλμη και αρετή."
Και αυτοί όλοι οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν απο την μεταπολίτευση και μετά, δεν είχαν ούτε το ένα ούτε το άλλο...

Ανώνυμος είπε...

παπαρια με το συμπάθειο. ασχέτως του τι θέμα ψηφίζεται, ο βουλευτής πρέπει να εκφράζει το λαό, όχι τα δυο-τρία παιδιά του.