Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν αστειεύεται…!


netakias
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν αστειεύεται, τους διέγραψε χωρίς να κουνήσει βλέφαρο! Μονοπωλεί το Σήμα Κατατεθέν “Αντιμνημονιακού Αγώνα”©®™. Αλλά με ποιούς έμεινε, με τον Κούλη, τον Μίλτο τον Χατζηδάκη, τον…Τραγάκη; Δεν λέω ότι η...
Βοζεμπεργκ ή ο Γκιουλέκας (που κατάφερε να χάσει από τον Μπουτάρη) είναι …. Ριβάλντο … αλλά τους διέγραψε που ήταν περισσότερο αντιμνημονιακοί από όσο επιτρέπουν οι Τράπεζες, για τα μάτια του κόσμου…; Ακόμη κι αν ήταν συνωμοσία…ποίον ή ποια εννοούν άραγε…θα τους κατηγορήσουμε αυτούς που ψήφισαν πάλι ΟΧΙ, όπως το 2010 ενώ οι άλλοι Ψήφισαν τότε ΟΧΙ και σήμερα ΝΑΙ είναι οι βράχοι του “Αντιμνημονιακού Αγώνα”©®™ Μήπως όμως τελικά έχασε βουλευτές με αδένες να πουν ΟΧΙ κι έμεινε με βουλευτές …. αδένες; Του ΠΑΣΟΚ το “ΟΧΙ” ήταν εύκολο, με τις εκλογές πάνε σπίτι τους ολοι.
Διεγράφησαν : Έλενα Κουντουρά, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχάλης Γιαννάκης,Τσαμπίκα Ιατρίδου, Μαργαρίτης Τζίμας, Κώστας Μαρκόπουλος, Κώστας Γκιουλέκας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Σπύρος Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καρυπίδης, Μαρία Κόλια, Γιώργος Βαγιωνάς, Ελίζα Βόζενμπεργ, Δερμετζόπουλος Αλέξανδρος και Μανώλης Κεφαλογιάννης.
 http://netakias.wordpress.com/2012/02/13/del/
olympia.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έπρεπε να διαγράψει και τον εαυτό του. πάντως στις συνειδήσεις του λαού διαγράφηκε απο πολιτικός ελπίδας και επισημάνθηκε με άλλη ιδιότητα ....σας το λέει κάποιος που κάποτε τον είχε σε υπόληψη και τον ψήφισε ακόμα και στην πολ.αν. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ όμως .Στην Ιστορία θα περάσει μαζί με τους υπολοίπους βέβαια που συνέβαλαν στην καταστροφή του έθνους με τα μελανότερα χρώματα.
Αντώνη μας είπες ΨΕΜΜΑΤΑ .