Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ όσοι απείχαν από την ψηφοφορία


Εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ όσοι απείχαν από την ψηφοφορίαΔιαγράφηκαν συνολικά 22 βουλευτές

Με απόφαση του που έφτασε στον πρόεδρο της Βουλής πριν από λίγο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τους διαφωνούντες βουλευτές και όσους απείχαν από την ψηφοφορία.


Συνολικά διαγράφηκαν 22 βουλευτές.

Οι βουλευτές που διεγράφησαν είναι:

Βάσω Παπανδρέου Σπύρος Κουβέλης, 'Αννα Βαγενά Λούκα Κατσέλη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Λάμπος Μίχος, Μαρία Κυριακοπούλου, Ανδρέας Τριανταφυλόπουλος, Βασίλης Τόγιας, Γιώργος Κασάρας Κυριακή Τεκτονίδου Χάρης Καστανίδης Χρήστος Κατσούρας, Γιάννης Μιχελογιαννακης, Θόδωρος Παραστατίδης Αλεξάνδρος Αθανασιάδης, Γιώργος Παπαμανώλης, Οδυσσέας Βουδούρης Τσετίν Μάτατζιν Ηλίας Θεοδορίδης Γιάννης Αμοιρίδης Χρήτος Μαγκούφης

Σύμφωνα με πληροφορίες,οι υπόλοιποι 9 που διαφοροποιήθηκαν σε επιμέρους διατάξεις του ν/σ θα κληθούν σε απολογία και δεν θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Πριν την ψηφοφορία ο βουλευτής Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης υπέβαλε την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα.
πηγη

5 σχόλια:

reis είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ << ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ >> ΣΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΑΜΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΘΑ ΤΟ ΣΚΙΣΩΩΩΩΩ !

Ανώνυμος είπε...

Τελειωσε το ΠΑΣΟΚ.. διαλυθηκε.. Στις επομενες εκλογες δεν θα υπαρχει (πανω απο 5% δεν θα παρει).. Γι αυτο και φτιαξαν αντικαταστατη με το ονομα "Δημοκρατικη Συμμαχια" του Κουβελη..

reis είπε...

Παραπανω θα παρουν σκεψου το μεγαλοκεφαλαιο που τους στηριζει μιας και μαζει συντρωγουν !

και σκεψου τα τοσα κομματοσκυλα που ακομη αμοιβοντε με αμυθητα ποσα τη στιγμη που η νεα γενια θα αμοιβεται με 400 ευρο ! ( βλεπε δεκο , στημενες μεγαλες επιχορηγησεις σε νεους επιχειρηματιες εσπα , υπαλληλοι και συνενουσες καμαριερες στα υπουργια , κτλ .. )

reis είπε...

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΟΙΦΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ?

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ! Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ! ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ! Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ?

Ανώνυμος είπε...

Στα αρχίδια μου το ΠΑΣΟΚ τώρα που θα έρθουν οι πέινες θα σου πω για ποιο ΠΑΣΟΚ ΝΔ θα λέμε !