Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πάλι προδότης θα είσαι κάθαρμα! Παραιτήθηκε του μισθού του ο Κάρολός Παπούλιας


Για την απόφασή του να παραιτηθεί του μισθού του ενημέρωσε τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Ο κ. Παπούλιας, απευθυνόμενος στον...
κ. Βενιζέλο, τόνισε ότι... πρώτοι οι πολιτικοί θα πρέπει να κάνουν οδυνηρές θυσίες προκειμένου να δώσουν το παράδειγμα, σε μια κρίσιμη συγκυρία, όπως αυτή που περνάει η χώρα μας.
πηγή

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά απο ότι φαίνεται τον εκβιάζει ο Βενιζέλος.
Του εξήγησε μάλλον ότι θα πάει και αυτός φυλακή αν ισχύσει το άρθρο : http://www.newsbomb.gr/bloggers/giorgos-hristoforidis/fytilies/story/113908/d-kazakis-i-astynomia-na-syllavei-ton-prothypoyrgo και τον εξανάγκασε σε αυτήν τη κίνηση η οποία προφανώς και δεν τον αθωώνει για τη λόγο αμέλειας (και προφανής ανικανότητας) εθνική προδοσία που διέπραξε. Ελπίζει με αυτήν τη κίνηση ότι θα γλιτώσει τη κρεμάλα και θα βρεί ένα ευήλιο κελί και ένα πιάτο φαι στις φυλακές μας. Καλή του τύχη. Οι Έλληνες δεν ξεχνανε.

Ανώνυμος είπε...

KATI EKANE ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΣΤΟΛΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ. ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κριμα.Και τι θα κανει?Πως θα ζησει?Το καημενο το γεροντακη.Να μαζεψουμε τροφιμα να του στειλουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΕΜΙΝΑ!!!!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους
Φωτιά και Τσεκούρι στους Προδότες της πατρίδας μας
Φωτια και Τσεκούρι στα αμερικανάκια.....
Ήρθε η ώρα σας... δεν θα έχετε που να κρυφτείτε.. δεν θα σας χωράει ο τόπος προδότες του έθνους...

Ανώνυμος είπε...

Αφού παντελόνιασε ένα σκασμό ευρώ απο τον κρατικό κορβανά κάνοντας το απόλυτο τίποτα,
τώρα, λίγο πρίν πεθάνει και πάει στη κόλαση μας προδίδει
και για φινάλε μας χαρίζει τα ρέστα.....

Σε καλή μεριά αναίσθητε γέρο τα φραγκάκια που μας πήρες!
καλοφάγωτα απο τους συγγενείς σου...

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που πρέπει να κάνει είναι να παραιτηθεί και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.Και επειδή τα προηγούμενα χρόνια είχε το σεβασμό των Ελλήνων είναι καιρός να το εξαργυρώσει παραιτούμενος.Σε ποιά χώρα θα είναι ο πρώτος πολίτης;Περιφερειάρχης μιας επαρχίας της Γερμανίας θα είναι.Σε ποιά παρέλαση θα προίσταται.Σε ποιούς στρατιώτες θα δίνει παράσημα ανδρείας.Σε ποιό λαό θα απευθύνεται;Eγώ σέβομαι αυτό το θεσμό της δημοκρατίας μας και δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα όμως τον θερμοπαρακαλώ να παραιτηθεί.

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΡΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

αυτοι ρε κλεβουν δισ και τωρα θα πουμε μπραβο που παραιτηθηκαν απο την αποδοχη ψιχουλων? ποσο μαλακες περνανε τους πολιτες.παλι προδωτης θα εισαι ρε γαμημενε γερμανοτσολια.θανατος σε ολους ρε καργιολιδες.το αιμα του κοσμου που αυτοκτονει και υποφερει ειναι στα δικα σας χερια.

Ανώνυμος είπε...

μα τι ηταν και αυτο? καιρος ηταν.αμα φαει κανα δυο γιαουρτια ακομα και πεντε,δεκα μολοτωφ ισως συγκινηθει να παραιτηθει κιολας.

Ανώνυμος είπε...

Α Ρ Χ Ι Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η Σ
ΜΕ ΜΙΣΘΟ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ!!!!
ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΠΟΥ Ρ Υ Π Α Ι Ν Ε Ι ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η μαϊμού ,μαϊμουδιές θα κάνει και κωλοτούπες. Άμα ήθελε να βοηθήσει την χώρα θα φώναζε την αστυνομία και τον στρατό να συλλάβουν τους προδότες της Χώρας και του Συντάγματος,του οποίου υποτίθεται είναι θεματοφύλακας.Αλλά όσο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο φαίνεται ο κώλος της. Τ' ακούς αντιστασιακέ σάπιε πορνόγερε.

Ανώνυμος είπε...

πολυ αργα ΚΑΡΟΛΕ πολυ αργα.Καθε πραγμα στον καιρο του για να εχει αξια. Σαν να εξαγοραζεις ετσι την σιωπη σου. οι ελληνες περιμεναναν να υπερασπισθεις το συνταγμα και τους ελληνες παρετουμενος. Τωρα ετσι ειναι σαν να μας πετας στα μουτρα τα λεφτα και να μας λες παρτε τα δεν σας εχω αναγκη. ουτε λοιπον και εμεις σε εχουμε αναγκη πια (αν ειναι ετσι) αλα και ουτε σε αναγνωριζουμε.
Μονοι μας θα αγωνιστουμε κοντρα στους προδωτες και στους δοσιλογους της πατριδας .Μεγαλε ανταρτη!!
και να εισαι σιγουρος πως θα νικησουμε. Η Ανοιξη θα
ειναι δικια μας. Ραντεβου με την ιστορια. ΚΑΡΟΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ......ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ Ε?

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ http://www.youtube.com/watch?v=j-hEhZb5M_k