Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αλήθεια, γιατί δεν παραιτείσαι, Κάρολε;


Αγαπητέ (κατ' άλλους καιρούς) πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας...


Πέρασα 16 χρόνια στα θρανία μαθαίνοντας την ιστορία της πατρίδας μου. Έμαθα για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, τα Βυζαντινά χρόνια, την Τουρκοκρατία, όλους τους πολέμους μέχρι τη νεώτερη ιστορία της χώρας μας. Ανάμεσα σε 2500 χρόνια ένδοξης ιστορίας,αγωνίστηκαν και θανατώθηκαν εκατομμύρια πατριώτες στο όνομα της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Όπως γνωρίζεις πρόεδρε της Ελληνικής δημοκρατίας, είθισται να παρευρίσκεσαι σε κάθε εορταστική εκδήλωση μνήμης για τον θάνατο των ηρώων που έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα.

Όλοι μας γνωρίζουμε, πως σε κάθε δύσκολη στιγμή που κινδύνευε ενα ολόκληρο έθνος, μόνο τα όπλα και οι θαρραλέοι Ελληνες ήταν ικανοί να απωθήσουν κάθε κακόβουλη ενέργεια που σκοπό είχε την κατάκτηση της χώρας και την υποδούλωση του λαού της.

Γνωρίζουμε επισης πως πολλές φορές φτάσαμε στην καταστροφή γιατί αυτό ηταν αποτέλεσμα κακής πολιτικής διεφθαρμένων ηγεσιών.Η ιστορία μας έχει διδάξει κ.πρόεδρε πως μεγάλες μάχες χάθηκαν άδοξα εξ' αιτίας και μόνο μιας χούφτας προδοτών.

Μάθαμε στην αρχή για ΕΝΑΝ μετά για ΔΥΟ ή ΤΡΕΙΣ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.

Εδώ και 2,5 χρόνια, ενας αρχηγός και μια κυβέρνηση που γνωρίζετε προσωπικά γιατί υπήρξατε ενεργό μέλος,υπογράφει την καταδίκη κάθε Έλληνα μέσα απο μνημόνια και μεσοπρόθεσμα προγράμματα.Οι σύντροφοί σας και οι συνεργάτες τους πρόεδρε,καταδίκασαν τον Ελληνικό λαό με αργό και βασανιστικό θάνατο. Εν έτει 2012 πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΕΝΝΗΝΤΑ ΕΝΝΙΑ Ελληνες βουλευτές προστέθηκαν στον μακρύ πλέον κατάλογο των ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Δυστυχώς για εσάς,με την ανοχή σας,τους αφήσατε για μια ακόμη φορά να το πράξουν χωρίς να έχει το δικαίωμα ο λαός να αποφασίσει για το μέλλον του μέσα από την εκλογική διαδικασία.

Προς τι λοιπόν το επικοινωνιακό τρικ της παρηγοριάς που σας υπέδειξαν, διαθέτοντας το μισθό σας στη διάθεση του υπουργού οικονομίας;

Αν συνεχίζεις να επικαλείσαι την αντιστασιακή σου δράση στα χρόνια της κατοχής γιατί επέτρεψες το διασυρμό και την υποδούλωση της Ελλάδας απο τους συντρόφους σου;

Γιατί δεν παραιτήθηκες την αποφράδα ημέρα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012;

Το μνημόνιο όμως ψηφίστηκε. Τώρα θα έχεις λιγότερο άγχος. Λιγόστεψαν οι δεσμεύσεις και οι περιορισμοί που σου επέβαλλαν.

Αλήθεια, αντί να δίνεις τους μισθούς σου, γιατί δεν παραιτεισαι, έστω και στο και πέντε Κάρολε;;



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?...ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ''ΠΡΩΤΟΣ'' ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ - ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ-....

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕ ΚΑΡΟΛΕ ΓΙΑΤΙ?????

Ανώνυμος είπε...

21 Φεβρουαρίου, είναι η απελευθέρωση των Ιωαννίνων (1913)και είθισται ο Ηπειρώτης πρόεδρος Παπούλιας να παρίσταται στην παρέλαση στα Ιωάννινα. Μάλλον προετοιμάζεται για τα χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

OU OU NA MOU XATHIS BROMOGERE DEN NTAPIKES TA XRONIASOU ANATHEMASE DOSILOGE PATRIOTI

Ανώνυμος είπε...

μετά από τις υπογραφές ξυπνήσανε για να κοιμήσουν εμάς.προσέχτε πώς πάνε να φτιάξουν το προφίλ τους, υψώνοντας τάχα μου και καλά την φωνή τους απέναντι στους δανειστές.πρέπει να τους το θυμίζουμε καθημερινά "τώρα είναι αργά για δάκρυα προδότη"

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΟΥΛΙΑ
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ
ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΙΣΘΩΝ.
ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ.
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΙΑΣΜΑ.